אני נרדמתתתתתתתתתתתתת

ELA86

New member
אני נרדמתתתתתתתתתתתתת

וכולה בוקר עכשיו. למה חבריו של איתן חזרו? למה? איזה שעמום. הפסקתי לראות. שניר לוי, גב פשטי וקובי פרץ היו התכנית היתה הרבה יותר מעניינת. נמאס לראות. ההפקה הכי גרועה בארץ שלא מקשיבה לצופים.

:אני חושבת שאוזני הכרובית משגעים את הגמד הרשע

והפלולה משפיעה לחפרן על המוח

N o a m V

New member
גם אני נירדם...........וישנתי טוב דווקא

לא יכול לשמוע את יוני החרפן הזה.............

נעמה8080

New member
בקצב הזה אני לא אראה אפילו את התכנית המרכזית

לא יכולה לראות את חבריו של איתן, כן, עד כדי כך!

N o a m V

New member
אצלי זה כבר הפוך

פחות רואה בלייב ומתרכז יותר בתוכנית המרכזית ......אם יוצא שאני רואה אותם אני ישר שם MUTE עליהם .

נעמה8080

New member
ברגע שהם חזרו אתמול המצב רוח הלך לי

כולנו היינו תקווה שיהיה שינוי אך גילינו שלהפקה לא רכפת בכלל מהצופים, עובדה שהם חזרו.

ELA86

New member
תאמיני לי שלא רק לך הלך המצב רוח כשהם חזרו

לכולנו הלך המצב רוח. לי אין חשק לראות יותר. מעבירים דיכאון דרך המסך, לא יודעת איך להסביר את זה

נעמה8080

New member
מכניסים בנות חדשות כאילו רק בנות חסרות

חסרים גבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אין גברים בתכניתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אלה גברים אלה????????????????????????? גברים חדשים, חתיכים, מעניינים. כמו גב בדיוק.

ההפקה עושה מה שבה לה

אמרו שהם ישארו עד הסוף השבוע, ופתאום הלכו אתמול. והבנות התלהבו שהחברים המשעממים של איתן חזרו, כולה יום אחד לא ראו אותם. איתן כמו תמיד הסתגר בחדר בבוקר.

הסדרה רמזור שודרה במקביל לדור הבא

הם החליטו שלא יהיה שידור בימי חמישי, בגלל שערוץ 22 קיבל ריטיינג גבוה

נעמה8080

New member
אם ההפקה לא תעשה שינוי המצב יהיה גרוע יותר

אחרי שהיה משעמם ברמות, הביאו את גב , נירו וקובי והמצב השתפר פלאים, ועכשיו חזרנו למצב הקודם כך שזה יותר גרוע, כי ראינו את השיפור ושוב חזרנו אחורה לשיעמום ולדיכאון שהם מעבירים אלינו.

נעמה8080

New member
סלב אחר כל שלישי לא יספק את הצופים

כי עד שמתרגלים הם הולכים. ברגע שגב אמר אתמול טוב, יאללה..... אני הייתי בהלם! למה הוא הולך?!!!!!!!!!!!!!!!!! שיישאר!!!!!!!!!!!!!!! ומה זה הלך לי המצב רוח, כי הבנתי שההם חוזרים.

Klayhamn

New member
נו באמת

אמרו מראש שהם יהיו רק לכמה ימים, אז מאיפה ההלם? אל תקחי את זה קשה, סך הכל תוכנית טלוויזיה זה לא צריך להשפיע על המצב רוח שלך אם זה משעמם אותך או מבאס אותך ברמות כאלה קיצוניות, לכי תקראי ספר או משהו

למעלה