אני נושא עימי.................

שקדי

New member
אני נושא עימי................. ../images/Emo24.gif

אני נושא עימי את צער השתיקה את נוף האלם ששרפנו אז מפחד הלא אמרת אלי העיר כל כך ריקה הלא אמרת אלי נשתוק מעט ביחד בחלוני קמלו כבר שושני המוחם בחלוני נשרף חזון המרחקים רק הרחובות עוד מחייכים למלוא הרוחב אל כל אשנב מואר באור הערבים בואי נצא שוב לרחובות אותם הלכנו אל ספסלי האוהבים בגן העיר אולי נפגוש עוד בפנים אשר שכחנו אולי נשמע עוד מחדש אותו השיר בחלןצןת ההם על הספסל הקר בחלומות ההם נעיר את עברינו עד שיום אחד גבוה ומוכר ייפול שוב בנשיקות על צווארינו דוד זהבי ושיהיה בזכות שיר זה בקר נהדר ויום קסום לכולנו...........

magy

New member
אבי-אבי-אבי=שונשון.........

תוך כדי שוטטות, מצאתי עוד משהו חשוב על הכנענים.......הם עושים קמבאק.....אפשר להרשם.......... ועוד משהו.....שהרגיז אותי....... באתר של "אנקרטה"...מפות...... מופיעה ישראל עם הסברים שאף אחד לא ביקש מהם לכתוב..... נשמע עויין מאד......

נתיבה

New member
הכנענים העתיקו ושינו את הגרסא

הרביזיוניסטית של ז´בוטינסקי..זו שלנו זו גם כן.! מהם לקח אורי אבנרי את גרסתו להשתלבות במרחב השמי. והכיבוש של איו"ש בידי צה"ל נתן להם להוכיח שצדקו ולאחרים ´זדמנות להתיישב הלכה למעשה...! הבעיה היא שההשתלבות שלנו במרחב השמי היא עם טנקים.בינתיים.! בלי לחשוב שסוף מעשה במחשבה תחילה ולא בהתלהמות.! שנאמר על חרבך תחיה.!

magy

New member
השיר הועתק אל אוסף שירי משוררים

מכירים את השיר המושר בפי.....יזהר כהן....."ציפור מטורפת".????? ציפור מטורפת רוח וריח גלים על מדרכת ואין איש יודע לאן את הולכת עיר טרם ערב לוטשת עיניים כשאת מצטמררת עם רטט של קיץ כמו ציפור מטורפת את נוסקת לרום וצונחת כאבן נוגעת בחום לעולם לא נצרבת פתע הרעם ואת לא נשמרת נקשרת לתמיד ים של נובמבר גועש לרגלייך גלים נשברים על חופך כל ימייך מלח של אושר סמוקת לחיים צוחקת בחושך חובקת שמיים כמו ציפור מטורפת את נוסקת לרום.. גשם ורעם עיר מתעטפת ואת עוד עם טעם שפתיו מרחפת נרטבת במים נפרדת מסלע חוזרת לבית ושם מחכה לך כמו ציפור מטורפת........ כמו ציפור מטורפת.....

נתיבה

New member
בערוץ 33 שרו את זה היום בתכנית

משנת 89 לכבוד נחצ´ה היימן.בהגשה משמימה של אייהוד..מנור.! וגם את ימינה שמאלה והלאה וכאן..של חוה יש רק אחת אלברשטיין.! ומי דיבר כאן על סקס..איתה..!!!

למעלה