אני נפרדת

Tal2012

New member
אני נפרדת ../images/Emo7.gif

אכן, אכן.. קיבלתי היום את מערכת השעות שלי לשנה האחרונה וגיליתי לאכזבתי שיש לי 35 שעות ( ואומרים שעוד יב' זה קל !! אחרי יא' נראלי שהכל באמת יותר קל )... כך שלא יהיה לי זמן לכתוב פה בפורום \ להכנס בכלל לאינטרנט. יש לי שעות מטורפות ומלא חומר ללמוד ( ממחר מתחילה החגיגה של הפגזות השיעורים ). אז רציתי להגיד שהיה לי מקסים להיות בחברתכם !!! ואני רואה כל פרק של האוס ואראה, פשוט אני לא חושבת שיהיה לי זמן להכנס לכאן.. אבל אם יודיעו לי משהו על הסידרה במייל - אתם תיהיו הראשונים לדעת
אז שנה מקסימה לכולם
ותזכרו.. שגם אם קשה.. לכל דבר שיש התחלה - יש גם סוף
תודה לכולם על החברה המקסימה, טלטל

Benjamin Turner

New member
אני מצטערת לקרוא זאת

שיהיה לך המון
מה שכיף בי"ב זה שהיא פחות או יותר נגמרת בפסח
ואם יהיה לך קצת זמן, את יודעת היכן למצוא אותנו

Word Up

New member
שיהיה לך ../images/Emo50.gif

חבל שאת עוזבת
תודה על הכל
ובהצלחה בלימודים
Word Up

סלוניק

New member
בהצלחה בי"ב,

אני מקווה שכן תצליחי למצוא את הזמן בשביל הלימודים בפורום.

shahar615

New member
המון בהצלחה

הלוואי אלי לסיים עם זה כבר... בכל מקרה יש חגים בקרוב ואמור להיות לך חופש בחגים לא? או שיהיו המון שיעורים? תחשבי על זה ככה שמהצד שלך יש לך רק שנה אחת לי למשל יש עוד ארבע ארוכות במיוחד... המון בהצלחה שוב

pink panther 8

New member
בהצלחה!!

קחי הכל בקלות מה שנראה עכשיו כמו גיהנום עוד שנה יראה כאילו כלום ואת רק תשמחי שעברת את זה....
ואני מצטערת לשמוע על זה שאת עוזבת מאוד לנהנתי לקרוא ולהגיב ל / את הההודעות שלך!!!

Tal2012

New member
../images/Emo24.gif תודה רבה כולם ../images/Emo70.gif

אתם מקסימים , ממש, ממש !!!
נורא נהנתי ** חוזרת למשוואת המערכיות האלה
**

shiiiran

New member
יהיה לך זמן אל תדאגי

אני עובדת 40 שעות בשבוע ויש לי זמן.. (טוב זו לא חוכמה.. אני נכנסת לפה גם בשעות העבודה..) איזה כיתה את? יא או יב? כי לדעתי יא היא הכיתה הכי קשה ומתסכלת ויב היא הכיתה עם הבגרויות הכי קשות.

Hieros Gamos

New member
כולה בצפר...לי יש...*הממ. רגע.

<סופרת שעות>* 36 וביום ביום שלישי אני חוזרת הביתה ב20:30 <ומתחילה ללמוד ב7:30>...נכון, 4 מתוכן הן שעות חופשיות ויש לי עוד רווח ביום שלישי, מ12:35-15:15, ועוד 7 הם מקצועות בחירה (תרגום וספרות מורחב. ייפי בשבילי הצלחתי לסדר משהו כדי לעשות גם וגם
) אבל זה לא אומר שזה פחות קשה! לא צריך לנטוש בשביל זה שומדבר. פסיכומטרי מצד שני...*headdesk* אני מקבלת 200

../images/Emo201.gif

את תחסרי לנו בפורום
שיהיה לך המון המון בהצלחה, ושלא יהיה יותר מידי קשה
אני מקווה שבכל זאת תקפצי לביקור מידי פעם
אוהבת
[ומצטערת על התגובה המאוחרת
]

למעלה