אני נהניתי. החלטתי לשלוח שגם אתם תהנו. סרטון של 5 דקות, מספיק 15-20 שניות בדילוגים. אנא, כיתבו מה אתם רואים ומה לא בסדר בזה

lemner40

Well-known member
איפה הסרטים שמראים את הרוסים הבהמות שורפים מאות אלפי גופות של חיילים רוסים
שהם שלחו למות, בל נשק, בלי אימון, בלי תוכנית
בלי אכפתיות מחיי אדם
זה הרי היו הרוסים במלחמת העולם השניה שהמציאו את השיטה לרצוח את כל החיילים שלהם עצמם.

boriska1

Active member
איפה הסרטים שמראים את הרוסים הבהמות שורפים מאות אלפי גופות של חיילים רוסים
שהם שלחו למות, בל נשק, בלי אימון, בלי תוכנית
בלי אכפתיות מחיי אדם
זה הרי היו הרוסים במלחמת העולם השניה שהמציאו את השיטה לרצוח את כל החיילים שלהם עצמם.
lemner מכובדי, גם אתה נסחף עם הזרם הכללי. אתה יודע לאן זה זורם לבסוף. הכחות הרוסים היו מיומנים ומקצועים, ועדיין כאלה. אלא, שהם נלחמים לא נגד העמלקים בלבד, אלא נגד כל כחות נאט"ו שמספקים להם הכל. אתה יודע אחוז הקרביים ותומכי לחימה בצבא מודרני, מסך הכל הצבא? תבדוק.
אבל, זה מקרה נדיר מאוד, מנסה להזכר מתי קרה לי לאחרונה ולא מצליח, נהנה שכמותך אוכלים את הלב. ללא גבורתו של החייל הרוסי, לא היית נולד ולא חשוב היכן נולדת. אתה אוכל את הלב ואני נהנה.
פעם, אולי, אם יתחשק לי, אפתח שירשור על הלחימה בעמלקים.
ועכשיו תקרא טוב טוב את ההמשך. תוכל לקיים 2 מצוות מתרי"ג מצוות:
זכור מה שעשה לך עמלק
אל תשכח מה עשה לך עמלק

נערך לאחרונה ב:

lemner40

Well-known member
lemner מכובדי, גם אתה נסחף עם הזרם הכללי. אתה יודע לאן זה זורם לבסוף. הכחות הרוסים היו מיומנים ומקצועים, ועדיין כאלה. אלא, שהם נלחמים לא נגד העמלקים בלבד, אלא נגד כל כחות נאט"ו שמספקים להם הכל. אתה יודע אחוז הקרביים ותומכי לחימה בצבא מודרני, מסך הכל הצבא? תבדוק.
אבל, זה מקרה נדיר מאוד, מנסה להזכר מתי קרה לי לאחרונה ולא מצליח, נהנה שכמותך אוכלים את הלב. ללא גבורתו של החייל הרוסי, לא היית נולד ולא חשוב היכן נולדת. אתה אוכל את הלב ואני נהנה.
פעם, אולי, אם יתחשק לי, אפתח שירשור על הלחימה בעמלקים.
ועכשיו תקרא טוב טוב את ההמשך. תוכל לקיים 2 מצוות מתרי"ג מצוות:
זכור מה שעשה לך עמלק
אל תשכח מה עשה לך עמלק
אני רואה שהחודש הקגב סוף סוף העבירו לך משכורת
אף אדם אנושי ומוסרי לא תומך ברוסיה היום
רק עברינים, בהמות ובוגדים תמורת כסף
אפילו הרוסים, כל מי שיכול בורח מרוסיה
הייתי לפני כמה חודשים בפוקט בתאילנד
זה נהפך להיות אי רוסי
רוב האנשים היום בפוקט אלו רוסים צעירים שברחו מרוסיה
עד כדי כך שהרוסים משלמים לצפון קוריאה לשלוח להם בשר תותחים חדש

boriska1

Active member
אני רואה שהחודש הקגב סוף סוף העבירו לך משכורת
אף אדם אנושי ומוסרי לא תומך ברוסיה היום
רק עברינים, בהמות ובוגדים תמורת כסף
אפילו הרוסים, כל מי שיכול בורח מרוסיה
הייתי לפני כמה חודשים בפוקט בתאילנד
זה נהפך להיות אי רוסי
רוב האנשים היום בפוקט אלו רוסים צעירים שברחו מרוסיה
עד כדי כך שהרוסים משלמים לצפון קוריאה לשלוח להם בשר תותחים חדש
אין לי משכורת, רק לפי דפוקה. לא רוצה לספר לך כמה, תאוכל את הלב עוד יותר. ולא ראית צעירים ישראלים בצ"כיה והונגריה שברחו לשם בשבל לא להתגייס למילואים? פרופורציונלית הרבה יותר.

lemner40

Well-known member
אין לי משכורת, רק לפי דפוקה. לא רוצה לספר לך כמה, תאוכל את הלב עוד יותר. ולא ראית צעירים ישראלים בצ"כיה והונגריה שברחו לשם בשבל לא להתגייס למילואים? פרופורציונלית הרבה יותר.
לפי מה שכתבת עד היום בכל מני פורומים בעבר
אתה אדם מסכן, אומלל , עני , טיפש וחסר מוסר ואנושיות

boriska1

Active member
אתה אדם מסכן, אומלל , עני , טיפש וח

אתה אדם מסכן, אומלל , עני , טיפש וחסר מוסר ואנושיות
לא כתבתי הרבה בשום פורום/פורומים. רק לעתים רחוקות אני נכנס לפורום זה. שאר הפורומים רק אם יש לי שאלות. תמשיך, תמשיך... מכל אכילת לב שלך אני נהנה יותר. אני מקווה שקראת וקיימת שתי המצוות.

SupermanZW

Well-known member
חלק מהדברים עם עציצים, חלק בלי עציצים, חלק עם פרחים, חלק בלי פרחים, חלק עם שיחים, חלק בלי שיחים. חוץ מדגלי אוקראינה יש גם דגלים אחרים שאני לא מזהה. חלק מהקברים ללא מצבות.

boriska1

Active member
כל אחד רואה משהו אחר. אני רואה מחיית זרע עמלק, מצווה מתרי"ג מצוות. מה לא בסדר בתמונות אלה?

SupermanZW

Well-known member
כל אחד רואה משהו אחר. אני רואה מחיית זרע עמלק, מצווה מתרי"ג מצוות. מה לא בסדר בתמונות אלה?
לא הצלחת להוכיח שהאוקראינים הם עמלק.

שאלת מה לא בסדר בתמונות, אני לא מוצא מה לא בסדר בהן, האר את עיני.

boriska1

Active member
לא הצלחת להוכיח שהאוקראינים הם עמלק.

שאלת מה לא בסדר בתמונות, אני לא מוצא מה לא בסדר בהן, האר את עיני.
יש למחות לא רק זרעו של עמלק, אלא גם זכרו. יש להרוס ולשרוף את האתר הטמא הזה, שלא יישאר ממנו זכר.

למעלה