אני נורא מצטער אבל

higashionna

New member
אני נורא מצטער אבל

(אל תמהרו כל כך למחוק את ההודעה) אתם חבורת יצורים מפגרים. (בלי להעליב כמובן) אני יכול להבין איך שהוא יהודים שיהדותם אינה מעניינת אותם שמבחירה חופשית בחרו לזרוק את שורשיהם ולהתנתק מעברם המפואר, (מבלי לחקור אותו, כאן יכול להיות שהאמירה אינה גורפת..) בסדר יהודי בכל מקרה ישאר יהודי לא משנה איך הוא מגדיר את עצמו בדיוק כמו שגבר תמיד ישאר גבר ללא קשר לגוף שלו ולהתנהגות שלו. בסדר בחרתם להשליך לאסלה אלפיים שנות תרבות מפוארת ולהחליף אותה בעבודת אלילים, אבל למה עבודת אלילים כזאת זולה? זה אני לא מבין. יש בעולם הרבה דתות בעלי בסיס חזק ותרבות עתיקה כמו השינטו, ההינדואיזם (שמתוכו אני מעדיף את הקרישנאיזם) אלה הם דתות שבסיסם יציב ועומדים מאחוריהם המוני אנשים חכמים, אך סלחו לי בבקשה: וויקה? RAINBOW? מה זה הדבר הזה ללכת אחרי הכתות האלה זה בערך כמו להמציא אכשיו כת משלך, זיש למשל יתרונות בהצטרפות לכתות אלה ואחרות מסיבות פרקטיות, זאת אומרת בשביל תוצאות: קבלת כוח וכו' אני לא טוען חס ושלום שאנשי כת השטן (האמיתית) לא מסוגלים להוריד גשם, אני אישית מכיר משהו שעשה את זה, אבל דברים אלה הם לא אורך חיים, הם דברים עוד יותר אפלים ונוראיים מכל הפאגניזם בסגנון אפריקאי למשל, שאמנם הרבה יותר פרמיטיבי מהסיני, אך בכל זאת עומדים מאחוריו שבט שלם, ואילו אותם מעשי כישוף זולים שלדעתי בכלל ב98 אחוז מזוייפים ומלאי בולשיט (אתם באמת חושבים שאיזו שהיא תורה של מסדר מכשפות מלפני ארבע מאות שנה שרדה? הרי הכל היה בעל פה!) בקיצור תסבירו לי למה אתם מתעסקים בדברים זולים ולא מנסים לחקור את אותו הפאגניזם לעומק

הרי סך הכל, לטעות זה אנושי

תודה על תובנתך המעמיקה. היה שלום ומי יתן וברכת האלה תהיה על ראשך.

gwizard

New member
זאת אומרת....

שאם זה היה פורום קרישנאיזם, לא היית אומר "למה זרקתם 2000 שנות תרבות" ? אני אגיד לך מה אני מחשיב ל"זול". אני מחשיב ל"זול" וחסר כל ערך את הרבנות בא"י (שרק לוקחים כסף), את הכנסת (שרק גונבים כסף), את מערכת החינוך (שאין להם כסף ובגלל זה לא אכפת להם מהלימודים עצמם) ואנשים כמוך (שמנסים להשמע חכמים בלי שעשו מחקר מעמיק לפני זה) נ.ב. אני דווקא כן מסוגל להוריד גשם ועשיתי את זה לא פעם ולא פעמיים.

TheBlueOne

New member
../images/Emo12.gif

והנק' שלך היא...??? נשבע לך שלא הבנתי מה אתה רוצה... מצד אחד אתה עושה לנו "נו נו נו" על היותינו פאגנים וחלקינו וויקנים ועל כך שבחרנו בדרך החיים והאמונה הטובה לנו וש"בחרתם להשליך לאסלה אלפיים שנות תרבות מפוארת ולהחליף אותה בעבודת אלילים" ומצד שני אתה מדבר על בחירה נכונה בפאגניזם? אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר? אתה בכלל מבין דבר וחצי דבר בנושא? כי לי אתה נשמע סתם נ*ד נפוח... סליחה... אבל הייתי חייב... (בלי להעליב כמובן...
) ומשהו נוסף ששנים לא שמעתי ולא חשבתי שאגיד בפורום: ג'סטין
לטיפולך המיידי!

___

אני לא אחזור על מה שאחרים אמרו.. רק יש לי שאלה - למה אתה מאמין שיהדות היא דבר פיזי? שנשאר וקבוע כמו שאתה תהיה גבר כמו שאתה? לא ידעתי שאמונה, ובייחוד יהדות, זה גנטי. אם כך אני מוריד בפנייך את הכובע באומרי שאתה מצדיק את היטלר... "אתם" זו מילה מאוד כוללנית, מי אתה שתגיד איזו אמונה עדיפה על אחרת (קרישנה או כל דבר אחר), מכך אני יכול רק להבין שאתה עשית מחקר קטן בנושא כדי לא לצאת בור ושתוכל לבקר פה את כולם. ורק שתדע שוויקה היא לא בהכרח כת, ישנם גם אנשים שעשים את דרכם לבד... אם כבר.. תחקור את זה, שתדע מה אתה שופט.. אפלים ונוראים... נו באמת, אני לא מכיר אף אחד שעוסק בוויקה שהוא אפל או נורא, וגם אנשים שטניסטים.. לרוב הם כשביל הקטע, כן, אבל לא אנשים רעים כמו אנשים אחרים שאני מכיר והם יהודים לחלוטין. כשיש איזה אנס סדרתי\רוצח\מה שת'רצה לא באים ואומרים עליו שהוא יהודי, אבל כשהוא פאגאן\וויקה\שטניסט\כל דבר אחר, אז ישר מציינים את זה ומכלילים את זה על כל הקבוצה. את תבלבל בין כישוף וקסם לטריקים של "קוסמים" או אנשים שפשוט עובדים על אחרים בשביל כסף וכל זה, את זה יש בשפע, אבל לדעתי זה קיים, חחח, איפלו לדעתך, אמרת שאתה מכיר מישו שהוריד גשם, זה כבר צעד אחד קדימה, אני גאה בך.

suki da yo

New member
ואי איזה כיף

כבר מזמן לא נכנס לפה חמום מוח ונתן לי להשחיז את האצבעותץ. אז קודם כל, אתה אידיוט. אל תעלב. וגם אל תמחקו לי ההודעה, הרי אני בסך הכל מחזירה מחמאה, הנימוס מחייב. אח"כ אני אעיר שכמו שכבר הזכירו לפני, המאמין הכי גדול בזה שיהודי נשאר יהודי, לא משנה מה הוא עושה עם עצמו, היה היטלר וחבר מרעיו. אז בהיו7ת נאצי כבר יש לך עובר. אח"כ אני אעיר שאתה אידיוט, כי לא הדגשתי את הנקודה הזו מספיק. ועכשיו, תודה שנתת לנו להנות מהספק שאולי חלק מאיתנו חקרו את היהדות מספיק, אתה חקרת בכלל את הויקה לפני שקפצת לפה? ויקה הא בכלל לא כת. אין שום יתרון בלהצטרף לכת הזו, כי היא לא כת. והיתרון העיקרי בלהיות ויקני זה שאנחנו מאינים בזה, בעוצמה ובאהבה. וזה משהו שרוב היהודים שכחו איך עושים. אולי הדוסים עוד מאמינים בעוצמה ומתוך אהבה לאל. אבל יהודים שהם רק טיפה,לה יותר יהודים ממני? לא יכירו את היהדות ממטר, וגם לא יצומו ביום כיפור. דת היא לא גנים. דת היא אושר יומויומי, ואם היהדות לא נתנה לי כלום, אני לא מחוייבת לכלום. ורק רציתי להזכיר שאתה אידיוט. אני מאחלת לך חיים טובים (כי לאידיוט הרבה יותר קל להיות מאושר- הוא לא תריך לחקור את הדברים סביבו ולהתמודד עם דעות ששונות משלו) ושתהנה עם היהדות שלך, שלא להגיד שתקע לך בגרון.

ואם אנחנו כבר כאן - עצה קטנה

"אל תאמין לכל דבר פשוט כי שמעת אותו. אל תאמין ולו בגלל שסיפרו זאת מאב לבן במשך דורי דורות. אל תאמין בדבר בגלל שרבים מדברים עליו. אל תאמין במשהו רק בגלל שהוא נכתב בספרי קודש. אל תאמין בדבר רק על סמך מורים, זקנים ואנשי חכמה. האמן רק אחר תצפית ובחינה מדוקדקת, כאשר אתה מוצא את זה הגיוני ולתועלת כל אחד בנפרד וכולם ביחד. אז קבל את זה וחיה לפי זה". - גואטמא בודהא.

Justin Angel

New member
בבקשה, כולם

ואנשים, בבקשה כמו שאמרתי שהמטיף המושלם האחרון הגיע לכאן לפני כל-כך הרבה זמן (שבוע בקושי). אל תתרגשו, אל תשימו אליהם תשומת לב, אל תפנו מבטכם בזעם, אלא רק ברחמים. אל תכעסו אליו, כי אין הוא חמוש בבינתו ואינו יכול להגיב או לדעת מהם מעשיו. פשוט תחשקו שפתיים, ותתעלמו. אין זה מתפקידנו להסביר לו את מקום טעותו ובטח שאין זה מסדר ענייניו לשמוע היכן הוא טעה. "איש באמונותיו יחיה" תקף גם כאשר האיש השני מנסה לדחוף לך בכוח את האמונה שלו לפרצוף כי זו הדרך היחידה שהאמונה שלו תהיה נכונה. אז הוא אמר כמה מילים? ניחא. אז הוא חושב שהוא צודק? מילא. מה זה כבר משנה? אל תגיבו החוצה, אלא תגיבו פנימה. אם הודעה כזאת גורמת לכם לכעוס, תבדקו לעומק למה. אם הודעה כזאת רוצה לגרום לכם להגיב שהוא טועה, תבדקו לעומק למה. אל תיגררו למעגל של "רק אני צודק ואתה טועה" אם האדם הזה. ברכות זוהרות

שלום לך אדון יקר

בתור וויקאנית מלמדת אני אגיד לך שמחובתו של כל וויקאני הוא ללמוד את שורשיו ומרשתו(לפי דעתי), אני אכן לומדת בבית ספר דתי, ללמוד ולהבין את מורשתי, אני צמה ביום כיפור, לא אוכלת חמץ בחנוכה, מכבוד למורשת ארוכת שנים של בני עמי, אני אוהבת את האנשים בארץ הזו, אנחנו מיוחדים, אני יודעת, ואישית, לא זרקתי לאסלה שום דבר... ניראה לי שבגלל זה אני עם שרשרת מגן דוד עלי...

התכוונתי פסח... וואו.. .

הכדורים שאני לוקחת באמת חזקים... אני מרגישה טיפשה...

אנטיביוטיקה... חזקה מאוד

וחוץ מזה, אני מרגישה ממש לא טוב בנפש ולא יודעת למה...

Dia Leoghann

New member
תודה על הערותיך והארותיך

אנא עשה זאת באופן מנומס ומנומק יותר בפעם הבאה.

למעלה