אני נוסעת לmont tremblant

tricia

New member
אני נוסעת לmont tremblant

הי: אני נוסעת בים א´ לmont tremblant. האם משהו היה כבר שם? טיפים? המלצות? מסעדה שכדי לבקר? תודה

sweet pita

New member
איזה כיף לך!!

לא היינו אבל ספרי חוויות ושלחי תמונות!! והכי חשוב תהני ותחזרי שלמה

smile2life

New member
../images/Emo32.gif צעדים ראשונים

בתור אזרח קנדי - אני מחפש לפתוח חשבון בנק זעיר בהחלט, שיתפתח לפני שאני מבצע את הצעד של המעבר בין ישראל לקנדה. (כזכור לכותבי הפורום הקבועים - אני נולדתי בקנדה לאב ישראלי ואם קנדית, בגיל שנה אבי נפטר ואימי חזרה עם אחותי ואיתי לישראל, התגייסתי לצבא ונפעתי בפעילות מבצעית). אחרי שהבנתי כי הפרובינציה תדאג לכל צרכיי הרפואיים אני חושב להתחיל את הצעדים של המעבר: חשבון בנק, מגורים, תעסוקה (לאו דוקא עבודה) - אני הרי מקבל מהמדינה בגלל נכותי משהו כמו 2,000 CD: משהו בין 7,000-8,000 ש"ח כי באמת איני מסוגל לעבוד. אני מניח שאוכל להתנדב במסדות יהודיים ואולי אוכל להתנדב במפלגה הסוציאל דמוקרטית (NDP) בפרובינציה בה אשתקע. כמובן שאעשה ביקור קטן לפני שאני מבצע צעד סופי, כדי לדעת שאני באמת רוצה ללכת על צעד כזה חשוב שוב: עצותיכם חשובות לי עד-מאוד

smile2life

New member
קבלו ביטול

לא יכול להשאיר את ישראל בידיים של הגזענים

הייתי בסוף החורף שעבר

לא זכורה לי מסעדה מיוחדת שהרשימה אותי. אבל יש לי המלצה פרקטית אחרת. אם את לא מתאכסנת באתר עצמו וצריכה להגיע עם רכב אז יש שם חניות בחינם ובתשלום, שימי לב לא להתבלב. הכי נוח זה לחנות בחניה P2 שהיא קצת רחוקה אבל נמצאת בסמוך לליפט קטן שיקשר אותך לכל המסלולים ובסוף היום אפשר לגלוש חזרה ממש עד החניה. תבואי מוקדם (קצת לפני שפותחים את אתר) כי החניה מתמלאת מהר. המלצה נוספת. האתר מחולק לצד צפוני וצד דרומי (הצד הדרומי פונה לכפר עצמו). הצד הדרומי מאד עמוס בבוקר אז עדיף לגלוש בצד הצפוני בבוקר עד הצהרים ואחרי הצהרים לעבור לצד הצפוני, כך תעמדי פחות בתור לליפט. ותיזהרי מהצרפתים הללו, הם דוחפים שחבל על הזמן. האתר נהדר, לא האלפים הצרפתים מבחינת גודל ועוצמה אבל לשלושה ארבעה ימים הוא בהחלט מספק. מקוה שמזג האויר יאיר לך פנים.

tricia

New member
תודה רשמתי לפניי:

.. צד צפוני בבקר..וחניה ב P2. מקווה לא לקפוא ולא לחזור קובית קרח... טורונטאייש לציין שתשובותיך יסודיות כמו תמיד בכל פורום אשר הוא .תודה שוב

למעלה