ליקופן וסולניים
עקרונית, ליקופן נמצא גם באבטיח, אשכולית אדומה, גויבה ומס' פירות נוספים. אבל גם בעגבניה וגם באלו, מדובר על כמויות קטנות למדי. כמויות משמעויתיות באמת מצויות בעיקר בתוצרים מעובדים של אלו, כשהמקור הטוב ביותר הוא רסק עגבניות. סולניים אכילים כוללים את העגבניה, הפלפל (חריף ומתוק), תפו"א וחציל. מכך את יכולה להבין לבד שעקב הוצאתם מהתפריט את מוותרת על עגבניות בסלט (מבחינתי זה כאילו שאין סלט), רסקים ורטבים מעגבניות, גמבה (שהיא מקור מצוין לויטמין C), כל מוצרי התפו"א (שהם בעיקר מקור לקלוריות, אבל קלוריות טעימות במיוחד) וכל מה שאפשר לעשות עם חצילים, שגם הם חביבים על החיך...