הבחורה הזאת רצינית!?
אני לא רוצה לקלקל לכם, אבל אני לא חושבת שהיא צוחקת באופן מיוחד... ובכן מאזינים יקרים זה מה שיש היום בתפריט.. זה מה שיש.. אבל מה שמדגדג לכם בתחת, זה האפשרויות! אפשרות א'! ניתן למסכנה הנואשת וחסרת התקווה הזאת להשפיל את עצמה, ואני אשפיל את עצמי! אשפיל את עצמי עד עפר! זאת אומרת, כאן, ערומה מולכם! מול זרים! אוי איכס מגעיל!!! אפשרות ב', נגיד לה "תודה רבה לך מרי טיטפר" וניראה אותה מקצצת את החתול, ושתדעו לכם, שמרי טיטפר היא מהירה, זה, זה יקרה תוך שניה! דם חתלתולים..ותודו על האמת.. אתם "המכופתרים" שבעצם הרגתם חתול קטן.אחריות! אפשרות שלישית- ולפני אחרונה, היא שניתן למרי טיטפר את התפקיד המחורבן הזה..סך הכל 12, שתי סצנות, תפקיד שתאימנו לי, כל שחקנית בינונית יכולה ללבצע כשהיא עומד על הראש ומפזמת:"קחו את התפקיד הזה ודחפו אותו..." מהסוף להתחלה... או אפשרות רביעית ואחרונה, וזה טיפה מוגזם..אני יודעת..אבל אנחנו מאוד יסודיים- ניתן לה עכשיו את התפקיד, ולאחר שתלך, היא ובת הערובה השעירה שלה..ניקח ממנה את התפקיד בטענה שהיא זקוקה ל...ששש "טיפול פיסכיאטרלי".. אבל אם תעשו את זה...אם תעשו את זה.. מרי טיטפר תמצא אתכם! ובניקמתה האיומה תהרוג את החתול הבן זונה! ואולי אפילו את עצמה, באופן איום ומזעזע ובסגנון אקזוטי! ממש מול העיניים שלכם..יכול להיות שלא יהיה לה אומץ..אבל אין לדעת... טוב אנחנו מוכנים לנסות..סיימנו עם ההקדמה..הגענו לעצם העניין- הנוסחה הסופית.. כל אחד והעבודה שלו, לכם יש תפקיד, אני צריכה תפקיד- יש לנו כאן עסק רציני! נכון? ברור! אוקי, אז הינה אני אתחיל עם הקטע הקלאסי,הינה תראו איך אני פותחת את החולצה שלי, שימו לב..הידיים שלי מחוברות לזרועות...
. (ברור שנבוא!!!!!)