אני נוסע לפריז ויש לי שאלה חשובה

אני נוסע לפריז ויש לי שאלה חשובה../images/Emo4.gif

אני נוסע לפריז ואני רוצה לקבל מידע על צקום חנויות....... בבקשה זה מאוד חשוב לי......... כמה שיותר מהר..............................

רוצה לקבל מידע על מקום הימצאם של...

חנויות קומיקסססססססססססססססססססססססס...............

The Flash

New member
מצטרף לשאלה, רק בארה"ב במקומות...

ניו יורק, פילדלפיה, אורלנדו, שיקגו וושינגטון (אני מתכוון לחנוית גדולות שמוכרות גם מרצ´נדייס אולי)

שמעתי בארה"ב הברית שכל חנות...

כל חנות זהההההההההההההההההההההה.......... משהו משהו....... ענק חדר שלם.................... מלא קומיקס.......... לא איזה קופסא...........

The Flash

New member
כן בכל פינה יש דוכן מעץ כזה

כמו בסרטים אבל אני לא מכיר חנויות

yonabarak

New member
לחנויות קומיקס בארה"ב

אפשר לבדוק באתרי הקומיקס האמריקאיים הגדולים. לחנויות בפאריז זה קצת יותר מסובך. אפשר להרים טלפון למישל קישקה, הוא יידע. אפשר להשיג אותו דרך בצלאל.

oren*

New member
לשאול איפה יש חנות קומיקס בניו יורק

זה כמו לשאול איפה מוכרים שווארמה בישראל. בכל מקום יש חנויות קומיקס, גדולות יותר או פחות, עם קלפי אספנים, עם בובות, עם אלבומי אספנים מיוחדים. לא רק זה אלא שבניו יורק בשעות הערב יש ירידים ליד הטיימס סקוור של אנשים שמביאים את אוסף הקומיקס שלהם ומציעים אותו למכירה בגרושים. אפשר למצוא מציאות. שמור על הארנק שלך, זו חגיגה לכייסים

ברצינות זה ממש דחוף בבקשה.....

בבקשהההההההההההההההההההההההההההההה.........................

jonny z

New member
קומיקס בפריז../images/Emo59.gif

קודם כל הצרפתים חולים אבל חולים על קומיקס המליצו על החנות ALBUM והיא אכן החנות הטובה והמקיפה ביותר וגם הזולה ביותר לדוגמא קניתי שם את WOLVERINE 1 C 50 ש"ח NEAR MINT אבל צריך לשים לב רוב חנויות הקומיקס הם של קומיקסים בצרפתית ןגם החנות ALBUM היא בעצם רשת של חניות שרק אחת מהן מוכרת באנגלית חנות נוספת שאהבתי אני לא זוכר כרגע את שמה אבל היא היתה ליד תחנת המטרו CADET

למעלה