אני נשבעת שהיא הופכת ליותר ויותר אדומה!
O o n o f f New member 2/12/07 #6 וואו ה שירשור שיצא מכלל שליטה... הרי ברור שזו ג'יליאן רק שעכשיו אני מבינה שזו בדיוק אותה תמונה שgilliana פרסמה למעלה...
וואו ה שירשור שיצא מכלל שליטה... הרי ברור שזו ג'יליאן רק שעכשיו אני מבינה שזו בדיוק אותה תמונה שgilliana פרסמה למעלה...
S S m e l l y Cat New member 2/12/07 #7 חחחח ניסית להכנס לתמונה? יש שם תמונה של ההיא מהזה.. ולא ג'יליאן
G Gilliana New member 2/12/07 #8 באמת יצא לגמרי מכלל שליטה ../images/Emo6.gif אני לא יודעת מי זו בתמונה שלך - אבל זו בטח שלא ג'יליאן.
O o n o f f New member 3/12/07 #10 ../images/Emo12.gifאוקיי זה מוזר! כי כשאני לוחצת על הלינק...וניסיתי 4 פעמים זה מגיע לתמונה של ג'יליאן....זה ממש מוזר!
../images/Emo12.gifאוקיי זה מוזר! כי כשאני לוחצת על הלינק...וניסיתי 4 פעמים זה מגיע לתמונה של ג'יליאן....זה ממש מוזר!
A aerynsun New member 3/12/07 #12 באמת מוזר בדקתי גם במשרד וגם רואים תמונה אחרת. זה קרה לי גם פעם בגם המקרה הזה. תנסי לשים שוב את התמונה, נראה מה יהיה?
באמת מוזר בדקתי גם במשרד וגם רואים תמונה אחרת. זה קרה לי גם פעם בגם המקרה הזה. תנסי לשים שוב את התמונה, נראה מה יהיה?
S S m e l l y Cat New member 4/12/07 #17 היא נראית מבוהלת ו/או עצובה בעיקר מבוהלת! ולא גדלו לה השפתיים דרור מה את מקשקשת מה זה מכחול
A aerynsun New member 4/12/07 #19 ../images/Emo45.gif וחנוכה שמח!!../images/Emo137.gif!../images/Emo138.gif