אני נמצא עכשיו במצב מוזר

lover boy6

New member
אני נמצא עכשיו במצב מוזר

קשה לי לתבטאות בכתיבה ואני בקושי יודע איך להתחיל לכתוב אבל אני יינסה: שלום קוראים לי אור ואני בן 16 ואני גר במושב קטן ואני התאבתי במישהי שהיא גדולה ממני בכמה חודשים עכשיו הכל התחיל שאנחנו הכרנו אחד את השני והיה לנו ממש כיף בייחד וצחקנו נהנו בייחד ככה במשך כמה שבועות עד שהתחלתי להתאהב בה ובאחד הימים שנפגשנו היינו לבד והתחלנו שיחה על היחסים בנינו ואז התנשקנו אחרי שהתנשקנו אמרתי לה שאני אוהב אותה וזה דבר שכנראה הפחיד אותה כי היא לא ענתה לי היא העדיפה לשנות נושא בקיצור אחרי כמה ימים היא העלתה את הנושא שהיא לא ורצה חבר אבל היא מאוד אוהבת להיות איתי היא ואני ממש בייחד כל הזמן ואפילו התנשקנו עוד כמה פעמים ואז יום אחד היא דיברה איתי על זה שהיא רוצה שכל המגע הפיזי בנינו ייפסק אבל אני ברוב טיפשותי התעלמתי ממנה ויום אחרי זה המשכנו את המגע בנינו עם זה נשיקות או דברים אחרים ואז אחרי כמה ימים אמרתי לה שאני רוצה שהיא תיהיה חברה שלי (לא במילים האלה) והיא אמרה לי שהיא מאוד רוצה אבל היא לא רוצה חבר עכשיו ואז התחלתי לדבר איתה על זה והצלחתי להוציא ממנה את זה שהיא לא רוצה חבר כי היא מאוהבת במישהו אחר אבל היא יודעת בוודאות שהמישהו השני לא אוהב אותה וכבר יש לו חברה אחרת ויותר מזה היא אורמת שהיא מאוד רוצה להתגבר עליו ובזה שהיא הכירה אותי זה עוזר לה מאוד להתגבר עליו ועכשיו נשארנו במצב מאוד מביך אני מאוהב בה בטירוף אבל היא לא בי אבל לשנינו כיף להיות בייחד ושנינו לא רוצים שזה ייפסיק שנינו רוצים להמשיך להיפגש מה אני צריך לעשות? אני ממש רוצה שהקשר בנינו יצליח ושהיא תתאהב בי נ.ב. לפי צורת הדיבור שלה ולפי זה שכל פעם שאני נוגע בה היא נמסה נראה לי שהיא מרגישה כלפיי איזושהיא האבה קטנה שאני רוצה שתתגבר!!

ללא נושא

לדעתי, תמשיך כמו שאתה עכשיו.. לאט לאט.. תגרום לה לחייך, להנות, להכיר אותך, להימשך אליך יותר.. תן לה סיבות להתעניין ולחשוב עליך. היא תשכח את השני בסוף.. בהצלחה :)

Zoharrr

New member
מניסיון,

זה יכול להיגמר בתור סיפור אהבה,וזה יכול להיגמר כל כך כואב ולהשאיר לך כזאת צלקת בלב. אני הייתי בורחת מהר. יש דרכים יותר בטוחות להגיע לסיפור אהבה.

lover boy6

New member
אבל אני לא יכול

אני לא מספיק לחשוב עלייה ומה שמוזר שהיא מאוד רוצה להתגבר על השני וכל פעם שאני מדבר איתה היא תמיד משאירה בי איזה סימן של אולי זה יצליח

Zoharrr

New member
אני לא יודעת...

אני הייתי שם. והרגשתי ביודק כמוך,והחלטתי להישאר,ובסוף הבחור לא התגבר על הקודמת וגם חזר אליה. זה כואב כמו גיהינום. אתה יכול להפסיק לחשוב עליה ולהתגבר עכשיו, כי אח"כ,זה יהיה הרבה יותר קשה. יהיו לך יותר זכרונות ויותר רגשות ויותר צלקות לטפל בהן. אני לא הייתי נכנסת לזה. אבל זאת הבחירה שלך...

lover boy6

New member
אבל..

אני מקישב לעצות שלך אבל מי שהיא מאוהבת בו כבר יש לו חברה אז אולי זה שונה מהצב שאת היית בו?

Zoharrr

New member
אולי...

האקס שלי חזר לחברה שלו אחרי שהם כבר היו חודשיים פרודים. עבר המון זמן והוא לא התגבר. אני מציעה לך לשים את זה בצד,כשהיא באמת תתגבר,שתרים אליך טלפון ותקווה שעוד תהיה לבד. אני הייתי צריכה לעשות את זה ולא עשיתי ואכלתי אותה...

Piren

New member
את יודעת

זה נשמע לי כמו עצה של מישהו שאני מכיר, רק שלעצה שלו לא הקשיבו

Zoharrr

New member
נו אורי...כמובן...

אתה מכיר אותי, כדי ללמוד אני צכה לחטוף כאפה :) אז לא הקשבתי לך, וגם לא לשאר העולם וחבל, כי בזבתי על גל המון אנרגיות וכאבי לב נוראיים, היום אני מאמינה הרבה יותר גדולה שמה שאני קוראת לו "הדרך הבטוחה לקשר שפוי" D: משמע לצאת,לשכב,לבלות,האהבה תגיע אח"כ... לא צריך להתאהב כמו טיפש במישהו שיהרוס אותך...ואם זה קורה לחתוך לפני שזה נהיה משהו רע ממש...

Dark Muse

New member
אמרת לה מה אתה מרגיש

היא לא מעוניינת? תעבור הלאה.

מיטללל

New member
לא יודעת מה להגיד לך

אני לא חושבת שאפשר לפתח קשר, בעוד לאחד מבני הזוג יש רגש למישהו אחר. זה תמיד נגמר בלב שבור, תמיד. (בהתאם לניסיון שלי לפחות) אני לא חושבת שמגיע לך להיות עם מישהי שמאוהבת במישהו אחר. אני לא חושבת שמגיע לך להיות על תקן פשרה. אנחנו לא אמורים לגרום למישהו אחר לאהוב או לרצות אותנו. זה לא עובד ככה. מצטערת שאני כ"כ חדה... אני מקווה שתחליט את הבחירה הנכונה, תרגיש טוב וברוך הבאה לפורום

lover boy6

New member
אני מקישב לעצות שלכם אבל..

אני ממש מבין את העצות שלכם ואני מבין שיהיה יותר טוב בשבילי לשכוח ממנה אבל הלב אומר אחרת לפני כמה דקות היא התקשרה אלי סתם דיברנו ממש כמה דקות ורק בזה ששמעתי את הקול שלה נמסתי היא תמיד אחרי כל שיחה משאירה בי איזה קטע של "אתה יודע מה אולי זה כן יצליח בנינו" או משהו כזה

מיטללל

New member
תראה,

כמו שאמרנו, בגדול לא מומלץ ואף מסוכן להיכנס לסיטאוציה שכזו. אבל- אתה זה שיודע מה אתה מרגיש, אתה יודע מה הולך שם ביניכם... ואין מה לעשות. לפעמים, למרות הכל, בגלל הכל, אנחנו חייבים לנסות, הלב פשוט לא מותיר לנו ברירה אחרת. ואם זה המצב- אין לך ממש ברירה חוץ מללכת על זה. בסופו של דבר, לכל הפחות, מכל קשר לומדים. אני ממש מקווה, בכל ליבי, שהמקרה שלך יסתור את הסטססטיקה...

Dark Muse

New member
נכון...

אתה צריך איכשהו להפנים את זה וככה כשתדבר איתה, תמיד תגיד לעצמך בראש שאין סיכוי ואתם רק ידידים. כי ככה היא רואה אותך ואולי ככה זה יהיה. אתה תבין שאפשר להיות איתה בקשר ולהיות ידיד הכי טוב שלה, ואולי גם תרצה אותה באיזה מקום, אבל זה לא יכאב לך ולא יהיה אכפת לך יותר וככה תדע שזה עבר.

lover boy6

New member
טוב בסוף הכל הלך לא כמו בתוכנית

נפגשנו אתמול לשיחה ממש מענינת וייצאנו בייחד ואז בסוף הצלחתי להציא ממנה דברים והיא כן מאוהבת בי ובסוף אנחנו חברים מזל טוב לי חחחח

מיטללל

New member
../images/Emo13.gif

ממש שמחתי לקרוא את ההודעה שלך :) אני מקווה שהיא הייתה כנה בנוגע לרגשות שלה ומאחלת לכם את כל ההצלחה שבעולם. תחזור לעדכן אותנו בחגיגות החודש, שנה, יובל

lover boy6

New member
הלוואי!!! יובל!!

זה היה אמיתי ראיתי את זה בעניים שלה העניים שלה נצצו וזרחו כשהיא הוציא את המילים "אני אוהבת אותך" סוף סוף הכל בסדר יותר מבסדר בנינו וזה הרגשה הכי טובה בעולם!

למעלה