אני ניראת כמו קונדום

• פותח הנושא clyps
  • פורסם בתאריך

clyps

New member
אני ניראת כמו קונדום../images/Emo7.gif../images/Emo111.gif

והכל בכלל שמחר יש לי בחינות לתיאטרון
כל כך חם בזה...
(תרתי משמע) לפחות יוצא לי להרוג בובה של חתול בסוף הקטע..
יש לי פטיש ומסמר, ואני לא מהססת לדפוק אותם בנימוס בראשו של החתול!
בקיצור... עליי להיסתלק, רותם (כרובי המקורית) מגיעה אליי כדי לעזור לי לזכור את הטקסט...
להיתראות חמודים
אוהבת את כולכם- הקונדום.. או בכינויי שהדביקו לה הורייה-שיר
.

ולדמן

New member
היי,לפחות הורגים חתול!

וקונדום הורג חתול זה לא מחזה שנראה בכל יום!D: אבל שיהיה מניאק החתול,אחרת זה לא משתלם:)

../images/Emo6.gif

ואני ראיתי איך זה נראה..:) זכרי את הבטחתך לגבי ההופעה הבאה כן..

clyps

New member
אם תעשו את זה...אם תעשו את זה..

מרי טיטפר תמצא אתכם! ובניקמתה האיומה תהרוג את החתול הבן זונה! ואולי אפילו את עצמה! באופן איום ומזעזע ובסגנון אקזוטי.. ממש מול העיניים שלכם! יכול להיות שלא יהיה לה אומץ.. אבל אין לדעת..
.

clyps

New member
הבחורה הזאת רצינית!?

אני לא רוצה לקלקל לכם, אבל אני לא חושבת שהיא צוחקת באופן מיוחד... ובכן מאזינים יקרים זה מה שיש היום בתפריט.. זה מה שיש.. אבל מה שמדגדג לכם בתחת, זה האפשרויות! אפשרות א'! ניתן למסכנה הנואשת וחסרת התקווה הזאת להשפיל את עצמה, ואני אשפיל את עצמי! אשפיל את עצמי עד עפר! זאת אומרת, כאן, ערומה מולכם! מול זרים! אוי איכס מגעיל!!! אפשרות ב', נגיד לה "תודה רבה לך מרי טיטפר" וניראה אותה מקצצת את החתול, ושתדעו לכם, שמרי טיטפר היא מהירה, זה, זה יקרה תוך שניה! דם חתלתולים..ותודו על האמת.. אתם "המכופתרים" שבעצם הרגתם חתול קטן.אחריות! אפשרות שלישית- ולפני אחרונה, היא שניתן למרי טיטפר את התפקיד המחורבן הזה..סך הכל 12, שתי סצנות, תפקיד שתאימנו לי, כל שחקנית בינונית יכולה ללבצע כשהיא עומד על הראש ומפזמת:"קחו את התפקיד הזה ודחפו אותו..." מהסוף להתחלה... או אפשרות רביעית ואחרונה, וזה טיפה מוגזם..אני יודעת..אבל אנחנו מאוד יסודיים- ניתן לה עכשיו את התפקיד, ולאחר שתלך, היא ובת הערובה השעירה שלה..ניקח ממנה את התפקיד בטענה שהיא זקוקה ל...ששש "טיפול פיסכיאטרלי".. אבל אם תעשו את זה...אם תעשו את זה.. מרי טיטפר תמצא אתכם! ובניקמתה האיומה תהרוג את החתול הבן זונה! ואולי אפילו את עצמה, באופן איום ומזעזע ובסגנון אקזוטי! ממש מול העיניים שלכם..יכול להיות שלא יהיה לה אומץ..אבל אין לדעת... טוב אנחנו מוכנים לנסות..סיימנו עם ההקדמה..הגענו לעצם העניין- הנוסחה הסופית.. כל אחד והעבודה שלו, לכם יש תפקיד, אני צריכה תפקיד- יש לנו כאן עסק רציני! נכון? ברור! אוקי, אז הינה אני אתחיל עם הקטע הקלאסי,הינה תראו איך אני פותחת את החולצה שלי, שימו לב..הידיים שלי מחוברות לזרועות...
. (ברור שנבוא!!!!!)

שיר. מותק. בוצ'ה.

"אני?! בוצ'ה?! סליחה?! על הזין שלי!" הממ... כן. (בואי נשכח שכתבתי את זה כאן, בסדר? הייתי חייבת
) א. שינית ת'מונולוג לגמרי (ואני יודעת, הרי למדתי אותו בע"פ
) ב. בבקשה! אני מתחננת! (חעחע, אני לא.) תפסיקי!

clyps

New member
לא לגמרי../images/Emo6.gif

אבל עובדה שהיא בכל זאת אהבה את זה...
בבחינה שיניתי הכי הרבה.. והיא לא שמה לב בכלל.. ואז הבנתי ששכחתי... וראית את הפרצוף שלך, ופשוט הכנסתי את זה אחר כך חח.. את הקטע עם ה"כמו שנהוג בבחינות כאלה.." ניראה לי שזה מה ששיניתי.. או עם ה"איום ונורא...איווום ונורא.." למזלי זה הצחיק אותה פחח
אני מפסיקה.. הינה סיימתי את המונולוג... ואני לא אתחיל אותו מהתחלה
אבל הבגדים... היו נוחים למדיי... אפילו על הגי'נס...
היה כיף ... **מחכה לתמונע!!!!!**

clyps

New member
כן זה הטקסט../images/Emo6.gif

ו...לא... לא הייתי אמורה להיתלבש כמו קונדום.. אבל יצא, שככה נראתי.. בידור...

הממ הממ הממ...

עכשיו אני יכולה להבטיח שאני מגיעה להופעה. רק כדי לראות את שתיכן
(אם עוד פעם אחת אצטרך לחזור על המונולוג אני יורה למישהו בראש. או מכה אותו עם פטיש
)

clyps

New member
הקטע שלי היה

מהמחזה "לדבר עם.." מאת ג'יין מרטין.. הדמות שלי היא מרי טיטפר.. _______________________________ **חווה התמטטות עצבים ולכן פורשת לדוקים**
.

למעלה