מגהק חח תהני
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 29/10/06 #29 מגהק../images/Emo9.gif חח תהני../images/Emo25.gif../images/Emo110.gif
מ מאשה New member 29/10/06 #1 אני נושטת ../images/Emo13.gif מחר טיול שנתי עד יום שלישי אממ..אנחנו נוסעים לגלבוע פליז תיתקשרו אליי פליז מי שיוכל שיתקשר אליי גם בשני ובשלישי פליז אנשים תיתקשרו אוף לא רוצה לעזוב אופיקקקקקקקקקקקקקקקקק אני כל כך אתגעגע נ.ב אני עוד מעט הולכת לפגוש את איילה תמונות?אין מצב שאף אחד יראה
אני נושטת ../images/Emo13.gif מחר טיול שנתי עד יום שלישי אממ..אנחנו נוסעים לגלבוע פליז תיתקשרו אליי פליז מי שיוכל שיתקשר אליי גם בשני ובשלישי פליז אנשים תיתקשרו אוף לא רוצה לעזוב אופיקקקקקקקקקקקקקקקקק אני כל כך אתגעגע נ.ב אני עוד מעט הולכת לפגוש את איילה תמונות?אין מצב שאף אחד יראה
O oorlyy1 New member 29/10/06 #3 מאשוש נתגעגע המוןן../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif
מ מאשה New member 29/10/06 #13 ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gifחח אני גם עכשיו מחכה. לתגובה של מיכל והדס
E einatit4 New member 29/10/06 #6 ../images/Emo187.gifמאשוששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תהני המון המון המווןןן אני אתגעגע!! ואני אתקשר תחזרי אליינו במהרה שלמה ובריאה אוהבת המון! נ.ב ד"ש לאיילה
../images/Emo187.gifמאשוששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תהני המון המון המווןןן אני אתגעגע!! ואני אתקשר תחזרי אליינו במהרה שלמה ובריאה אוהבת המון! נ.ב ד"ש לאיילה
מ מאשה New member 29/10/06 #9 עינת../images/Emo99.gifכמה דברים..../images/Emo3.gif תודה ואני אתגעגע,ותודה ,אני אחזור במהרה שלמה ובריאה או שלא ,וימסר
עינת../images/Emo99.gifכמה דברים..../images/Emo3.gif תודה ואני אתגעגע,ותודה ,אני אחזור במהרה שלמה ובריאה או שלא ,וימסר
E einatit4 New member 29/10/06 #7 ../images/Emo187.gifמאשוששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תהני המון המון המווןןן אני אתגעגע!! ואני אתקשר תחזרי אליינו במהרה שלמה ובריאה אוהבת המון! נ.ב ד"ש לאיילה
../images/Emo187.gifמאשוששש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תהני המון המון המווןןן אני אתגעגע!! ואני אתקשר תחזרי אליינו במהרה שלמה ובריאה אוהבת המון! נ.ב ד"ש לאיילה
B Black Parade New member 29/10/06 #12 נתגעגע../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif -אגב, זו פלורי2 -
H hila846 New member 29/10/06 #14 מאשההה../images/Emo80.gif תהני המוןןןן נתגעגעעע תשמרי על עצמך|נשיקה\ ותהני עם איילה
ר רעות האכלנית New member 29/10/06 #19 מאשושקהה../images/Emo205.gif איזה כייייף את נוסעת כמה חיכיתי לרגע הזה שלא תהיי בפורום 3 ימים סתם, סתם שיהיה לך הכי כיף שבעולם תהני מלאן והכי חשווווב תחזרי בשלום עם מלא חוויות ותמונות אוהבת וכבר מתגעגעת רעות
מאשושקהה../images/Emo205.gif איזה כייייף את נוסעת כמה חיכיתי לרגע הזה שלא תהיי בפורום 3 ימים סתם, סתם שיהיה לך הכי כיף שבעולם תהני מלאן והכי חשווווב תחזרי בשלום עם מלא חוויות ותמונות אוהבת וכבר מתגעגעת רעות