אני נוסע לחו"ל למשך חודש, מה לעשות עם החתול?

אני נוסע לחו"ל למשך חודש, מה לעשות עם החתול?

אימצתי את האגיס לפני כשנה וחצי מהרחוב, הוא חתול רוסי כחול מופנם שיושן כל היום ולא עושה נזקים/שריטות לבית.
האגיס מרגיש בנוח אך ורק איתי, כמעט ותמיד ברגע שנכנס מישהו לבית האגיס בורח ומתחבא מאחורי המכונת כביסה או בורח החוצה אם הדלת פתוחה.
אני נוסע לחודש לתאילנד, ואין לי אף אחד שיכול לעזור ולטפל בהאגיס.

אני אשמח להצעות/רעיונות לאיפה אפשר לשים את האגיס בתקופה בה לא אהיה.
ואם מישהו מעונין (בתשלום כמובן) לטפל בהאגיס במשך החודש הזה אני מאוד אשמח. (ואני כמובן אביא מזון, שרותים+חול, ואת המלונה של האגיס)

היי.

ישנן 2 אופציות:
1. לבקש ממישהו, חבר טוב, אמין ומוכר או קטסיטר (בתשלום), שיבקר אצל החתול שלך פעמיים ביום לבדוק שהכל בסדר, להחליף את המים, לנקות את ארגז החול וכדומה.
2. לשים את החתול שלך אצל חבר טוב שאתה מכיר וניתן לסמוך עליו במשך שהותך בחו"ל.
אני אישית מעדיפה את האופציה השניה בהרבה, משום שגם כך חודש הוא פחות או יותר זמן ההסתגלות של חתול ממוצע למקום חדש (לפי הבקשה לסגור חלונות ודלתות בבית במשך 4 שבועות מהגיעו של החתול למקום החדש), ולכן מעבר הזה והמעבר חזרה לבית יהיה מתסכל ומבלבל בשבילו לדעתי.
בנוסף, כמו שאמרת, הוא מרגיש בנוח אך ורק איתך ולכן אני מניחה שההסתגלות גם לאדם חדש ודמות חדשה בחייו יקשו עליו מאוד את המעבר, אלא אם כן ישנו מישהו שאתה מכיר שהחתול שלך גם כן מתחבר אליו.

בקצרה, לדעתי עדיף לבחור באופציה הראשונה. הכי בטוחה ואמינה לדעתי.
אם תרצה, תוכל לשאול בפורום חתולים לקטסיטר מומלץ ובעל ביקורות טובות מאיזור מגוריך.

תהנה בחו"ל

גן חיות

New member
אופציה נוספת

ישנם גם פנסיונים לחתולים.
לדעתי, פחות טוב מהאופציה של קטסיטר, אבל בכל זאת משהו.

אגב, יש כאלו שמצליחים למצוא מישהו בתשלום, שממש יבוא לגור בביתם כדי לטפל בחתול. לא יודעת אם זה יתאים לחתול שלך כל-כך.
אם תגיד לנו מאיזה אזור אתה, אולי אנשים יוכלו להמליץ לך על קטסיטרים או על פנסיון באזור

matilda1984

New member
אם אתה מחפש פנסיון ו...

איזור חיפה מתאים לך יש לי המלצה (מניסיון אישי) על פנסיון ביתי (בלי כלובים!).
אם רלוונטי לך פנה אלי בפרטי...

למעלה