אני נמצא פה בדרך כלל בשם אחר

אני נמצא פה בדרך כלל בשם אחר

איזה יום קשה היום, אני אמור לקבל תוצאות של בדיקות ואני בטוח שאני חולה בכל מה שרק אפשר עזרו לי
איך מתגברים על החרדה והולכים לקחת את התוצאות ואם יש משהו איך אני יתמודד עם זה בנוסף לחרדה?
יום עצוב!!!

bilitis

New member
אחי,מבין אותך כל כך../images/Emo24.gif

כל ימי חיי אני הולך בדרך הנוראה הזאת לקבל תוצאות של בדיקות:מכוני רנטגן,ביופסיות,בדיקות דם שתן תפקודי כבד קולונוסקופיות........ מכיר את ההרגשה מתעב אותה .תמיד צופה לרע ביותר! כך איתך אדם שאתה אוהב את חברתו וצא לדרך מקווה שתדווח לנו כי הכל כשורה אם יגלו תקלה יטפלו טיפולים מצליחים מתפלל לשלומך ,שמור על קשר

פייה 31

New member
אני מבינה את הרגשתך

שני הורי מתו ממחלת הסרטן ולפני כמה זמן חיכיתי לתוצאה של בדיקה מאוד מסובכת הייתי בטוחה שגזר דין מוות עומד מעל ראשי אני זוכרת בזמן בדקות שחכיתי לתשובה היה לי מין דיאלוג עם אלוהים אם שווה לו לקחת אותי או שהוא לקחת מספיק וכרגע הוא לא צריך אותי לשמחתי הגעתי למסקנה שכרגע הוא לא צריך אותי כי יש כאן אנשים שזקוקים לי עדיין. קח נשימה עמוקה עם כל הקושי בדבר תנסה לחשוב על דברים טובים למה לחשוב שהתוצאות יהיו גרועות תחשוב אולי אלוהים גם אותך לא צריך כרגע. מקווה שהכל יסתדר לך

אנו מחכים יחד איתך

באמת מלחיץ. אין דרך אחרת לעשות את זה אלא לעשות את זה. גש, קח את התוצאות. מה שלא יהיה, אנחנו נהיה כאן עבורך ואתה תמצא את הכוחות. חושבת עליך היום. קח

דולידול

New member
יכולה להבין מה עובר עליך..

להיכנס לסרטים זה הכי קשה, לא יודעים מתי לעצור ומגיעים מאוד רחוק. תנסה לחשוב על הרגע הזה עכשיו ולא להיכנס לסרטים מיגעים כי אולי כל זה מיותר האנרגיות שאתה נותן במחשבות יכולות להטיש והם אלה שיותר מפילים אותנו למטה אז אולי הכל בסדר וחבל על הכח. כוחה של מחשבה יכולה לשנות המון אז תישאר עם מחשבה חיובית. וגם אם משהו לא בסדר תזכור שהרפואה מאוד מתקדמת ויש המון פתרונות. מקווה שהכל כשורה. איתך בדרכך.

למעלה