אני נואש, עיזרו לי

freek1

New member
אני נואש, עיזרו לי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

שלום, אני מצייר כבר מאז שאני ילד קטן, וכולם אומרים לי שיש לי כשרון טבעי. עם כל זאת אני רואה את הציורים פה בפורום וזה גורם לי להרגיש כמו נקודה קטנה (מאוד קטנה) בעולם הציור או שבמילה קצת לא יפה ושלא הרבה אוהבים אותה "קנאה" בקיצור, יש לי כמה שאלות חשובות. 1. האם כל מי שמצייר למשל את הקומיקסים היפים האלו עבר הכשרה או קורס מסויים, כדי לפתח את כישוריו ??? 2. איפה ניתן למצוא אתר (בחינם כי איו לי כסף) טוב, שיצליח להסביר לי את כל הטכניקות צעד אחרי צעד ואני לא מתכוון למשל ללמוד לצייר קוף או ג´ירפה ולהעתיק אותם אני מתכוון לטכניקות מילוי ולצל פרספקטיבה ועוד כאלה דברים ושאני יוכל לצייר משהו בכל מיני זוויות ולא רק פרופיל של מישהו או איזשהוא חייה, ולמשל איזה כלים צריך להיות לי, עפרון עד וכו´ תודה למי שיענה על ההודעה שלי.... אני כבר נואש, אני עומד לבכות (באמא שלי) אור

BlueCat

New member
אני לא אוהב את כל החוקים והכללים...

כל אחד צריך לצייר איך שנוח לו ואיך שמתאים לו...

HackMachine

New member
כן אבל...

... ישנם כמה "חוקים" בסיסיים שקשה מאוד להתחיל בלעדיהם. אפשר אחר-כך להתפתח ליותר מזה. לך לפורום האומנות, אני זוכר שיש בדף הקישורים כמה אתרי ציור של מנגה וקומיקס. בהצלחה

watcher

New member
תראה לנו דוגמא

למשהו שציירת. אני בטוח שיש פה הרבה שישמחו לתת לך טיפים על בסיס משהו שתראה...

ויאגרה

New member
עצה

תמכור את נישמתך לשטן...אין פתרון יותר מוצלח ומהיר מזה.

The Crusader

New member
אל תתיאש

כנס לאתר www.polykarbon.com זה אתר של מנגה אבל מנגה חדשה שנורא דומה לקומיקס ובכל זאת ישנם כמה חוקים בסיסיים שמשותפים לשני התחומים בכל אופן יש שם הסברים ל ציוד וטכניקות וכולי... בדיוק מה שאתה מחפש

אני חייבת להגיב פשוט חייבת

שאלה יהו הבעיות שלי אתה נואש נו באמת...תקפוץ מהחלון חפיף מצב בטחוני חפיף עוני חפיף רעב חפיף מחלות הציור שלך עומד ברומו של עולם *למה יש לי הרגשה שההודעה הזו תימחק?*

למעלה