כבר אמרתי לך נסיעה נעימה,תמצאי חברים שם(או לפחות אחלה אנשים מלבד המשפחה להעביר את הזמן),תעשי חיים,תחזרי בשלום וכו'...בטח יהיה שמח בחגגות יום העצמאות באילת,אילת תמיד נשמעת מקום חם שמח(למרות שבאופן אישי אין לי יותר מידיי רגש לאילת,כלומר אין לי שום חוויות יותר מידיי טובות או חלילה רעות מידיי,הייתי כמה פעמים והיה נחמד,נחמד זה לא יחודי אצלי)...בכול מקרה אשמח לשמוע פירוט כשתחזרי
אני לא חושבת שיהיו לי הרבה חוויות לספר,כי אני לא טיפוס בליין,ואני חושבת שאני בעיקר אנוח שם.לכן גם לא נראה לי שאני אכיר שם חברים חדשים,אבל לכי תדעי.גם לי אין הרבה רגש לאילת,זה פשוט מקום נחמד ומרגיע שאפשר לבלות בו עם המשפחה. אם יהיו חוויות מיוחדות אני אפרט כאן.
לא צריך להיות טיפוס בליין,גם אני ממש לא טיפוס בליין(השאלה מה הבילויים המדוברים-נגיד מסיבות במועדונים או בכלל זה לא הסגנון שלי) אבל יש מספיק אטרקציות מהנות וכמו שאמרת מקום נחמד ומרגיע ועצם ההתנתקות משאר הדברים... בכול מקרה נשמח לשמוע מה שתרצי לשתף
היה כיף. היינו בהילטון (נופש צבא הקבע זה אחד הדברים הטובים בלהיות בצבא הרבה זמן) והיה אוכל מעולה (וגם חדר כמובן). חוץ מזה היינו בטיילת ובכל מני אטרקציות (איימקס, אייס ספייס,עיר המלכים, שייט בסירת מנוע...). ונחנו הרבה.
מבחינתי היה שווה ללכת לשם פעם אחת, אבל אני לא חושבת שאני אחזור. הייתי שם בערך חצי שעה וכשיצאתי לא הרגשתי את הידיים... אבל הפסלים ושאר הדברים הקפואים מגניבים.
אני חזרתי אתמול בלילה.היה נחמד.גם בעיקר נחנו וטיילנו בטיילת.לא עשינו שום אטרקציות....באיימקס ובעיר המלכים היינו בעבר,ולא חשבנו על אייס ספייס...טוב,אולי בפעם אחרת.