אני נוסעת מחר לאילת לכמה ימים

OOOO0

New member
אני נוסעת מחר לאילת לכמה ימים

אז אני רוצה לאחל לכולכם יום עצמאות שמח ומהנה!אני אחזור מהר.תעוררו את הפורום בינתיים.

Yuske

New member
יום עצמאות שמח!!

ותהני המון באילת ותספרי חוויות!^^

OOOO0

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

מה שלומך?לא רואים אותך הרבה בפורום לאחרונה.מה חדש אצלך?

Digi Lista

New member
נסיעה נעימה../images/Emo13.gif

כבר אמרתי לך נסיעה נעימה,תמצאי חברים שם(או לפחות אחלה אנשים מלבד המשפחה להעביר את הזמן),תעשי חיים,תחזרי בשלום וכו'...בטח יהיה שמח בחגגות יום העצמאות באילת,אילת תמיד נשמעת מקום חם שמח(למרות שבאופן אישי אין לי יותר מידיי רגש לאילת,כלומר אין לי שום חוויות יותר מידיי טובות או חלילה רעות מידיי,הייתי כמה פעמים והיה נחמד,נחמד זה לא יחודי אצלי)...בכול מקרה אשמח לשמוע פירוט כשתחזרי

OOOO0

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שיהיו לי הרבה חוויות לספר,כי אני לא טיפוס בליין,ואני חושבת שאני בעיקר אנוח שם.לכן גם לא נראה לי שאני אכיר שם חברים חדשים,אבל לכי תדעי.גם לי אין הרבה רגש לאילת,זה פשוט מקום נחמד ומרגיע שאפשר לבלות בו עם המשפחה. אם יהיו חוויות מיוחדות אני אפרט כאן.

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

לא צריך להיות טיפוס בליין,גם אני ממש לא טיפוס בליין(השאלה מה הבילויים המדוברים-נגיד מסיבות במועדונים או בכלל זה לא הסגנון שלי) אבל יש מספיק אטרקציות מהנות וכמו שאמרת מקום נחמד ומרגיע ועצם ההתנתקות משאר הדברים... בכול מקרה נשמח לשמוע מה שתרצי לשתף

OOOO0

New member
כן,את צודקת.טוב,נקווה שיהיה לי מה לספר.../images/Emo13.gif

star_female

New member
מצחיק, אני בדיוק חזרתי אתמול XD

היה כיף. היינו בהילטון (נופש צבא הקבע זה אחד הדברים הטובים בלהיות בצבא הרבה זמן) והיה אוכל מעולה (וגם חדר כמובן). חוץ מזה היינו בטיילת ובכל מני אטרקציות (איימקס, אייס ספייס,עיר המלכים, שייט בסירת מנוע...). ונחנו הרבה.

Digi Lista

New member
איך האייס-ספייס?...

שמעתי עליו המון ומהשמועות נשמע מגניב לאללה... שמחה שנהנית ונחת

star_female

New member
נחמד אבל קטן

מבחינתי היה שווה ללכת לשם פעם אחת, אבל אני לא חושבת שאני אחזור. הייתי שם בערך חצי שעה וכשיצאתי לא הרגשתי את הידיים... אבל הפסלים ושאר הדברים הקפואים מגניבים.

star_female

New member
אה, ולא שווה לקנות שם שתייה...

לא יודעת לגבי שתייה חריפה אבל קניתי מיץ תפוזים והכוס מקרח שלהם ממש קטנה (וגם ככה שותים עם קש) אז זה לא כל כך משתלם.

OOOO0

New member
ברוכה השבה!

אני חזרתי אתמול בלילה.היה נחמד.גם בעיקר נחנו וטיילנו בטיילת.לא עשינו שום אטרקציות....באיימקס ובעיר המלכים היינו בעבר,ולא חשבנו על אייס ספייס...טוב,אולי בפעם אחרת.

Digi Lista

New member
ואני קיוויתי שתהיה כאן מגילה...../images/Emo152.gif

הקמצנות מילים פה זה דבר שמצריך טיפול

OOOO0

New member
חחחח מצטערת על זה....

אבל באמת אין לי שום דבר מיוחד לספר.ואת כבר מכירה אותי ויודעת שאני לא אוהבת להרבות במילים,בכתב או בקול רם....אני אכן קמצנית מילים שצריכה טיפול....

למעלה