אני נבחנת בדצמבר ויש לי שאלה

אני נבחנת בדצמבר ויש לי שאלה

באנגלית אני ממש טובה - קיבלתי בפסיכומטרי הקודם פטור השאלה היא כמה להשקיע באנגלית כדי לא להזניח לחלוטין אבל עם זאת לא להשקיע באנגלית כשאני צריכה חיזוקים יותר בכמותי ? בנוגע לכמותי אני די חלשה במה כדי לי הכי להעמיק בכמותי כדי להצליח כמה שיותר בתחום הזה ? אני מתכוונת טריגו ? משוואות ? אחוזים ...? בנוגע למילולי אני לא רעה אבל שוב אני שואלת במה כדי להתמקד תודה מראש

קצת עצות

כמובן שאת חייבת להשקיע במיוחד בכמותי ורק המון תרגול בכל סוגי השאלות יוכל לעזור לך. כמובן שאל תזניחי את אנגלית, אם את כ"כ טובה כדאי לך לנצל את היכולת שלך ולנסות ולהוציא ציון מושלם (150) כי זה מאוד משמעותי. ההבדל בין 3 טעויות לבין 0 טעויות הוא הרבה יותר גדול מההבדל בין 10 טעויות לבין 7 טעויות לכן כדאי לך לנצל את הפוטנציאל בתחום שאת טובה בו. במילולי תלמדי כרגיל אבל כמו שאמרתי - תשקיעי הרבה בכמותי ואל תזניחי את האנגלית. אני קיבלתי בפסיכומטרי הראשון שלי 144 בכמותי ולמרות שזה היה הנושא הכי חזק אצלי החלטתי לתת דווקא עליו את כל הדגש כשלמדתי למבחן השני, כי ראיתי שההבדל בין 144 ל 150 הוא מאוד משמעותי יחסית. (ואכן קיבלתי 150 בסוף) שיהיה בהצלחה ילד חורף

תודה על העצות

אני קיבלתי 148 כזכור לי האם 2 הנקודות האלו באמת כאלו משמעותיות ??

למעלה