אני נרדמתתתתתתתתתתתתת

נעמה8080

New member
מעצבן אותי שמזלזלים בצופים

אני יודעת שזה היה לכמה ימים, אבל שמעתי שמישהי אמרה למישהו שהם יהיו בקידוש, ובגלל זה התבאסתי, כי לא האמנתי שהם ילכו כל כך מהר. ההפקה הזאת היא בין הגרועות אם לא הכי גרועה, כי לעשות טלויזיה בצורה כזאת, ולהשקיע מיליונים זה דבר מוזר ולא מקצועי. נראה שעד הדקה ה-90 הם לא ידעו על מה יהיה הקונספט ונראה שהם זרקו משהו וחשבו שזה יילך. איפה גב ואיפה איתן וחבריו?! איזה הבדל!!!!!!

כל מי שעצבני תכינו הרבה כדורי הרגע כי אנחנו

הולכים עוד להתעצבן הרבה כל מי שחובב ריאלטי ואוהב את הטובים הולך להתעצבן הרבה(גם אני לפי מה שנראה ההפקה שמה זיין ענק עלינו שימו לב מי מככב לנו כל היום על המסך אתי קרן (וליהי) רק מתוקף היותה צמודה אליכם אחרת היא לא מעניינת ובטח לא היו מראים אותה יוני הבלוטה החופרת הם על המסך אפילו יותר מאיתן ואת מי מסתירים? את השיחות של אייל וענת וענבר, מראים קטע וקוטעים ואיןם לזה זכר במשדר המרכזי את עדי הבחורה הכי איכותית ונחמדה שיש בקושי מראים אפילו את אורטל שהיא יותר נסבלת ונחמדה לא מראים הרבה כל כך כמו שמראים את יוני אתי קרן ודניאל אז אנחנו נתעצבן כי הטובות יעופו אחת אחת הרעות ישארו וגם בטח יזכו אז או שנפסיק לראות או שניקח ללב

ELA86

New member
תראי, הם יודעים שהם נכשלו ואני חושבת שאם

הם היו יכולים להעיף אותם הם היו עושים זאת אך כנראה הם כבולים. עוד טעות של חובבנים, היו צריכים לרשום בהסכם שמתי שהם רוצים הם יכולים להעיף אותם. טעות של חובבנים. ההפקה מאוד גרועה. אני זוכרת שהיה כתוב איפשהו (לפני שהתכנית יצאה לדרך) שאם הם לא יצליחו בתכנית הזאת הם לא יעשו יותר תכניות בסדר גודל כזה. 8 מיליון שקל ולהביא כאלה גברים???????? מי עובד שם? ילדים בכתה ו' ?????????????????

Klayhamn

New member
לא מסכים

גם אם הם היו יכולים להעיף אותם, זה לא בהכרח רעיון טוב. הם לא כבולים (עד כמה שאני מבין) בגלל "חוזה", אלא הם כבולים בגלל התדמית. שינויים דרסטיים כאלה הם סוג של הודאה בכישלון - והם לא יכולים להרשות את זה לעצמם.

נעמה8080

New member
איזה שטויות!

הם לא צריכים להודיע בכישלון, כולם יודעים כבר שהם נכשלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Klayhamn

New member
את בטח מתכוונת

"להודות" ולא "להודיע" --- ואני לא אמרתי מה הם צריכים או לא צריכים אמרתי שאחת הסיבות שבעטיין הן לא מחליפים את הבנים משום ששינוי דרסטי כזה יהווה, דה פאקטו - הודאה מפורשת בכישלון כל עוד הם משאירים את הפורמט על כנו, הם יכולים לספר ש-"הכל בסדר" ושהם ישפרו את הדברים בהמשך. בין אם אנשים "קונים" את זה או לא זה לא רלוונטי

נעמה8080

New member
זה נכון שגם איתן רואה את זה?

כי אז אמרו שגב רצה לראות איתו ואיתן לא קרא לו בסוף, זה נכון? אם זה נכון אז שימו לב איזו הפקה בלי שכל, נותנים לאיתן לשחק בפלייסטיישן, נותנים לו לראות טלויזיה, לפעמים אני לא רואה אותו בכלל שם. כמה הוא משעמם! לא פלא שההפקה מאוכזבת מאיתן, אבל הם אשמים, בגלל זה אני מאוכזבת מההפקה.

שורדת 28

New member
אני לא מבינה איך הזמנתם את הערוץ

הכי משעמם במדינה. לראות את אבשלום קור יותר מעניין

נעמה8080

New member
תהיו בטוחים שאבשלום יותר גבר מכל

הגברים שנמצאים עכשיו בוילה!!!!!!

Klayhamn

New member
רק אתה

למה משעממת? היא לא חופרת כמו יוני... אפשר לא לאהוב אותה, אבל לפחות היא מדברת לעניין

goodpink

New member
רק אתה. ענת מצחיקה בעלת עומק רהוטה ובעלת כושר

אבחנה חבל על הזמן. רוב הדברים שיוצאים ממנה קודם כל עם עומק וגם מאוד מאוד חכמים . היא עוד לא נכנסה למשחק הרומנטי באמת אבל עם היא תכנס ...... בנתיים עם עוברת תהליך אבל באמת כיף לראות את חוש ההומור שלה ואת הדברים החכמים שהיא אומרת ואיך שהיא קוראת סיטואציות גם מעניין לראות איך בנות מגיבות לבחורה כמוהה שהיא מאוד אינטלקטואליות חכמה נראית טוב כאשר זה יתחיל לשלב הרומנטי.

למעלה