אני נפקדת ואני בדיכאון כל הזמן

חיילת 111

New member
אני נפקדת ואני בדיכאון כל הזמן

כרגע אני נפקדת כייי קשה לי בצבא רע לי אני לא אוכלת ולא ישנה ניסיתי לדבר עם המפקד על זה והפנה אותי לקבן...הקבן לא רצה להוציא אותי על 21 וממש ממש רע לי אני לא רואה את עצמי עושה שירות שנה ו8 חודשים (התגייסתי לפני 4 חודשים) אם אלך לקבל חוות דעת מפסיכאטר ועם זה לקבן זה יעזור? מה עדיף מיון פסיכיאטר או פסיכייאטר פרטי (וכמה עולה כל אחד מהם) אם אלך לפסיכיאטר ואגיד לו תאמת שרע לי אני לא ישנה כל היום חושבת על הצבא ממש בדיכאון מסתגרת הוא ימליץ להוציא אותי מהצבא? בבקשה אודה לכם אם תעזרו לי

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שלום חיילת...

נראה שהצבא עושה לך רע, מרגישה בתוך סיוט, לא אוכלת, לא ישנה, כמו מילכוד, מרגישה בדיכאון, עד שבסופו של דבר המצב הזה הביא אותך לעשות נפקדות. יקרה, המצב שאת מתארת נראה מורכב אבל גם למצבים מורכבים יש פתרונות. כדאי לך אולי לחזור לצבא, לדבר עם המפקד/ת ולבקש הפנייה דחופה לקב"ן. להפגש עם קב"ן ולספר לו כל מה שעובר עליך. כדאי לך אולי לדבר על זה גם עם מישהו בבית, רצוי עם הוריך, לשתף אותם בסבל שלך, כי הצבא לא מיועד לסבל. לגבי שאלתך, זה תלוי בעיקר בך, עד כמה את רוצה להמשיך לשרת והאם תצליחי בסופו של דבר, להסתגל למערכת, כי המערכת כנראה לא תשתנה למענך, וכדי לסיים את השירות את תצטרכי להסתגל אליה, ולפי מה שאת מספרת זה אולי לא פשוט, אבל זה תלוי בעיקר בך. מקווים שתמצאי את הדרך לצאת מהצב בו את נמצאת ולעשות את הדבר שהכי טב בשבילך. נמשיך להיות כאן בשבילך, תמשיכי לשתף, לספר מה קורה אתך.

למעלה