אני נמצאתעם הטבלט, הנכד ישן בחדר המחשב

הדסהש1

New member
אני נמצאתעם הטבלט, הנכד ישן בחדר המחשב

הוא בא אלינו כדי שיהיה לו שקט ממריבות
עם האח, גם לאימו זה סידור טוב,, אתמול התקין
לי אפליקציה של צבע אדום וזה טוב עבורי בגלל
בעיית השמיעה, שמעתי את ההזעקה בזמן אמת

עמיקם10

New member
האזעקה-מאפשרת לראות את השכנים בבגדי בית

את השכנים שלנו..שאנחנו רק מכירים את השלט על הדלת שלהם-שאלתי שלש שאלות..איפה עובד. אם יש מזגן בסלון-אין. ויותר אני לא שואל-אני לא רוצה שזה יהיה כמו שימוע. גיליתי עוד משהו אבל אני לא אכתוב כי אולי הוא קורא כאן. השכנה שלנו בבית במדבר-מכרה את הבית אחרי שנדנדה על אלה שהשכרנו - אז יש לנו שקט. רק חבל שבמחיר של בית בערד- אי אפשר לקנות דירה בראשון. כנראה שרק בבאר שבע.

עמיקם10

New member
בהיסטוריה יש אירועים ויש מנהיגים

אם לא יורידו את ההנהגה לא עשו כלום. מה שאלה רוצים ועושים כבר יודעים. ישראל צריכה לדאוג למנהיג אחר בעזה. יש שאמרו אבו מאזן-הוא לא ירצה.ולטובתו יותר טוב שלא. בכל מקרה 'את מנהיגיה של קרתגו[עזה] צריך להרוס'

י מ י ת 2

New member
נראה לך שישראל צריכה להחליט מי ישלוט

בעזה? כבר היה לנו ניסיון כזה בלבנון בראשותו כל אריק שרון ונשארנו שם 18 שנים עקובות מדם .

עמיקם10

New member
לא שישראל תשלוט שם.מי ישלוט שם-על זה מדברים

כבר 12 יום. 120 דברנים ו-240 דיעות.
אני מסתכל על השדרניות.בערוץ 10 בבאר שבע-ישנה השדרית העתידה לשבת ליד תמר איש שלום.
וטלי מורנו-הבנות בבית אומרות שהיא במצב. לדעתי היא קופי של מיקי.
אז הסתכלתי ב-CNN וב-BBC וגם שם בוחרים את השדרניות-כמו אצלנו. בדרך כלל בלונדיניות יפות.
וסליחה שהנושא עזה..ננטש לרגע.

גם אני לא הייתי רוצה שאנחנו

נשלוט על עזה, אנחנו לא צריכים את זה, היה טוב יותר אם היה החלפת השילטון, שיהיה יותר עבור העם שלהם ולא עבור הכיס של עצמם ! תראו את הניה איך הוא מסתובב, כולו מנופך, יושב בבונקר ולא דואג לאזרחים הפגועים, הכל זה בשביל לקבל כספים מהחוץ !

עמיקם10

New member
גם אצלנו..

המדינה מקבלת המון כסף מבחוץ,ואומרים שחצי המדינה מתחת לקו העוני. ורק למעלה חיים בגן עדן עם משכורות עתק. וגם אנחנו הקמנו צבא חזק. אלה לא דוגמאות מתאימות. הם בטוחים שאנחנו הרעים שגרשנו המון ערבים וכל מה שאנחנו רוצים זה להרוג עוד ערבים.
והתורכי אומר שזה מה שישראל עושה מ-48. הוא שכח מה שעשו התורכים לשרה אהרונסון- ולעם הארמני.
----------------------
היחסים שיכולים להוות דוגמא לישראל זה עם ירדן ומצרים שבסוף החליטו שדרך המלחמה היא לא דרך לחיות בה.
ראו נא כמה מסובך היה לחתום עם המצרים שלום..מה היה המחיר ואיזה מלחמה איומה שיכולה היתה להיגמר גם אחרת..נדרשה.
החמאס שמכנים אותו ארגון טרור שיש לו טריטוריה[לפי רונן ברגמן] עדיין לא נמצא במצב שהוא מוותר.
אומרים שהעולם מאפשר לישראל להחליט איך להמשיך. לא שזה לא קרה בעבר אבל בסוף יבוא איזה מתווך..וישרוק לנבדל.
וסליחה שאחרי כל המומחים הבעתי את דעתי הצנועה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב, אני עם הטלפון

אני אצל הבת בגבעתיים, אחזור הביתה אחה"צ....אמש תפסה אותנו אזעקה כשיצאנו ממסעדה ברמת החייל.... רצנו למבנה קרוב...

למעלה