אני נעולה

yaely2

New member
מנהל
שבת נעימה

אנו פה כדי להנות. מאוד מבקשת לא לעקוץ אחד את השני לא להשתלח.ולא להשתמש במילים פוגעניות.

זאת לא אני

בשם שם עם כוכבית, אם אני הייתי כותבת את זה, כבר היו מגיבים פה,
הנה ציפי עם הגריאטריה, דרך אגב גם בתכנית הבוקר טלי עם אברי, גם שם
אני לא מבינה מה שהיא אומרת.

yaely2

New member
מנהל
בדיחה

אישה באה לבקר את בעלה בבית האסורים. השוער שבשער מתחיל איתה שיחה ואומר: "יש לך בעל עצלן ברמות, לא יוצא מהחדר רק אם מכריחים אותו. כול הזמן שוכב על המיטה ולא עושה כלום.
משיבה האישה: מה פתאום בעלי עצלןן. הוא אמר לי שכול היום הוא מתעסק בחפירת מנהרה!!!

יעלי

אדזה 900

New member
לשם בלי שם

תודה על הנושא המעניין,מודה ומתוודה שבכלל לא התייחסתי לכל הקמפיין בקשר לכן מצלמה או בלי,זה כאילו עבר על יד האוזן שלי ולא נגע בי.כל עניין הבחירות מרגיז,כל כך הרבה כסף מושקע בזה ללא תועלת,איש לא יכול לחזות את מה שיקרה ואין פשוט כוח להתעסק עם זה.במחשבה שנייה אם צריכים מצלמות אז משהו לא תקין שם,ומה עם שאר הדברים שהם לא כל כך תקינים?מחריד לחשוב שהגענו למצב שצריך בכל מקום את האח הגדול שיעקוב אחרי...

yaely2

New member
מנהל
אני נעולה

שבת שלום.
אתמול קרה לי מקרה שהעיד עד כמה אני נעולה.
צלצלה אלי המנהלת את ענייני הוועד של הבניין שלנו, מה שנקרא ניהול חיצוני" בקשה את חשבונות הבניין: מים, חשמל מעלית ועוד. החשבונות האלה מוכנסים אליי לתיבה ע"י הדוור ונמצאים אצלי.
כבר לפניי שבועיים וחצי צלצלתי אני אליה והצעתי לה לקבל את החשבונות, אז היא השיבה שאין לה בייבי סיטר לילדים, אולי היא תבוא איתם, בסוף לא באה.
הפעם היא אמרה שוב את אותם משפטים. בייבי סיטר, אולי תבוא איתם ואם תבוא איתם אולי תעלה אליי למעלה ואולי אהיה מוכנה לרדת למטה. אני חשבתי איזו אישה משונה, שתעלה עם הילדים וזהו.
לאחר רבע שעה צלצלה שהיא למטה עם הילדים בקשה ממני לרדת. ירדתי. על הספסל האחורי במכונית היו שני כיסאות ובתוכם שני תינוקות בני 9 חודשים, מתוקים מתוקים.
את זהו אפילו אני לא דמיינתי .

אדזה 900

New member
יעלי

סיפרתי לבעלי את הבדיחה על המנהרה והוא התגלגל מצחוק,זכית למצווה בהעלאת המוראל.גם את זה צריך לפעמים.

yaely2

New member
מנהל
אדזה

אדזה חביבה, לדעתי את הרמת המוראל צריך תמיד ולא רק לפעמים. שמחה שבעלך נהנה.

yaely2

New member
מנהל
לילית* בדיחה וסרטון ממש מוצלחים. נהניתי

למעלה