אני נמצאת עכשיו באוניברסיטה

berta84

New member
אני נמצאת עכשיו באוניברסיטה

בבניין הרב תכליתי, אמרו שכל שאר השערים סגורים האם זה נכון? או שאולי אפשר להיכנס לבניין הראשי דרך החנייה? מה אם אני צריכה להחזיר ספרים לספרייה? שהאגודה תשלם את הקנס אח"כ!
 
יופי, ומה בדיוק תשיגו בזה? אני אומרת

שתכבדו את המאבק וחדל נסיונות הסתננות, זה בולשיט. תרכזו את כל הסידורים ביום אחד ותתאפקו. גם ככה השביתה לא תמשך עוד זמן רב.
 

flutter girl

New member
מה את קשורה בכלל?

היא רוצה להחזיר ספרי ספריה כדי לא לקבל קנסות. כואב לך? חבל.
 
ואני כבר חשבתי....

בעיה? אדרבה. קבלי
אפילו.
 

berta84

New member
תגידי, את בסדר?

השביתה היא רק לגבי הלימודים. אני לא באה לאוניברסיטה בשביל להיכנס להרצאות אלא בשביל להשתמש במחשב וללמוד, יותר נוח לי באוניברסיטה מאשר בבית. אני לא מנסה להשיג בזה כלום ולא מזלזלת במאבק. זאת השגרה שלי.
 
נצל"ש- מבוי סתום במגעים בין האוצר למרצים

הסתיימה ללא תוצאות פגישה בין ראשי האוצר לנציגי המרצים השובתים. יו"ר הסגל האקדמי הבכיר פרופ' צבי הכהן אמר כי האוצר נסוג בו מעמדות שהציג אתמול. בקול ישראל דווח, כי מחר צפויה הפגנה של מרצים וסטודנטים באוניברסיטת תל אביב
 
המרצים: האוצר חוזר בו מהסכמות קודמות

הפגישה בין נציגי האוצר לוועד ראשי האוניברסיטאות הסתיימה ללא תוצאות. המחלוקת העיקרית: רמת השחיקה בשכר המרצים. המרצים חוששים כי האוצר עומד לחזור בו מהסכמות קודמות, לאחר שהפגישה בין נציגי האוצר לוועד ראשי האוניברסיטאות לא הניב אתמול (שני) התקדמות משמעותית. לדברי יו"ר המועצה המתאמת של ארגוני הסגל, הפרופ' צבי הכהן, בפגישה היום "על נושאים שכבר הושגה לגביהם הסכמה, האוצר אמרו שיחזרו אלינו עם תשובות". ממשרד האוצר לא נמסרה תגובה. השביתה, שהחלה ב-21 באוקטובר בדרישה לפיצוי על שחיקת שכר המרצים הבכירים, תימשך גם היום. פעולות המחאה המשותפות של סטודנטים ומרצים גברו השבוע. היום סגרו סטודנטים מחיפה את הקמפוס, והודיעו שהם לא יאפשרו להיכנס אליו עד שייפתרו המשברים במערכות ההשכלה והחינוך. ביחד עם מרצים, הפגינו הסטודנטים, חסמו את צומת דניה בעיר והבעירו צמיג. בירושלים צעדו סטודנטים ומרצים בתהלוכת לפידים מקמפוס גבעת רם למשרד האוצר. ל"הארץ" נודע כי בפגישה אתמול דובר על שינוי משמעותי במבנה השכר של הסגל הבכיר. לפי ההצעה, המרצים ייהנו מדרגות שכר נוספות, שהעלייה בהן לא תהיה קשורה לארבע הדרגות האקדמיות הנהוגות כיום. הסוגיה המרכזית שנותרה במחלוקת היא רמת השחיקה בשכר הסגל הבכיר. המרצים טוענים ששכרם נשחק בכ-35% מ-1997 ואילו באוצר טוענים שהשחיקה הריאלית, ביחס למדד, היתה כ-3% בלבד. כמו כן, על פי ההסכמות שהתגבשו בפגישה אתמול, ההסכם שייחתם יהיה בתוקף לשבע שנים. זאת, במטרה כפולה: להבטיח לחברי הסגל ששכרם לא יישחק ולמנוע שביתות דומות בעתיד. מחר צפויה להיערך באוניברסיטת תל אביב הפגנה בהשתתפות מרצים וסטודנטים.
 
למעלה