אני נשבע לכם שאני לא מבין אתכם

אני נשבע לכם שאני לא מבין אתכם

מה יש פה לבקש סליחה???? לא נראה לי שקראתם טוב את המכתב שלו. הבן אדם אומר לכם "זה לא כבוד גדול להיות בפורום הזה" ואתם עוד מתנצלים??????? בדרך כלל אני בן-אדם שסולח ומבין אבל עכשיו אין לי ולא יהיה לי שום רצון לבקש סליחה מהבן-אדם הזה, כולי מלא כעס עכשיו, אין לי בעייה שתסלחו לו, סבבה, אבל אני א שותף לדבר הזה ואני לא מעוניין לסלוח לו בכלל!!!! ולך רותם אחי, אל תכעס עלי נשמה, הפורום הזה יותר מדי חשוב לי (בדיוק כמו שלך הוא חשוב אח שלי) מכדי שבן אדם אחד יקלקל כאן את הפורום. אוהב אתכם, אלון זכריה

סיגר

New member
אלון...

אתה לא חייב שום דבר לאף אחד כמו שאני לא אבל אם אתה פותח פה על אנשים והם עונים לך אל תתפלא אתה כתבת לי תזדיין מהפורום או משהו בסגנון למה בדיוק אתה מצפה? ואם הפורום כ"כ חשוב לך כמו שאתה אומר תמנע בעתיד לדבר בסגנון שדיברת זה הכל אני הגבתי למי שכתב לי באותה צורה תכניס טוב טוב לראש שלך אתה תפתח פה יפתחו עליך תהיה בריא חביבי וחג שמח

אתה טועה ובגדול

לא אניכתבתי לך את המילה הזאת, אני לא משתמש בביטויים כאלה בפורום, אם היית מדבר איתי פנים בפנים אולי כן, אבל א תשים לב זה לא אני ואני לא מתנצל על כך שדיברו איתך לא יפה אני שמח שהעמידו אותך במקום וכועס על זה שסלחו לך מהר מדי, כי אני לא סולח עדיין... ממני, ממש לא ידידך, אלון זכריה.

סיגר

New member
אתה יודע מה...אלון ...

אין עם מי לדבר... כמה פעמים לכתוב שהגבתי באותה צורה שכתבו לי? כתבו לי ואני הגבתי..תנסה לפענח את מה שאני כותב חבל"ז... עזוב...עייפת אותי חבל על הדף שמתבזבז פה בפורום

למעלה