אני נוטש את בלאדבורן, הוא ממש נמאס עלי.מ

אני נוטש את בלאדבורן, הוא ממש נמאס עלי.מ

חקרתי לי את המפה בכייף ומצאתי כל מיני יצורים מגניבים להילחם בהם, לצערי הבנתי רק אחרי שנשברו לי הנשקים כמה אני טועה במסלול שלי וכמה אני רחוק מהבוס של האזור שבו אני נמצא. בואו נגיד שנלחמתי כל כך הרבה ומתתי כל כך הרבה עד ששברתי את הנשק הראשי שלי ועכשיו הוא עושה הרבה
פחות נזק לאויבים וכתוצאה מזה הקרבות הרבה יותר קשים ואין לי מושג כרגע איפה הנפחיה הקרובה וכבר גם לא מעניין אותי.

עצם העובדה שיש משחק שמרשה לעצמו לבזבז לי את הזמן ככה הוא לא בשבילי, להחליש את הציוד ככה זה פשוט זוועה, אני יודע שזה לא יקרה לכולם כי אני
מתתי ממש הרבה כי החלטתי להילחם במפלצות שהן פי כמה מהיכולת שלי, מודה, אבל ממש אין לי כוח להתחיל את המשחק מחדש רק כי לא ידעתי
איפה הבוס וגם לא מיהרתי אליו, זה עונש לא פרופרציונלי לשחקן וזה טרן אוף רציני.

אני מכיר מלא משחקי תפקידים ששוחקים לך את הנשקים ושוברים אותם ככל שאתה משתמש בהם יותר, זו לא הבעיה, במשחקים אחרים, מאוד ברור לך
איפה הנפחיה גם אם היא די רחוקה כאן אפילו לא עברתי תבוס הראשון על הפרנציפ לא בא לי להתחיל שמירה חדשה מרוב שזה מעצבן אותי

אני לא מנסה לשכנע אנשים שבלאדבורן משחק לא טוב או משהו כזה, סתם מעצבן אותי שזרקתי המון כסף על משחק שלא אהבתי את המשחקים הקודמים
בסדרה שלו ובמקום ללמוד מהלקח נפלתי בהייפ של האינטרנט.

amithas190

New member
תמכור אותו ביד 2 , זה המשחק הכי מבוקש היום

זה משחק שדורש ממך המון השקעה וזהירות. צריך לבוא אליו מוכן נפשית

טוב מצאתי את הנפחיה

שאפשר לתקן בה נשקים כנראה הייתי עייף מידי אתמול לחשוב איפה היא יכולה להיות... אולי אחזור למשחק עכשיו

חחח אני מכסח את הבוס עכשיו

מסתבר שזה אולד פשן jrpg אחרי הכול של.. לך תחזק את הנשקים והציוד שלך ותבוא עם מלאי של שיקוי ריפוי והניצחון אצלך ביד... זה די basic וחוזר על עצמו...

לא יודע אם בא לי לשחק במשחק. שזה כל מה שהוא מציע

evilplate

New member
אם זה היה כה פשוט הוא לא היה נודע ברמת הקושי שלו

תמשיך לשחק, זה שניצחת בוס בשלב די התחלתי לא אומר שפיצחת את המשחק ועכשיו אין לך אתגר.

המלך עירום- המשחק הזה הוא חתיכת סחבת אני אסביר לך למה.

סה'כ יש לנו כאן JRPG בסיסי אם תשאר איתי עד סוף ההודעה אני אראה לך איך המשחק הזה מציית לכל החוקי הכי בסיסים של ז'אנר הJRPG בלי להציע שום דבר מעבר.

הנוסחא הבסיסית של כל JRPG היא.
1. שדרג את הדמויות שלך בקרבות דרך נקודות ניסיון.
2. אחר כך שדרג את הציוד שלהם, הנשקים והמגנים
3. מצא את המבוך שמסתתר בו בוס X.
4.תחקור את כל המבוך עד שתכיר את כל הlayout של המבוך, תגיע למבוך עם הרבה שיקוי ריפוי כדי שיהיה לך קל לרפא את עצמך במקרה הצורך
בלי לבזבז mp לדמויות שלך
5. תמצא את הבוס גלה את החולשות שלו ועשה את כל זה שוב עד סוף המשחק.

בבלאדבורן כל זה אותו דבר, ההבדל בין בלאדבורן לjrpg אחר הוא שבבלאדבורן כל דבר הכי קטן דורש ממך גרינד מטורף שזה הדבר הכי מעפן בכל jrpg.

אתה רוצה 7 שיקווים כדי להגיע איתם לבוס ולהרוג אותו? סבבה. כל שיקוי עולה לך 180 נשמות, נגיד שהשתמשת בדרך לבוס או בקרב עם הבוס עצמו
בכל ה7 שיקוים שקנית לפני שהלכת אליו? נחש מה, אתה לא יכול פשוט לטעון שמירה קודמת שבה יש לך 7 שיקוים אתה צריך עוד פעם להשיג מספיק
נשמות בקרבות משעממים. רק כדי שיהיה לך עוד צאנס מול הבוס.

נהרסו לך הנשקים? זה עולה לך 450 נשמות רק לתקן אותם, רוצה לשפר אותם ? גם זה עולה לך נשמות. הזכרתי כבר שכל פעם שהורגים אותך
אתה מאבד את הנשמות שלך עד שתשיג אותם בחזרה ואם לא תצליח להשיג אותן בפעם השניה אז גמרנו?

מה שאני בא להגיד, המשחק הזה לא יותר קשה מאף jrpg אחר ההבדל הוא שמשחקי תפקידים יפנים אחרים, מעריכים את הזמן שלך, וברגע שקנית
בהם מספיק שיקוי ריפוי, אתה יכול לטעון את השמירה שלך ולנסות שוב, כאן המפתחים עושים הכול כדי לבזבז לך את הזמן כדי ליצור תמונת שווא
של קושי.

לא ברור לי מה כייף כאן. עוד לא הבסתי תבוס, כיסחתי אותו ושנשאר לו רבע חיים פשוט יצאתי מהמשחק ומחקתי את המשחק מהפלייסטישן שלי, המלך עירום. זה משחק של מתחילים בjrpg שרוצים להרגיש שהם משחקים במשחק מאתגר, שכל מה שהוא באמת עושה זה לירוק להם על הזמן, יש לי חיים
אין לי זמן כל פעם שאני נכשל בבוס, שוב לעשות גריינד לשייקוים ותרופות זה מזלזל ומעפן, זה משחק לטיינג'רים שיש להם כוח לחרוש על הסחבת הזו כל היום ולהרגיש גברים הארדקור, שאני רוצה משחקי הארדקור אני יודע למצוא את המשחקים שהם קשים בטירוף וגם מכבדים את הזמן שלי.

evilplate

New member
אני לא הולך להתווכח איתך

אלו משחקים מענישים מאוד אבל גם יש בהם לא מעט סקיל לפי מה שאומרים, אם אתה טוב אני מנחש שאתה תצטרך לעשות פחות grind, ברור לי למה הם יכולים להתיש והם לא בשביל כולם, בגלל זה גם לא קניתי אותו בסוף :)
&nbsp
אני גם לא חושב שהקהילה של סולס הם טינייג'רים עם יותר מדי זמן פנוי, במיוחד שגם המבקרים תומכים בהם כולל יורוגיימר שאתה סומך עליהם ונתנו לו 10, יכול להיות שהוא לא בשבילך אבל לא הייתי אומר שבגלל זה המלך הוא עירום.
אני בכל אופן הייתי רוצה לנסות אותו כשירד משמעותית במחיר.

פשוט מעפן שזה הבלעדי הגדול של סוני ל2015

אין בכלל תאריך לפרסונה 5 או דרגון קווסט הירוז בטח יוצאים בדצמבר, מה אנשים שהם לא בקטע של המשחק המשעמם הזה אמורים לשחק?
אני מקווה שאתה תהנה מהמשחק הזה הרבה יותר ממני אני יודע שהרבה יותר סביר שכמוני תגיד לעצמך שאתה לא צריך את השיעמום המונוטוני הזה בחיים שלך, כולם עובדים בעבודה מספיק אפורה גם בלי המשחק הזה.
לא יאמן שאין אפילו תאריך לno man sky

ממש מעט אולי שעה.

אני זוכר שגם שם העניין הזה היה ככה אבל אף פעם לא הספקתי לשפר שם את הדמות שלי אז לא ראיתי כמה המשחק מבוסס grind שם.פה ברגע שאתה עושה גריינד הבוס נהיה בדיחה מרוב שהוא קל. בוא נגיד ת'אמת רוב האנשים לא סיימו את משחקי הסולס לא בגלל שהם קשים אלא בגלל שהם נמרחים ודורשים grind
שלא היה כמוהו מאז פיינל פנטזי 1. זה קצת מעצבן אותי לכתוב את הדברים האלה כי ראיתי שאנשים כאן שאוהבים את משחקי הסולס באו לכתוב כאן
שהמשחק יצא וזה משמח אותי, אני בכלל שמח שהרבה אנשים מתעניינים פתאום במשחק rpg.
אז אני לא מתכישוון להרוס לאף אחד אני יודע שלמשחקים האלה יש את הקהל שלהם ואני יודע שאני לא חלק מהקהל הזה.

מישהו 2

New member
גם לי נשבר מהמשחק אחרי שהנשק שלי נשבר

ולא ידעתי איפה הנפחיה...
אבל אז עליתי על הנוסחה הבאה שכתבתי כאן בהודעה בתחתית העמוד ולא הוקפצה:

1. ברגע שמגיעים למקום חדש, יש לחקור אותו, ללמוד איפה כל דבר נמצא (בוסים ומפלצות מיוחדות), לפתוח את כל הדרכים הנסתרות והקיצורי דרך ככה שיהיה אפשר להגיע לבוסים בקלות וכל זה מבלי להרוג יותר מידי מפלצות בדר"כ בגלל שיש סיכון למות ואז סתם מאבדים את כל הנשמות.

2. FARMING, הורגים כמה שיותר מפלצות ומנסים להשיג כמה שיותר נשמות וחפצים מבלי למות כדי לעלות רמות ולחזק את הדמות.

3. מנסים לחסל את הבוס , אם הוא חזק מידי חוזרים על 2 שוב עד שהקרב נהיה בערך הוגן.

אם יודעים לשחק נכון הוא לא כל כך קשה ואפילו טוב למדי.
אף פעם לא שיחקתי במשחק מהסוג הזה שפשוט זורקים אותך לתוך עולם ואתה צריך להסתמך על חוש הכיוון והראייה המרחבית שלך, משהו שהוא בהחלט חסרון גדול אצלי גם במציאות

והמבוכים נהיים יותר ויותר קשים לזכרון ושם טמון הקושי האמיתי של המשחק לדעתי... קצת בדומה למשחקי זלדה אני חושב, שמלא אנשים אוהבים אותם ואומרים שהם משחקים מצוינים אבל אף פעם לא שיחקתי.

בינתיים אני בחלק השני של המשחק עם 4 סוגי נשקים , וכוח קוסמי מיוחד , המשחק הזה מתקדם נכון אני די נהנה עכשיו.

אחי כל שחקן jrpg יגיד לך שעלית על נוסחת הjrpg וזהו.

בכל משחק jrpg שקיים אתה צריך להכיר את המבוך/אזור טוב טוב בראש שלך, וברגע שמצאת את הבוס, אתה צריך לחזור לאכסנייה/ווטשאאבר ולשמור את כל המשאבים והאנרגיה שלך ולא לבז בז אותה על אויבים פשוטים כדי לשמורר אנרגיה לבוס, אני משחק בז'אנר הזה כבר 15 שנה. לי אין זמן או ראש לעשות grind על תרופות ושייקוים שום Jrpg לא העז לבקש ממני לעשות דבר מפגר כזה עד היום ואני לא אתחיל עכשיו כי כל העולם וסוני מנסים לשכנע אותי, שזה המשחק הכי טוב שקיים עד כה בדור.

אני רגיש מאוד למשחקים שמנסים לגרום לי לשחק בהם יותר זמן בלי שהם נותנים לי שום דבר בתמורה, בזמן שאני אעשה grind בבלאדבורן אני אוכל לקרוא ספר טוב במקום, להיות עם החברה שלי יותר, לטייל, או פשוט סתם לשחק במשחקים הרבה יותר טובים שמכירים בעובדה שאני כבר בן 27+ ואני
רוצה משחקים שבאמת מאתגרים, לא משחקים שסתם נמרחים.

בעיני זה משחק לטייניג'רים שאין להם איך להעביר את חופש פסח.

מישהו 2

New member
:(

אני לא בטוח שהבנתי למה אתה מתכוון בגרינד, אבל גוגל אומר ש- grind = קבוצה של לסביות.
אז קודם כל אני ממש מודה לך על שלימדת אותי מילה כה משמעותית חח יש סיכוי שאני אשתמש בה בעתיד

&nbsp
ואני חושב שזה חלק מהעניין שלא נותנים לך את האפשרות להלחם נגד הבוס מההתחלה עם כל התנאים שהיו לך (כל השיקויים וכו') גם כי כשאתה מת , אז הבוסים אמורים להתחזק לפי מה שאני מבין... וגם כי אפשר לקנות את השיקויי חיים במחיר זול דרך חנות ויטואלית של המשחק, ולא באמת צריך למצוא אותם. וגם יש לך הגבלה עד ל- 20, אפשר להשיג במשחק הזה 20 שיקויי חיים מהר מאוד.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

חחחחחחחחח :)

grind= שאתה יושב על איזה מקום עם אויבים רגילים וקורע אותם כדי לקבל נקודות ניסיון/נשמות/ווטאבר.
חנות וירטואלית של המשחק? אתה מתכוון לאזור הזה שקונים בו בקבוקי תבערה ושיקווים? הגזמת בכל משחק rpg אתה יכול לקנות שיקויים כאלה אני יודע את זה. איפה ראית שכתבתי שאני חושב שצריך למצוא את השיקוים? הקטע הוא שהם בכלל לא זולים 180 נשמות לשיקוי שיגמר לך אם תגמור אותו על הבוס זה לא זול זו סחבת איומה, כי לרוב לפעמים גם אם תדע בדיוק את הדרך המדויקת לבוס עדיין יש מצב שאיזה כלב ענק ינשך אותך ויוריד לך מהבריאות.
אמ
אלה משחקים מעפנים שרוצים שאתה תשחק בהם יותר שעות ממה שבאמת צריך, אני שמח מאוד שאתה נהנה מהמשחק :)
זה לא בשבילי.

amithas190

New member
כששיחקתי ב DS2 הרגשתי ככה ב10 שעות הראשונות. חיפשתי בגוגל

ונכנסתי לכמה מדריכים שנתנו טיפים לאיך להסתדר עם המשחק הזה.
אפשר גם לראות סרטונים וללמוד טקטיקות משחקנים אחרים
&nbsp
אחרי קריאה קצרה במדריך המשחק נהיה ממש כיף

למעלה