אני נותן לכם פוסטרים במתנה

אני נותן לכם פוסטרים במתנה

תקשיבו אנשים כרגע אני מתחיל רק לסדר את החדר שלי ולנקות לפסח,ומצאתי שני פוסטרים שאחד של טלנובלה בע"מ שמופיע בו עפר שכטר עם יעל בר זוהר וטלי שרון,ופוסטר אחד של אקזיט שקיבלנו אז באולפנים אין לי שימוש בפוסטרים האלה אני מדגיש אין לי שימוש בפוסטרים האלה ! מי שרוצה את הפוסטרים האלה שיפנה אליי למה אני מתכוון לזרוק אותם וחבל תיצרו איתי קשר במסרים ואני אתן לכם את הפלאפון שלי כי אין לי שיחות כדי שתוכלו לבוא לקחת את הפוסטרים האלה כי חבל שהם ילכו לפח. ואיני רוצה תמורה על הפוסטרים קחו אותם שהיה לכם בכייף.

ועוד אני נותן לכם שני גלויות מתנה

יש לי שני גלויות שזכיתי בפרסים אז באקזיט ואין לי כרגע שימוש בהם מי שרוצה יכול לקחת את כל הקופה שני פוסטרים אחד טלנובלה בע"מ ואחד של אקזיט כולל שני גלויות חתומות של אקזיט מתנה אני לא רוצה שום תמורה על הדברים מי שרוצה שייצור קשר איתי במסרים ונראה איך אני שולח הכל קומפלט ובתודה רבה., אופיר. נ.ב תמהרו לדבר איתי כי חבל לזרוק את הדברים האלה אני רוצה להפטר מהם אז מי שרוצה ואין לו יכול לבקש עכשיו שיגיב להודעה הזו או שיצור איתי קשר במסרים איך שנוח לכם.

איך אפשר לקחת אותם?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני לא מתכוונת לנסוע לבאר שבע..
(אתה מבאר שבע נכון?
)

חחחח וואי יש לי קלסר....

יש לי קלסר מלא בכתבות וקצת פוסטרים של אקזיט.. בעיקר הכל על עפר... ואמא שלי בדיוק לפני כמה זמן אמרה לי לזרוק אאת זה כי זה סתם צובר אבק ותופס מקום מיותר!! חחח ואחרי שנה וחצי שאספתי את כל זה כואב לי לזרוק!! חח בינתיים השארתי את זה אצלי...!!

HiLi88

New member
לאא אל תזרקי!../images/Emo183.gif

זה נחמד לשמור אני אוהבת חחח... יש לי עדיין קלסר של נטליה אוריירו וקטנטנות שפעם אהבתי אותם=]
שמור פה בארון...שנים לא נגעתי בו אבל מדי פעם כיף להיזכר... אני מציעה לך לשמור, לפחות בינתיים
...אל תקשיבי לאמא
(חהחה אני מדרדרת אותך
)

חחחחח גם לי יש!../images/Emo163.gif../images/Emo90.gif

תיקייה כזו עם המון תמונות, פוסטרים, כתבות וזה של כל מני שאהבתי או שאני אוהבת..
לא רוצה לזרוק!

ToXic BoY17

New member
לי היה עד לפני 3 ימים

מלא חומר על אקזיט, בריטני ונטליה וזרקתי הכל אבל הכל לפח!

גם אפשרות

מי שרוצה שאני אשלח לו דבר מסויים שיגיד לי את הפוסטר של טלנובלה בע"מ זה אפשרי יחד עם שני גלויות אבל לא את הפוסטר הענקי של אקזיט

למעלה