אני נורא מאוכזבת מניקה ........!!!!!!!!!!!

אני נורא מאוכזבת מניקה ........!!!!!!!!!!!

קודם כל מזל טוב ליומולדת עוד כמה ימים ........ יש לי ביקורת מאוד חריפה...ושיסלח לי כל מי שזה פוגע בו ...... 1. ניקה הייתה יכולה בטוב ליבה לכתוב הודעה מפורטת ומנומקת למה היא עזבה את הארץ כי נגה לא כ"כ האריכה בפרטים למה היא טסה לחול ,בשביל מה ,ומתי היא תחזור.... 2 . אני לפחות נפגעתי אישית ממנה כי באמת עקבתי אחריה ואחרי הקריירה שלה הרבה זמן וציפיתי ממנה ברגעים שהיא לא פה בארץ והיא לא יודעת מתי היא תחזור שתבוא לכתוב פה הודעה ממנה עם הסבר למה היא עזבה את הארץ ומתי היא תשוב אם בכלל .... בכל מקרה אני מאחלת לה את כל הטוב שבעולם.....ממני ואני משארת שמכל חברי הפורום !

גמני מאוכזב מניקה =[

אבל בכל מקרה מזל טוף עד 120 ושיהיא לך בהצלחה ורק בהצלחה ותקשים כל החלמות שלה=] מועההההההההההההההההההההההה

maor ravid

New member
אתם אומרים כיאלו אתם עושים טובה ממש לא

מאוכזב כל רגע היא לא חייבת לאף אחד שום הסבר ואם החלום שלה להצליח בחו"ל אז תפרגנו מה קרה קשה? אני לא מבין מה יש זה חלום ותנו צאנס אתם פוסלים לא מוצאים כל 5 דקות שיר זה לא בינגו מתי שהיא תקליט שירים ותחזור לעבוד עם הנרי ובכלל ותפסיקו להיות ממורמרים כיאלו אתם אלה שמנהלים לה את הקרירה תפרגנו זה כיף אתם צריכים לתת לה כוח לדעתי להמשיך ולנסות עוד דברים מעניינים חוץ מלשיר בארץ :) בכל אופן שבוע טוב לכם!

אני בטוחה שהיא לא עובדת על מוזיקה בחול..!

אני קצת חקרתי מה ניקה עושה בלונדון ולפי מה שהבנתי היא בכלל לא בקטע של מוזיקה שם ......וחוצמיזה לא אמרתי שתעשה כל שבוע שיר אמרתי שהיא הייתה יכולה להסביר בעצמה לאן הלכה נכון שזה קצת חצוף...אבל היא צברה בארץ קהל מעריצים לא מבוטל והיו יכולים לתת לנו הסברים קצת יותר מנומקים .......אני באמת מאחלת לה שמה שהיא עושה בלונדון ישמש לה הצלחה במוזיקה !

מצעד הגאווה TEL -AVIV 2077

אירועי הגאווה בארץ יגיעו לשיאם במצעד הגאווה התל אביבי, שיצא מככר רבין בשישי (8 ביוני) ב-12:00 בצהריים. בניגוד לשנים קודמות, המצעד יצעד השנה מערבה לאורך רחוב ארלוזורוב, ויסתיים במסיבת חוף ענקית בחוף גורדון. בהפנינג הסיום יקחו חלק די ג'ייז פונגי, אליוט, מוטי ס' ואוסי שיתנו זה אחר זה סטים של האוס ואלקטרו. על הבמה המרכזית. המופע המרכזי של ארועי הגאווה מגיעה הבייבי דיוה ג'ואל לאחר שהוציאה את אלבומה המצליח יחד עם המפיק והיוצר המוערך די גי דודי שרון תגיע הזמרת הטראנסקסואלית לצבוע את תל אביב בצבעי הגאווה עם הלהיטים הכי חמים (התגעגעתי,חצי חצי,FEEL IT 'פטה מורגנה,אנה ג'ולה ועוד..)בלווי מרקדנים מה שבטוח האווירה תהיה גאה ותתן שואו שלא תשכחו את מצעג הגאווה השנה. מצעד הגאווה מתקיים בעיר זו הפעם התשיעית מאז 1998 (בשנה שעברה לא התקיים המצעד עקב המלחמה בצפון וסערת אירועי הגאווה בירושלים), והוא מופק על ידי המחלקה למופעים של עיריית תל אביב יפו. בואו בהמוניכם לצעוד למען החופש למען ההקשבה ולמען הגאווה!!! ------------------------------------------------------------

actimel

New member
אפרופו הופעות בחוף גורדון

לא ראיתי את ג'ואל... היא הופיעה בכלל?

גם אם היא לא עובדת על מוזיקה בחו"ל הרי אלה

החיים שלה בסופו של דבר ובאמת שהיא לא חייבת לאף אדם שום הסבר בנושא. למרות שהיא בן אדם מפורסם ומצליח (תגידו מה שתגידו, אבל לדעתי הנרי וניקה הצליחו בגדול. למרות שהם לא מככבים בכל פרסומת שניה בטלויזיה, ושהם לא מסחרו את עצמם בצורה שבא כבר להקיא ושהם לא מוציאים סינגל כל יומיים וחצי, הם איכותיים ומדהימים וזה הכי חשוב.) אני לא מרגישה מאוכזבת מניקה, להיפך. אני גאה בה ואני תומכת בה

גמני לא בטוח

מה היא הלכה שם בגלל לעשות מה שהוא חדש לא נראה לי אם רוצה לחושב על זה לפחות תלך עם הנרי לא עם מור וטל קוקס ודניז קוקס מוזר לא?

benLN

New member
היא לא יכלה ללכת עם הנרי

כי הנרי עובד בארץ ואין לו זמן לעבוד בחו"ל הקוקסינליות שציינת באו לבקר אותה שם כמו אומנים אחרים שבאו מהארץ, היא לא טסה איתם ללונדון היא טסה לבד, והנרי הצטרף אליה להופעות בודדות.. וחזר לארץ... ואז היא חזרה..ליומולדת ואז טסה עוד פעם לחו"ל.. היא מנסה להשקיע קצת בחו"ל מה הבעיה פה? כסף של חו"ל זה לא כמו כסף בארץ, וכדי להתפרסם צריך גם לעשות משהו לא רק לשבת בישראל ולחכות שהפירסום יפול עלייך... אני לא מבין מה כולם עצובים עצבניים ומדוכאים שניקה לא בארץ במקום לפרגם לה שתצליח אתם רוצים שהיא תחזור בחזרה לארץ במקום להתקדם שתחזור אחורה.. תחשבו קצת.

למעלה