אני נוסעת לחו"ל לשבוע...

פשושולה

New member
אני נוסעת לחו"ל לשבוע...

אני נוסעת ביום שבת לחו"ל לשישה ימים. אני ממש בסרטים עם עצמי. מצד אחד, אני נורא רוצה לנסוע (זה כנס מקצועי שנתי חשוב, וזה בארה"ב ויהיה לי טיפה חופש בני יורק...) מצד שני, אני לא רוצה להשאיר את עדן לבד. אני מפחדת שהיא תשכח אותי. שהיא תבכה בלי די בלילה כי אני לא אהיה שם להרדים אותה שבעלי יברח מהבית בגלל שהיא תבכה כל הלילה שאני אמות מגעגועים שהיא תחלה או משהו כשאני לא פה שאני לא אוכל לנחם אותה כשהיא עצבנית בקיצור, אני אכולת רגשות מעורבים בנוגע לנסיעה הזו. מה לעשות? לוותר? אני יכולה עדיין לבטל. מה תגידו?

yaelia

New member
לנסוע, בטח שלנסוע

ולהיות בטוחה שהכל יהיה מצוין גם אם את לא תהיי פה. ש. נמצא השבוע בענייני עבודה בספרד, ואני חשבתי ששנינו נצא מדעתנו, והנה כבר שלושה ימים ואנחנו שורדים יופי. וזה לא שאלי הללי קשור יותר מאל אבא שלו. תסמכי על האינסטינקט המיידי שלך, תסעי תהני, תעבדי, ותסמכי על אבא של עדן ב100 אחוז.

סעי!

ברור שבעלך יברח מהבית וישאיר תינוקת צורח לבדה בבית,(כמובן שהיא בכלל תצרח כי היא תהיה נורא חולה). כמו שאני קצת קצת טיפה מכירה את בעלך,ולפי מה ששמעתי עליו,הבת שלך בידיים סופר טובות. החשש המוצדק היחידי הוא אולי שהיא טיפה תתרחק ממך,לא כי היא תשכח אלא כאקט מחאתי...(איבוד אמון)

lulyK

New member
אאוצ'. לא יודעת מה להגיד לך...

מהכרותי עם עצמי בטח לא הייתי נוסעת, למרות שבגיל הזה זה כאילו יותר קל

1במיה

New member
לנסוע. אני נסעתי כמה פעמים בלי

רוני מאז שהיא נולדה (כבר בגיל חודשים לשבוע) והכל היה בסדר. אצלה לפחות.. לי היו רגשי אשמה וחשש מכל הדברים שאת ציינת וכלום היא הייתה בסדר גמור ואז הבנתי שלא משנה מה ילד תמיד יזכור את ההורים שלו (בכל גיל) והם תמיד מסתדרים יותר טוב ממה שאנחנו מצפים.. אז מקסימום היא תעשה לך פרצוף ותבכה טיפטיפונת יותר ביום הראשון היא יכותה לכעוס (מותר לה ) וזה נשכח טיק טאק. את צריכה לדאוג גם לעצמך ולצאת לחופש לא יעשה אותך רעה (לפחות לדעתי) בעיקר שאבא שלה נשאר איתה (אצלי זה לא היה כך) נו... שנאחל נסיעה טובה???

קשה. למה לא לקחת אותה גם ?

אני לא הייתי יכולה לנסוע בכזה גיל, הייתי מתה מגעגועים. היא לא תשכח אותך, והיא קטנה מדי בשביל לעשות הצגות. ככה שמהכיוון הזה אין לך מה לדאוג. למה שלא תעשו מזה טיול משפחתי ?

אמברון

New member
סעי ותראי שיהיה בסדר

אני עשיתי את זה כמה פעמים (נסעתי לבד ובן הזוג נשאר עם הילד). הפעם הראשונה היתה כשעומר היה בן 10 חודשים והוא לא כעס עלי בכלל. גם בפעמים האחרות הוא נדבק אלי יותר אחרי שחזרתי אבל לא הפגין כעס. לדעתי, היא אמנם תחוש בחסרונך אבל בטח שלא תשכח אותך (את אמא שלה!). הגעגועים קשים, אבל לא בלתי נסבלים. ושם, כשנהנים, מתעסקים בזה פחות (אבל אח"כ מתמלאים ברגשות אשם על זה שאת מתגעגעת פחות משחשבת ושבעצם הפרידה לא באמת קשה
). ועוד דבר - אילו בן זוגך היה נוסע והיא היתה בוכה כל הלילה? מה אז? היית מתמודדת אחרת? תחשבי שאת מה שאת יכולה לעשות גם הוא יכול. אל תזלזלי ביכולת שלו להיות איתה גם בלעדיך. תני לו קרדיט ותראי שיהיה בסדר. ניו יורק מדהימה בעונה הזאת! תתחילי לארוז

פשושולה

New member
תודה לכל המגיבות. אני לא יכולה

לקחת אותה איתי, כי זו נסיעת עבודה. לבעלי יש גם עבודה שהוא לא יכול לעזוב ככה מהרגע להאגע. כמו כן, אני אהיה 3 ימים באריזונה, יום הניו יורק ויום בטיסות - לא משהו בשביל הילדה לטוס כל כך רחוק כל כך הרבה. בעלי מתעקש שאני אסע. אני חושבת שאני אסע, ואני מקרווה שתיסלח לי. אני שוקלת לבקש חופש ביום ראשון שאחרי, בשביל להיות איתה יותר באותו היום.

lulyK

New member
סעי ותהני

(הכי חשוב שאם את כבר נוסעת - שתעשי חיים ותצמצמי למינימום את זמן רגשות האשם). רעיון טוב היום חופש... יהיה לך הרבה זמן למדוד לה את כל הבגדים שתקני לה בניו יורק.

sharonmx

New member
אני באותה דילמה....

בתחילה יולי אני אמורה להרצות בכנס בניו יורק. אני כבר מופיעה בתכנית של הכנס ויש לי כרטיסים. רומי אמורה להשאר עם אבא שלה שמאוד מחכה לזה. רגשות האשם אוכלים אותי אבל זה מאוד חשוב לי מקצועית. אני מחכה לשמוע איך היה.... (ואיפה מוצאים בגדים יפים לתינוקות...)

פשושולה

New member
מדיקה מוקדמת של אתרי האינטרנט של

גאפ בייבי וכו', המחירים בארה"ב מטורפים... וגם אבא שלי היה שם כמה פעמים וקנה במשורה בגלל המחיר הגבוה. אין לי הרבה זמן להיסתובב, רק חצי יום בניו יורק, אז לא בטוח שאת צריכה לסמוך עלי בקטע שלח להגיד לך לאן ללכת...לצערי.

ת ו ל

New member
בנוגע לקניות לקטנטנים..

או שתמצאי ב-בייבי'ז אר אס או שתמצאי בחנויותלדברי תינוקות , לא בייבי גאפ אבל בהחלט דברים יפים שימושיים ואם את יכולה לקפוץ לניו ג'רזי או אולי להזמין עכשיו באינטרנט בגדים שיגיעו אליך למלון ביום שתהיי שם. נדמה לי שליד היוניון סקוור יש חנות גדולה לדברי תינוקות זולים ,במדרכה בצד שעליה נמצאית החנות "סטרוברי" לכיוון מערב. ואני מצרפת לך אתר נחמד אינטראקטיבי לדברים שיש בניו יורק : http://www.aviewoncities.com/nyc/nycmap.htm בהצלחה! תול.

sharonmx

New member
תודה! ושאלה נוספת

מנסיונך, יש משהו מדברי הקוסמטיקה/תרופות ללא מרשם ומשלל טוב הדואין ריד שכדאי ושווה להביא לתינוקים?

ליילה

New member
בגדים יפים לתינוקות יש בעיקר

בחנויות בייביז אר אס, ודומיהן. הבגדים הכי יפים שם (שהם גם היקרים בדרך כלל) הם של חברת קרטר'ס, והם בגדים מצויינים (מנסיון) חוץ מזה אם יש זמן, לנסות להגיע לאאוטלטים של וודברי, בהם יש המון דברים לתינוקות במחירים ממש ממש זולים (למשל בייביגרו של קרטרס שעולה בחנות 12 דולר, עולה שם 4 דולר). מה שמאוד כדאי לקנות כאן זה צעצועים - פישר פרייס וטייני לאב בשליש מחיר מאשר בארץ, וגם דברים גדולים יותר כמו מנשאים, עגלות, כסאות אוכל וכו', אבל זה כבר לא לעניין להביא בנסיעת עסקים. לגבי מוצרי קוסמטיקה לתינוקות, שוב המקום הטוב ביותר לחפש הוא כמובן בבייביז אר אס, אבל האמת שאני את רוב הדברים האלו בכלל מיבאת מהארץ - הבייבי פסטה יותר טוב מכל המשחות פה, והמגבונים של ד"ר פישר הם היחידים שלא עושים לאהד טוסיק אדום. שמפו וכאלו יש של גרבר שהם טובים, ומבחינת תרופות - אין פה נרות, והמקבילה של האקמולי בארץ זה האינפנט מוטרין, או האינפנט טיילנול, אבל אני לא רואה סיבה להביא אותם לארץ.

yaelia

New member
קרטרס באמת מעולים

קיבלתי כמה בייבי-גרואים מקסימים שלהם כשהללי נולד, הייתי מאוד שמחה לעוד. (הם נראים חדשים לגמרי לאח/ות העתידיים שלו).

למעלה