אני נוסע ביום שבת כנראה ל- שלושת

picoc

New member
אני נוסע ביום שבת כנראה ל- שלושת

העמקים. הכל תלוי במזג האויר לשבוע הבא. אני לוקח איתי את המצלמה הדיגיטלית ואז אוכל להעביר לכם תמונות טריות

amircarel

New member
וואיי מדהים לאיפה בדיוק?

אנחנו כאמור חזרנו אחרי שבועיים בשלושת העמקים (לנו במריבל מוטרה). המון פארק בעמק מריבל מדהים כמו גם האיזור של מונט וואלון (עמק מריבל) איזור קורשבל גם פצצות.

picoc

New member
קבלו ביטול. אמנם יש כרטיס ב- 150$

אבל מזג האויר על הפנים אז כנראה נדחה את זה לאמצע השבוע. משהוא מכיר טיסות זולות למילאנו, טורינו, ג'נבה או מקומות אחרים שיחסית קרובים לשלושת העמקים? (יום שלישי, רביעי) בכל מקרה גם יש בעיה של לינה. כל המלונות באזור מפוצצים. תודה

yaircarel

New member
טיסות זולות

ראיתי לפני כמה זמן פירסומים של אל על שמציעים טיסות ממש זולות לג'נבה וליעדים אחרים.

alonaski

New member
מממ... אני בספק!!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo4.gif

כנראה שלא קראת את האותיות הקטנות... כי גם אני נתקלתי במודעות של טיסות זולות באופן מפתיע מצידם... אבל כשהתקשרתי... מסתבר שרק "חצי אמת" מפורסמת במודעות האלה...

picoc

New member
לא יודע אני ממש מתלבט עם לנסוע

השבוע או לא. כבר פניתי לפורום מזג האוויר מה שיגידו אני אעשה

yaircarel

New member
לפי דעתי אתה יכול לנסוע

אני הייתי בשלושת העמקים בשבוע הראשון של פברואר שהיה מאוד סוער ועדיין היו כל כך הרבה מסלולים פתוחים שזה לא הפריע מדי. חוץ מזה היה גם פאודר מופלא
תקפיד לנסוע למריבל שבה יש כמות עצומה של מסלולים בתוך העצים ככה שהם חוסמים את הרוח והקור (מה שאין בוואל טורנס ולה מנואיר).

picoc

New member
כמו שאתם רואים לא נסעתי

מזג אויר ממש גרוע וחוץ מזה ביום שלישי- רביעי טמפ' גבוהות כלומר מסלולי קרח. בשבועיים הקרובים אני אסע כשאני אהיה בטוח שהתנאים טובים. חבל להוציא כל כך הרבה כסף ובסוף לא להנות. דרך אגב כשבררתי על מלון באזור הזה כולם מפוצצים. יש להם איזה שהוא חג עכשיו?

למעלה