אני נוסעת מחר לטיול שנתי אני אתגעגע
S SCooBY Doo GIRL ²°°³ New member 30/9/03 #2 כנסי../images/Emo70.gif בייי טיול נעים תהני תבלי תשתוללי ותציקי למורים כמה שאפשר בקיצור תחזרי אליינו עם חוויות וזהו... שוב תהני
כנסי../images/Emo70.gif בייי טיול נעים תהני תבלי תשתוללי ותציקי למורים כמה שאפשר בקיצור תחזרי אליינו עם חוויות וזהו... שוב תהני
S SCooBY Doo GIRL ²°°³ New member 30/9/03 #3 כנסי../images/Emo70.gif בייי טיול נעים תהני תבלי תשתוללי ותציקי למורים כמה שאפשר בקיצור תחזרי אליינו עם חוויות וזהו... שוב תהני
כנסי../images/Emo70.gif בייי טיול נעים תהני תבלי תשתוללי ותציקי למורים כמה שאפשר בקיצור תחזרי אליינו עם חוויות וזהו... שוב תהני
S SCooBY Doo GIRL ²°°³ New member 30/9/03 #4 אוף../images/Emo93.gif למה כל דבר שאני כותבת זה שולח 3-2 פעמים
S SCooBY Doo GIRL ²°°³ New member 30/9/03 #5 אוף../images/Emo93.gif למה כל דבר שאני כותבת זה שולח 3-2 פעמים
מ מ ת ה ע ל ב נ ח ה New member 1/10/03 #10 ../images/Emo103.gifשלא תעזי לא להנות!../images/Emo8.gif שיהיה לך טיול מקסים והכי כיף שבעולם!
¥ ¥ CoCiTo MiO ¥ New member 1/10/03 #9 ../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif תהנננייייייייייייי אני השנה לא הולכת לטיול.. הוא דפוק רצח