אני נואש!!!

the beast 15

New member
אני נואש!!!

למישהו יש מושג לאיפה גייז בגילי (14 עוד חודש בדיוק 15) יכולים ללכת לא משהו רציני מקום נחמד במרכז שאפשר לשבת ושתות כוס קפה סביר ואולי קצת לרקוד אשמח מאוד אם תמליצו ותגידו לי איפה הם נמצאים...

resputin

New member
אני מניח שאתה יכול לחפש ב...

א´. אגודה, יש את הקבוצות הצעירות שנפגשות ושם יש אממ... צעירים :) ב´. במספיק מסיבות מסתובבים להם זאטוטים, למרות שגיל 15 זה קצת ~ כי לא לכל מועדון מכניסים (עם גילאי 16, 16.5 יש קצת יותר גמישות..) -שם. ג´. זה לא קשור, אבל המבין יבין- יש את רוקי (
)

LeeCooper69

New member
עזרה אמיתית....

אתה יכול ללכת לאגודה כמו שרספיוטין (זה לא הכלב של בנות האליוול?!?!) אמר כבר... בנוסף, יש לך את הקפקא שזה בית קפה הומואי בת"א... יש לך גם את מועדון הלילנבלום אחרי קבוצת הנוער באגודה במוצ"ש... אם הכניסו אותי, שאני קטן ממך בקצת הרבה, יכניסו אותך... מקסימום תצעק קצת על הסלקטור או שתמצא מתנדב מבוגר יותר ממך שיכניס אותך וילך.... בהצלחה!!!

resputin

New member
אכן, רספיוטין היה השם של החתול

(זה לא היה כלב.? אני משוכנע שזה היה כלב!) של הסבתא*. החתולה של הבנות נקראה קיט (למרות שהיא בכלל לא שלהן) והיא...מתה (החתולה האמיתית*).. ולא, לא קראתי לעצמי בגלל זה.

LeeCooper69

New member
כן, זה הכלב.... הוא בא אליהן בכישוף

של השבת אבידות כשהם חיפשו את פייפר (אני חושב). אגב, למה השם? שלך כאילו.... זה השם האמיתי או כינוי שנובע ממשהו?

LeeCooper69

New member
כי לי יש זכרון צילומי.

לך אין. אני אזכור כל מה שאני רואה לטווח הארוך, חוץ ממספרים. אני בעייתי עם כל מה שקשור למספרים. ככה שאת דיי רגילה. "זה לא נורמלי להיות נורמלי" כצמו שאומרת החתימה של מישהו פה... אגב, מאיפה את??? את חדשה?

LeeCooper69

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo34.gif../images/Emo185.gif

שבי בנוח. שתי
, קבלי
ו
ממני ומשאר חברי הפורום. תאכלי
. תהיי ב
מתמדת ותזכרי ש
אותך... הICQ שלי: 170600744 המייל/מסנג´ר שלי: [email protected] או שתשלחי לי מסר בתפוז.

resputin

New member
כן,

בדיוק. ההורים שלי קראו לי על שם הכינוי של הצאר ששחט אלפי האנשים אממ.... לא. ולמה זה הכינוי? סיפור ארוך שאני אשמור לעצמי.

TwelveEyes

New member
איזה צאר ואיזה מנדולינה?!

גרגורי אפימוביץ´ ראספוטין היה נזיר בעל אישיות מגנטית במיוחד שהשתכן בחצרו של הצאר ניקולאי השני לאחר שריפא את בנו מהמופיליה והיה, עפ"י השמועות, המאהב של הצארינה אלכסנדרה. אם אני זוכרת נכון, הוא הורעל לבסוף ע"י אצילים רוסיים שחששו שהוא בפוטנציאל להביא למפלת בית רומנוב. והכי חשוב: אלן ריקמן שיחק אותו פעם ^^

למעלה