אני נוסעת לחול מה לקחת?

oigol

New member
אני נוסעת לחול מה לקחת?

שלום, אני נוסעת בעוד ארבעה ימים לאפריקה לגור שם. והייתי היום אצל הרופא בחיסונים, והוא רשם לי המון כימיקלים לקחת איתי. אני לא משתמשת בכימיקלים כבר הרבה זמן ואני מעדיפה לקחת איתי צמחים. הייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי עם רשימה של עזרה ראשונה שאפשר לקחת איתי מהארץ כי באיזור שאני נוסעת יש מדבר ואין שפע של בר. רשמתי לעצמי כל מה שיכולתי מכל מיני מקורות אבל אני אשמח לעוד רעיונות ועצות. ומשהו ממני בחזרה: לפני שבוע חזרתי מאירופה טיילתי באיזור הבלקן חודש וחליתי בשפעת קטנה היה לי מלא חום ולשמחתי לקחתי איתי ערכה טובה של שום אורגני, זנגביל בבונג זעתר מרווה ובשטח מצאתי אורגנו בר טימין בר ועוד פרח שאני לא בטוחה בשם שלו. השתמשתי בכל הדברים האלו ואחרי שלושה ימים הייתי כמו חדשה, התרופה הכי טובה הייתה הרבה מים והוצאת הרעלים מהגוף בשתן והרבה הזעה הרבה הרבה. (שכבתי בשמש כמעט שעה מכוסה בשמיכות ורק שתיתי מים).

ערכה לחו"ל ../images/Emo140.gif

ראשית אני שמחה על שאת בריאה ושלמה, ואכן כך היו מטפלים בעבר... היום ממהרים לרשום אנטיביוטיקה. ולעניננו, מספר דברים שאני ממליצה לך לקחת כעזרה ראשונה: תמצית תקנית (נוזלית של אכינצאה) - מחטאה ונוגדת דלקת. לשימוש פנימי וחיצוני, גם לחיטוי במקרים של פצעים וחתכים עמוקים, עקיצות של בעלי חיים (מוזרים מאפריקה...) לשפעת וכדומה. שמן אתרי לבנדר - שריטות קלות, כוויות, עקיצות יתושים, הרגעה כללית. פרחי קמומיל - כאבי בטן / בעיות עיכול. קרם ארניקה - לכל מכה או שטף דם, לשימוש חיצוני בלבד ולא על פצע פתוח. משחת פרופוליס - למריחה אחרי חיטוי עם אכינצאה במקרים של פצעים פתוחים וגם לדלקות בנרתיק. ג'ל אלוה ורה (אולי אפילו עם תוספת של קלנדולה בפנים) ו/או קרם קלנדולה - כולל בתוכו הרבה אופציות כגון, עקיצות, גירויי עור, פריחות, ועוד. זה מה שעולה לי כרגע אולי יצוץ משהו נוסף אז אוסיף לך. שבת מבורכת, הילה אה, ואחלה נסיעה שתהיה - כולי קינאה...

0 אור 0

New member
תודה על ערכת העזרה ראשונה

בטוחה שזה יעזור גם למי שלא נוסע לחו"ל

האמת שאת צודקת ../images/Emo8.gif

זו באמת ערכה שחובה בכל בית, בעיקר אם יש בו ילדים... המשך סופ"ש מהנה ונטול חבלות
הילה

oigol

New member
תודה

השבת הזו הייתה טובה מאוד רגועה ומלאה בסברסים טעימים ובשלים. אני מקווה שלכולם היה מנוח בשבת זו. הילה תודה רבה לך על התשובה אולי תוכלי גם לכוון אותי איפה מומלץ להשיג את השמנים באיזור המרכז?! באיזה אופן לקחת אותם ולשמר אותם איתי? אין לי נסיון עם שמנים כמעט בכלל רק עם צמחים טריים. ואת מוזמנת לאתיופה לבקר כשיתחשק לך.. שבוע טוב דנה

למעלה