אני נחנקת מעלבון

ו שתי

New member
אני נחנקת מעלבון

אני כבר שנה בבית. יש בשכונה שלנו עוד לא הרבה אמהות שהילדים בערך בגילה של אלה, וגם הן בבית, ואני נפגשת איתן בגינה, בעיקר כי זה מי שבא לשם. בנסיבות אחרות הן לא היו הופכות לחברות שלי, ואכן, הן לא. הן אמהות לילדים בגילה של הבת שלי. אני נחמדה אליהן במידה סבירה כי כזו אני, וזהו. הן חברות במידה מסוימת בינהן, ואני הגעתי כבר מזמן למסקנה שאני לא מוכנה בשם הילדה שלי לנסות להתחבר בכח עם אמהות אחרות רק בשם הילדים. לפני חודש וקצת דיברנו על הקיץ, והעלתי הצעה, שנפגש בבקרים כל יום אצל מישהי אחרת, ונפעיל אותם, היות וחם ללכת לגינה. כולן מאד שמחו, ואחת האמהות שהיא גננת לקחה על עצמה להכין את ההפעלה הראשונה, היום ואצלה בבית. הפגישה הבאה היתה אמורה להיות אצלנו בחצר. הגענו קצת באיחור, צלצלתי הביתה שלה, צלצלתי בדלת ו---כלום. התקשרתי לאחת הבנות, שאמרה שהיא לא תגיע וגם לה לא ענו בבוקר- אז הלכנו לגינה. המארחת התקשרה עכשיו לשאול למה לא הגעתי. הן לא שמעו את הדלת והטלפון. היא דווקא רצתה להתקשר אלי לנייד, אבל הבנות שכן הגיעו טענו שאין להן אותו ועוד שלל תירוצים (או כמו שהיא אמרה- את יודעת איך הן) ובבית לא עניתי. וכן, אני מתבאסת נוראות ששלוש פאקצות כאלו מעכירות את מצב רוחי ומשבשות לי את סדר היום. במצב אחר הייתי לוקחת את אלה למשחקיה או לחברים שלא מהאיזור. זה ממש מעצבן. אבל ממש. בקיצור- הודעתי שלנו לא מתאים להפגש בשבוע הבא, ומבחינתי זהו. שיפגשו ויפעילו אחת את השניה. אני אעביר את הקיץ עם ילדים אחרים. הבחורה שאירחה את המפגש היום טוענת שאני בצדק נפגעת, אבל שבשביל הילדות צריך לבלוע קצת. ואני רק נחנקת מהעלבון וחושבת על זה ששוב אנשים קטנים מעכירים את רוחי. זה היה המניפסט שלי לבוקר זה.

עמית@

New member
אני תוהה

יכול להיות שהן באמת לא שמעו? סתם מנסה להקל, כי אם הן פשוט לא ענו או הבריזו, זו חוצפה לשמה

ו שתי

New member
מבארת

המארחת לא שמעה (אמרה ואני מאמינה לה. אחרת למה התקשרה לשאול למה לא באנו?) הן? היא ביקשה מהן מפורשות את הנייד שלי, הן מפורשות התחמקו מלתת לה בתואנה שאין להן. ויש להן. אחרת אך הן משיגות אותי כשהן צריכות משהו? מגעילות. כיתה ג' 2 של ממש.

נונינקה

New member
הייתי מרגישה בדיוק כמוך אז אני

מבינה על מה את מדברת. תעשי מה שמתאים לך. גם אני לא חושבת שצריך להתחבר בשם הילדים, כי הרי אם זה לא קרה עד עכשיו זה גם לא יקרה. ואני גם חושבת שצריך להיות עם כאלו שעושים לנו טוב. ויש כאלו. אחרי הכל, מקוה שמצב רוחך ישתפר במהלך היום.

lulyK

New member
הייתי מחפשת תרוצים בשבילן,

אבל את נשמעת חד משמעית. עאזבי אותן, את לא חייבת לבלוע עלבונות כאלה בשביל אלה. יש מספיק ילדים אחרים בגינות, זה לא עד כדי כך חשוב לעשות להם הפעלות. יותר חשוב שהיא תבלה עם אמא שנחמד לה.

../images/Emo24.gif

כל כך מבינה אותך. את מכירה קלפי טארות? יש קלף אחד שיש בו מגדל בוער ואנשים נופלים. הקלף הזה מבחינתי מסמל הוצאת אנשים לא רצויים החוצה מהחיים שלך. תני למגדל לבעור תני לאמהות ליפול. זה יפנה מקום לאנשים אחרים. דרך אגב אני לא קוראת בטארות - זה פשוט קלף שנוגע לי, והמון פעמים כמו אתמול, למשל, אני מבינה שזה בדיוק מה שאני צריכה לעשות - לתת לאנשים ליפול מחיי - בלי העלבויות, בלי צעקות פשוט לשחרר אותם מחיי - ולפנות מקום לדברים טובים יותר. וכן כמו שאורנק כתבה - הם פיחסה!!!

ו שתי

New member
תירוצים זה טוב לפעם אחת

אבל במקרה של הבנות האלו זה כבר יותר מפעם אחת, וכמו שאמרה המארחת שלנו- את מכירה אותן. צודקת. עזבתי מזמן. סתם מגעיל לי בנשמה. זה החום? זה הלחות?

lulyK

New member
למה מגעיל לך?

במקום זה היית בגינה איתי ועם נטע. לא היה נחמד? מי הן בכלל?

ו שתי

New member
נכון. אתכן היה לי כיף

ומיום ראשון אני לסירוגין עם חברות, ואלה עם בייביסיטר, כך שאני מצמצמת אותן למינימום. אבל, את יודעת, הדחיה, הדחיה.

lulyK

New member
לא, אני לא יודעת ../images/Emo3.gif

יש לי תחושתיות סלקטיבית בעניין הזה כנראה (דחיה זה משהו שעובד אצלי רק מול גברים
, אמהות בגינה??????? מה הצעד הבא? דחיה מהמטפלות?)

neta2

New member
ואיתנו לא היה נחמד הבוקר?../images/Emo3.gif

אכן מבינה לליבך וראיתי על פרצופך את העלבון. לזה התכוונתי, בגלל זה אני אוהבת עם עצמי (וכמובן, עם נדב).. אם הן לא חברותייך, עזבי ותעברי הלאה. תפגשי איתנו בגינה, במשחקייה ומדי פעם עם החבורה הזאת שלך. מבינה לעלבון אך לדעתי, יש עוד דברים שהעכירו את מצברוחך לא? חיבוק ענק. יהיה טוב!

g a n i

New member
../images/Emo10.gifכמה מעליב

בשביל הילדות צריך לבלוע קצת
לא לבלוע. להקיא

sharonmx

New member
בחייאת- תשימי עליהן ^*&%

נכון- נורא מעצבן ומעליב, ואני יכולה ממש לבכות מכזאת סיטואציה, אבל אנשים קטנים תמיד יהיו וחבל לבזבז אנרגיה עליהן, במיוחד שיש לך עוד הרבה אופציות שנשמעות הרבה יותר מפתות... אני בטוחה שתמצאי את ההזדמנות להחזיר להן. חוץ מזה, אני כבר זמן החלטתי שאני לא מתחברת עם אמהות בגינה "בגלל הילדים" אם הן לא נראות לי. יש לי מספיק חברות עם ילדים בגיל של הפיצפוצית ואחרי כמה התקלויות עם אמהות משונות בתכלית הבנתי שזה לא ילך ככה.

ו שתי

New member
ועל זה אמרה לי היום חברתי

היקרה נ': את יושבת יותר מדי זמן בבית. אמרה וצדקה. ואכן, השלב המדאיג הבא (לשיטת לוליק) יהיה להעלב מהירקן. חלאס. נדפק לי הראש סופית ומוחלטת. עוד כמה זמן עד סוף אוקטובר?

למעלה