אני נהנית לקרוא את מה שאני כותבת

מילקי110

New member
תודה עייפה

וסליחה עם פגעתי או עיצבנתי אותך לא הייתה לי שום כוונה כזאת.

מילקי110

New member
אני נהנית לקרוא את מה שאני כותבת

כן כן . נראה לי שיש לי כישרון כתיבה

כמו כן אולי לא מגיבים לי אבל בהחלט קוראים את מה שאני כותבת .

אני בעצמי גם מאד אוהבת לקרוא ספרים ואין ספק שזה משפיע על הניסוח , על אוצר המילים.

אני צריכה לעשות יותר הגהה זה כן כי אני רואה הרבה פעמים שיש לי שגיאות . גם צילמתי את עצמי וראיתי שיש לי כושר הקלדה בילתי רגיל

נכון שאני גם עובדת בזה , ואני מקלידה ממש מהר .

פעם העירו לי שאני כותבת כמו שאני מדברת . אני לא חושבת שהייתי יכולה להיות עיתונאית למרות שיש לי ידע באקוטאליה אני מאד מעודכנת

אני קוראת YNET כל הזמן , אני רואה חדשות בערב. מידי יום אני קוראת או יותר מכון עוברת על ישראל היום כך שאני יודעת מה קורה וזה לא מובן מאליו

תאמינו או לא יש אנשים שלא יודעים .ששקועים באח הגדול ומיני הבלים .

אז זהו אני מאד נהנית לקרוא את מה שאני כותבת . אבל עדיין לא הייתי רוצה להמשיך להיום אדפ פתטי שכותב שירה לפורומים וכו' ונמצא כל היום לבד עם עצמו

זה גורם לשיגעון .

מעניין מהו הגורם שגם במקום וירטואלי גורם לאנשים להירתע ממך . מוזר מאד . איך הם מזהים שאתה אדם שנרתעים ממנו . מעניין איך זה שהעולם הוירטואלי מחכה

את העולם האמיתי .האמת שגם בחוץ מעולם מנהלים לא אהבו אותי . זה לא עוזר שאומרים שכן כי המעשים מדברים בעד עצמם .

מעניין מתי יהיה המפץ הגדול ?

מילקי110

New member
ניסיתי לשחק עם

אני מנסה לשחק עם המוות אבל הוא לא משתף פעולה

ביום שישי קניתי בנמל גבינת קממבר לא אכלתי כזאת שנים זאת גבינה עם אחוזי שומן גבוהים מאד

ולי אסור לאכול מזה מותר פעם ב... אבל בגדול היה עדיף שלא אקנה את זה.

בכל מיקרה קניתי בנמל פסטה טרייה בין היתר רביולי עם ארבע גבינות , גבינת פרמזן עטירת שומן .

היום קניתי אוכל במקדולנדס מה שאני כבר לא עושה לעולם כי זה כבר לא טעים לי בכל מיקרה הבאתי את זה הביתה

ועכשיו לא מזמן אכלתי מהגבינה . שמעתי פעם שאם אוכלים הרבה שומן ניתן לקבל התקפת לב על המקום ממש פחדתי כאשר נגסתי בגבינה מה גם שאכלתי

קודם המבורגר עם גבינה והנה אני עדיין כאן . איך זה ?

ואני בכלל סוג של צמחונית אני אוכלת בשר פעם ב.... אבל הנה אני עדיין כאן ..

אם מישהי אחרת הייתה כותבת את הפוסט הזה הייתם כותבים לה אוי אוי ,אוי .... אבל במקרה שלי .. אבל זה בסדר אני רגילה לזה כבר

אכילת הגבינה הזאת זה סוג של התאבדות . היא טעימה מאד ואני לא אוכלת אותה על בסיס יום יומי אבל אסור לי לאכול את זה. אבל זה לא מעניין אותי ובטח גם אתכם

לא . אתם מתעניינים כאן רק באנשים מסויימים . יש אנשים שהם הכוכבים כאן .

Lady Stark

New member
מילקי (טריגר מעלי)

אני רוצה להגיד לך שזה לא נכון אבל חוששת שלא תאמיני לי.
אבל אם את כבר כאן איתנו, והכתיבה עוזרת לך, אני מבקשת ממך לעשות מאמץ כלשהו.
תנסי לענות לעוד אנשים. שמתי לב שאת לרוב עונה רק לאלומה. ואני יודעת שאיתה את מרגישה בנוח. אז אולי תנסי לתמוך בעוד אנשים ולראות כמה זה מתגמל, ושככה בתכלס יוצרים מערכות יחסים ותחושה של שייכות.
כי אני חוששת שההרגשה שלך שאת לא שייכת מדרדרת אותך לאכול דברים שמזיקים לך.
אני רוצה שתביני שכדי להיות שייכת את צריכה לעבוד על זה. לא רק לכתוב על עצמך, אלא לענות לאחרים ולתת דברי חכמה או לפעמים רק חיבוק.
זה יעורר בך אמפתיה ורגשות ואפילו שמחה אמיתית. אבל זה חייב להיות הדדי. להתייחס למה שאנשים כותבים, לנסות לראות מי הם ולהבין מה מניע אותם.

אני רוצה לחזור לעניין הפסיכולוגית. ואני אגיד את זה בצורה הכי ישירה שיש - מילקי, את חייבת לראות פסיכולוגית אם את מרגישה ככה. האמצעים עומדים לרשותך. תגשי לרופת החולים ותתחילי ללכת לטיפול.
אנינו לא אשמים על איך שאנחנו, אבל אנחנו לגמרי אחראים על מה שאנחנו עושים עם זה.

בנוגע לטיפול

מה בנוגע למטפלת ההיא שחיבבת? אמרת שסיכמת עם אבא שלך שתשלמו שבוע הוא שבוע את ושלא הצלחת להיסגר על עצמך כספית. האם זה אפשרי להיפגש איתה פעם בשבועיים? או שאת מעדיפה למצוא מישהו דרך הקופה?

rain drop8

New member

מילקי
היה לי ממש עצוב לקרוא את מה שכתבת
אני קוראת אותך כל הזמן...
אני לא נכנסת לפה כל כך הרבה בתקופה האחרונה
אבל אני אנסה להגיב לך יותר ולא רק לקרוא
עצוב לי לשמוע שקשה לך ככה ושאת מרגישה שגם כאן אין לך מקום
כי יש לך מקום ברור שיש לך מקום ואת כן מענינת...
אוף באמת שעצוב לי שאת מרגישה ככה...
אבל שתדעי לך שאני כאן ואני יודעת שיש גם אחרים שכאן
וכן אני יודעת שזה עושה משהו שמגיבים לך או שלא מגיבים לך..
ואני אכתוב לך...אוי אוי אוי....
את שווה הרבה יותר ממה שנראה לך
ןלהרוג את עצמך דרך אוכל לא נשמע לי כפתרון מוצלח...אם כבר נראה לי שזה רק עושה הרגשה יותר רעה,לא?
אני מקווה שהמילים שלי לא עושה יותר רע...
פשוט רציתי שתדעי שאכפת לי...אכפת לי ממך

מילקי110

New member
תודה

והנה אני עדיין כאן לא חטפתי התקפת לב באמצע הלילה משום מה .

בנוגע לפסיכולוגית הפרטית נראה איך אני מתארגנת באמת אולי אנסה דרך הקופה

לא נעים לי לסחוט מאבא שלי כספים כל הזמן גם ככה הוא עוזר לי הרבה .

תודה ריין זה באמת נוגע ללב . ובאמת שלא חיפשתי אוי אוי אוי . אני רק מחפשת לפרוק .

ודווקא דרך אוכל זה לא גורם להרגיש רע לפחות זה משהו נעים .. אבל אני יודעת שלא משנה מה אני תמיד אהיה פה קרו לי בעבר מיקרים

שבהם ניצלתי בנס לא בגלל שאני עשיתי לעצמי משהו כאשר הייתי בת 23 הייתה לי תאונת דרכים עמדתי על אי תנועה ליד בית הספר שבו למדתי אז ( בית ספר - לימודים

גבוהים ) ורכב עלה על המדרכה ופגע בי . ולא קרה לי כלום כלומר לקחו אותי לבית חולים וכו' כמובן אבל השוטר אמר שניצלתי בנס .

והיה אחרי זה עוד פעם אחרי כמה שנים שהחלקתי עם האוטו בחורף ולא קרה לי כלום . כך שאתם מבינים ויהי מה משאירים אותי כאן ..

מילקי110

New member
אני מרגישה יותר טוב

אני יודעת שזה נשמע מוזר שרגע אחד אני עם האף באדמה ורגע אחר כך פתאום הכל יותר טוב

אבל ברגע שאני מתיישבת על הספה מדליקה טלווזיה , תיאו אז אני מרגישה יותר טוב .

משהו לא מאוזן נראה לי שאני צריכה אולי לדבר עם הרופא אני אקבע איתו כי זה מוזר לפעמים מרגישים ממש בדאון ..ואחרי כמה זמן בגלל מה שציינתי הרבה יותר טוב.

גם חייבת לציין שצילמתי את עצמי בצלמה של הסמאטרפון בוידאו . אני לובשת היום את השמלה החדשה שקניתי אתמול ואני חיייבת לציין שהיא מאד יפה עליי.

סה"כ לא יודעת למה אני כל כך מחמירה עם עצמי . אני נראית מסודר ומטופח . אולי אני קצת סגורה אבל מכאן ועד משהו לא בסדר איתי .. יש לי עולם פנימי , תחומי עיניין

צילמתי את עצמי בעודי מול המחשב . אני בסדר גמור , אני לא מיס יוניברס אבל אני בסדר כך נראה לי . ואם יורשה לי אני חושבת שאני נראית חכמה רואים שאני לא טיפשה

מספיק שאלך במרכז ליד הדירה הישנה ומישהי עם עגלה תסתכל עליי אז אני ישר אחשוב שזה בגלל שאני נראית מוזר .

והאמת לא נראה לי שרואים שאני לבד . כי עובדה שעכשיו פגש אותי שכן חדש , הוא ראה אותי ליד התיבות דואר ואמר " שלום אתם חדשים ? " אז אמרתי בחטף " כן אני

חדשה " אתם רואים ? הוא ישר מסיק " אתם" כלומר אולי אני לא נראית כזאת הזויה כי הוא הוא ישר חושב "אתם ".

תראו סה"כ אני עובדת חמישה ימים בשבוע , לפעמים שש , אני אדם חרוץ .. אממ . יש לי קצת בעיות זה נכון אבל אני ממש מחמירה עם עצמי . אני מקווה שאני אזכור

את השורות האלה ולא אפול שוב ושוב ... סה"כ אורך החיים הוא די נורמלי . לקום בבוקר . כל הרוטינה הרגילה של אנשים , אני נוסעת לעבודה , חוזרת מהעבודה.

נכון שרוב בני גילי חיים אחרת .. אבל עדיין זה לא שאני יושבת על היום ובוהה בקיר .

למעלה