אני ניו!!
ח-ד-ש

N0musicN0life

New member
אני ניו!! ../images/Emo41.gifח-ד-ש../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo163.gif

צ'ללללללללום :) מה ניש? אז ככה, קוראים לי יונתן, (אתם מוזמנים לקרוא לי יוני או וואטאבר) אני מקרית ביאליק... חייל (שטחים, לא כיף).. אני אנסה להגיע לפורום כל יום חמישי (צבא, מה לעשות :|) הספקתי לקרוא הרבה הודעות ולהכיר חלק מכם ואתם נראים לי אחלה בחלה... בכל מקרה אם רשמתי דברים מוזרים או משו, זה כי אני ב"היייייי" ואנלא יודע למה אפילו תמשיכו להיות שרוטיםםם , יונתן
חח מה הקשר?

../images/Emo121.gifממצב? (ד"א זה לא אני...)

אני גלעד מעפרה בן 14, סוף סוף עוד מישהו ששואל מה ניש.. כן יש פה חברה אחלה נחלה כמו שאמיר אומר.. מקווה שתהנה פהההההה שב תתרווח ובפנאןןןןןןן, ד"א שם יפה, לאחיין שלי גם קוראים ככה.

nawa

New member
היי, ג'ו !

איכפת לך שאקרא לך ג'ו ?! ברוך הבא ל
נו הקט ! אני נאור, בן 28
טו 29 מקרית אתא.

../images/Emo110.gifחחחחח חמודה..

יאאאאאאאאאאאאאאו חזרת מבראשית?!?!?!!!! איך היה??????????? אני רוצה לפגוש אותך!!!!!!!!!!!!!1 בואי היום לפסטיבל הסרטים טוב?? יש תדוכנים ואני הולכת למכור שם עם ליהי ורוני ואייל צמידים.. את יכולה לישון אצלי אח"כ אבל אני צריכה מחר לקום מוקדם(=10) כי יש הרצאה כזו על סרטים ואח"כ תגמר ויש שם תקליף של אורן ועילי (את יכולה גם לבוא אם זה מעניין אותך..)

ברוך הבא(=

אני גילי 17 מחיפה... ביאליק זה לידנו לא?..כאילו אני ממש עייפה אבל לא נראה יל שאני מתבלבלת... חחחח

nawa

New member
את לא בבראשית !?

יו איזה כיף לנו, תמר פה איתנו

תתתמר

New member
טחח נאור איזה לא מעודכן!

לצערי הרב מאוד לא נסעתי לבראשית אבל היום לי ולאסף
8 חודשים
אז זה לא כזה נורא

nawa

New member
היי, מזל טוב...סחתיין...

מי יתן ותזכו לעוד הרבה שנים של אהבה ואושר ביחד !

../images/Emo121.gifמי באמת? סתם מצטרף לברכה

של נאור (אם כבר מדברים על נאור.. גם לך אח שלי..) הרבה שנים טובות ומאושרות ביחד...

יונתןןן|ג'ירפה|

יוו היום מצטרפים אנשים עם שמות יפים..יונתן.נועם..
יאי
קרית ביאליקק..וואי קרוב..הקריון
שניהה..הוא במוצקין או בקרית ביאליק?!אוףף אני תיד מתבלבלת..בעע..רר בכולופן,אני רוני,בת 13[ממ קטינה:)]ו..מה עוד?ממ..מטבעון..וזהו.

nawa

New member
ומה איתך, רוני הקטנה ?!

את לא אמורה להיות בבראשית ?!

לא לא=\|ג'ירפה|

ני לא יכולה ללכת..רר..אבל ני הולכת לשנטיפי..חח כאילו..אני רוצה..אם יהיה כסף..שכנעתי את שחף לבוא איתי!!יאייי..
אויי אני גאה בעצמיי
Go רוני

nawa

New member
אני לא יודע אם אמרתי...

ברוך שובך אז עכשיו אני אומר ברוך השב, אמנם זה לזמן קצר , לפחות ממה שאני הבנתי אבל בכל זאת... אה כן שמח לשמוע שאתה עושה fun !

../images/Emo121.gif|משפשפ עניים|

אני רואה טוב? עדן? זה אתה? למה שינתה חתימה? איך היה? מה המצב? איך ההורים?

למעלה