אני נגעל מאבא שלי איכס. רוב השנים לא סבלתי אותו עד היום. לא מתחבר אליו. בעע.
S Simple i New member 19/10/13 #1 אני נגעל מאבא שלי איכס. רוב השנים לא סבלתי אותו עד היום. לא מתחבר אליו. בעע.
S Simple i New member 19/10/13 #2 איזה באסה שתוך כמה ימים מחקו אותי 7 חברים בפייסבוק. הסטטוסים שלי מעאפנים אבל גם ככה אני רוצה לסגור את הפייסבוק. העיניים עליי. בעע .
איזה באסה שתוך כמה ימים מחקו אותי 7 חברים בפייסבוק. הסטטוסים שלי מעאפנים אבל גם ככה אני רוצה לסגור את הפייסבוק. העיניים עליי. בעע .
H Hawkgirl New member 19/10/13 #5 גם, אני, סוו..? לא כותבת על זה סטאטוסים כל שני וחמישי(או כל ראש חודש). אז לא כולנו זכינו לאבא(או אמא) מדהימים. לחפור על זה לא יעזור לאף אחד~
גם, אני, סוו..? לא כותבת על זה סטאטוסים כל שני וחמישי(או כל ראש חודש). אז לא כולנו זכינו לאבא(או אמא) מדהימים. לחפור על זה לא יעזור לאף אחד~
S Simple i New member 20/10/13 #6 לא חפרתי על זה בסך הכל כתבתי פעם אחת פה. גם מתוך שעמום וגם מתוך פריקה וגם בגלל שבאותו רגע הוא זרק לי משהו אז זה גרם לי לכתוב. זה הכל.
לא חפרתי על זה בסך הכל כתבתי פעם אחת פה. גם מתוך שעמום וגם מתוך פריקה וגם בגלל שבאותו רגע הוא זרק לי משהו אז זה גרם לי לכתוב. זה הכל.
H Hawkgirl New member 20/10/13 #7 התכוונתי לפייסבוק.. הבנתי מההודעות שלך שאתה כנראה גם כותב על העניין בפייסבוק שזה כבר מדכא חברים שלך(שמחקו אותך..)
התכוונתי לפייסבוק.. הבנתי מההודעות שלך שאתה כנראה גם כותב על העניין בפייסבוק שזה כבר מדכא חברים שלך(שמחקו אותך..)
S Simple i New member 20/10/13 #8 הבנת לא נכון בפייסבוק לא כותב על זה. רק משתף בדיחות סקס של חברים\ות.