אני נורמלית או לא?!

wildflower!

New member
אני נורמלית או לא?! ../images/Emo26.gif

טוב...אז הבעיה שלי{אני לא יודעת אם זו בעיה} היא כזו------ יש לי ידיד שאני מאוהבת בו..{עיזבו סיפור ארוך..} הקטע הוא שאני רוצה להתקשר אליו ולהזמין אותו לצאת..לא תסם לצאת,אלא ללכת לחוף{לים}לכל הלילה...כבר עשינו את זה..וזה משמ ממש רומנטי! טוב זה לא הקטע! אני מדמיינת בראש שלי איך אני אתקשר אליו ומה אני אגיד לו וכל השטויות האלה... אני מכירה אותו אז אני חושבת שהוא יגיד:"מה השתגעת,בקור הזה?!" או משהו כזה.... הבעיה היא שאני מדמיינת לעצמי תמיד את הדבר הכי גרוע שהוא יכול להגיד..ואז אני כבר חושבת מה לענות לו.... ואני נהנית מהשליטה! רגע,לא הבנתם את השאלה! אני מתארת לעצמי שאני אענה לו:"טוב לא צריך.." בקול נעלב כזה....ואני אעשה לו רגשי אשמה! ואני נהנית מזה! אם הבנתם.......... אז.אתם בטח יכולים לענות לי.מה בעיה שלי לעזאזאל?!!!! אוהבת בר

בר ../images/Emo66.gif מקסימום ..

הוא לא ירצה ללכת לים תלכו לסרט או לאכול פיצה גם זה משהו:) התגובה הכי נוראה שהוא יכול להמציא היא "מה השתגעת" והקור ממש לא מפריע אם לוקחים ספדר או שהוא יקח ויחבק אותך (כי קר לך כמובן) :) בר תלכי כבר לטלפון ! ! ! ! ! ! אין לך ממה לחשוש:) מיכל:)

במקום תגובה צינית תגידי לו:

"כן, אז מה אם קר?" או "נו, בחייאת, מה יש לך להפסיד? הכי גרוע שנינו נחטוף שפעת
" וכו´. אבל תעני משהו בלי ציניות.. אולי זה יעזור לך לשנות את הדיעה שלו.

מזדהה!

היום עשינו תפאורה (לערב דשא.) וישבנו אני עמית ודנה. והוא החליט שדנה עשתה לו ווג´י מזמן איתי והוא החזיר לה בגלל זה. טוב. אז ביקשתי ממנו שניה להסתובב ולהסתכל על אסף(כדי הגב שלו יהיה מופנה אלי) ואז אני יוכל לעשות לו ווג´י. אבל הוא כנראה הבין מזה משהו אחר ונעלב אז אמרתי לא שמה הוא נעלב מזה זה בצחוק. אז הוא אמר: גלית את בוכה מכל דבר! ולא יכולתי לענות לו באותו רגע. אבל זה פגע בי. וכבר תכננתי מה להגיד לו בידיוק פעם הבאה שאני יראה אותו. כבר תיכננתי שהוא יתקשר אליי ויגיד שהוא מצטער. ואז שאינ יגיד לו : עמית אין לך מושג מה עובר עליי אז אין זכות להגיד שאני בוכה מכל דבר! וכל התגובות המגעילות האלה שלך הן בידיוק הסיבה שאני לא מספרת לאף אחד בשיכבה הזאתי מה עובר עליי.!!!!! חחח זהו... גלית *ילדה עם תסביכים...

mor shani

New member
בר מתוקה...

היי! מה המצב? אז ככה... הבעיה שלך לעזאזל היא שאת אוהבת לגרום לו לרגשי אשמה והוא בעצם ידיד שלך כך שזה לא כמו עם חבר שאומרים לו ואז הוא נפגע ויש שרשרת של רגשי אשמה והשלמה והנשיקה שאחרי המריבה... קיצר- מה שאני מנסה להגיד לך שכל זה זה: ב ו ל ש י ט ! עונים לך בציניות- תחזירי לו בציניות עונים לך יפה- תעני לו יפה תחזירי האותו מטבע ומקסימום... תקבלי לא!- שום דבר מיוחד בלא מידיד זה כמו: היי בר בא לך לקנות לי קרמבו? ואת עונה?: לא עם ידידים זה בול אותו הדבר... וחוץ מזה - אני מזדהה, אחותי! מקווה שילך מור

בר יקרה

זו לא ממש בעיה, פשוט את בחורה שמתכננת דברים מראש לפעמים זה טוב ולפעמים לא, החשוב הוא לדעת לשלב דברים ולפעמים לזרום ולפמעים לתכנן. כמו שאומרים הגיון ורגש..... ענת

אסף_

New member
גם אני אחד שמתחנן הכל מראש

הענין הוא שאם אני מתחנן לפעמים לא עונים לי כמו שתחננתי ואז אני סתם מתחנן בערך כמעט כל דבר אני מתחנן דברים ככה מראש מה אני יגיד ומה יענו לי את כל השיחה וכמה אפשריות של תשובות לא יודע למה אבל זה נחמד מעביר תזמן

wildflower!

New member
זה לא תמיד טוב לתכנן...

בגלל זה אני רוצה לשנות את זה.... אני חושבת שהכי טוב זה להיות ספונטני.. ככה גם הבן אדם יותר אמיתי... אתם לא חושבים? בר

kissa

New member
לא נראה לי...

תמיד צריך לקוות לטוב ביותר, אבל צריך גם להיות מוכן לרע ביותר...

Queen of pain

New member
למה את מדמיינת

שהוא יגיד לא? תדמייני שהוא יגיד כן וגם אם לא, אז זה לא כזה נורא נכון?

למעלה