אני נשמעת כמו תקליט ישן

אולה *

New member
אני נשמעת כמו תקליט ישן ../images/Emo4.gif

חברה שלי אמרנ לי עשכיו שהיא בהריון . אמרתי לה מזל טוב, כמובן. וקבענו ללכת לאכול צהריים בעוד שעה. אז למה הפסקתי לעבוד? ולמה יש בי מחשבה איומה - "למה לה זה הצליח כ"כ מהר? הרי היא מנסה פחות מחצי שנה". אני כ"כ מלאה בקנאה עכשיו. שזה גורם לי לבחילה. והכי עצוב, שכל שבוע מישהי כותבת הודעה דומה כאן בפורום, ואני חושבת, שלי אין כל בעיה עם ההריונות של חברות (רובן בסיבוב השני). סליחה.

עמית@

New member
אה, התקליט הוא שלך? הייתי בטוחה

שהוא שלי.. מסתבר שלכולנו יש אותו בספרייה, בעותק זה או אחר. וגם למי שבדרך כלל אין שום בעייה עם זה זה מתחיל להזדחל, אמרתי אתמול למרב שפתאום קלטתי (נסעתי לי באוטובוס עם המטרודין בתיק שמחה ומאושרת, על זה שהנה זה מגיע ואני מתחילה והכל) שעל מה בעצם יש לי להיות כל כך גאה, אני מכאיבה ומחכה למשהו שאחרים עושים בשנייה נטולת דאגות ורווית הנאה. אז מה לעשות, זו המציאות שלנו, בעזרת רופאים, בעזרת מבחנות ומיקרוסקופים. אני כל כך מקןוה שבקרוב תהפכי את התקליט, הצד השני יותר מוצלח

אולה *

New member
אני רוצה להצליח

ואני רוצה להיות חברה טובה. ואני לא רוצה, שילדי יהיו צעירים בהרבה מכל ילדי החברים. ואני מאוד נלחצת, שאנשים יתחילו לשאול - "מה, אתם נשואים כבר 5 שנים, ועדיין כלום? על מה אתם חושבים? הרי סיימתם ללמוד, קניתם דירה. למה עוד אתם מחכים?" זה נכון, שטיפול חדש מביא תקוות חדשות. עכשיו התחלתי אחד כזה, ובפעם הראשונה אני לא שמחה. כי נמאס לי. ולא, אל תגידו לי לקחת הפסקה. אני מאוד נהנית בהפסקות, אבל להפסיק טיפולים לתקופה ארוכה - לא בא בחשבון.

עמית@

New member
נראה הגיוני שבשלב מסוים

כבר לא שמחים, כבר לא מתרגשים, רק חושבים בחלחלה על השבועיים של ההמתנה, ורוצים כבר להיות אחרי זה, אחרי ההצלחה.

אולה *

New member
ואחרי הארוחה אני מרגישה ממש

רע. ולא בגלל מה שחשבתם. התברר, שלפני חצי שנה היתה לה הפלה בתחילת הריון. והיום היא הולכת ל-US ראשון (היא ב- 7 וחצי) ומתה מפחד.

מה שנקרא: "לא תמיד מה שרואים הוא

מה שיש"... מקווה עבורה שהיא תצליח , ועבורך - את הרי יודעת עד כמה אני משתוקקת ומייחלת ליום שתודיעי בו שאת בהריון. לא , בעצם קבלי תיקון : ליום בו תסיימי את הטרימסטר הראשון עם הריון תקין , דופק ושקיפות מעולה. ענת.

אולה *

New member
דווקא אהבתי את ה"צ" ../images/Emo99.gif

אני עשיתי תואר שני במסלול בלי תזה, כי ידעתי שלהמציא דברים - זה לא הקטע שלי.

עידית ד

New member
../images/Emo32.gif ענתות ../images/Emo54.gif

דיר באלק בפעם הבאה שאני נוסעת לאן שהוא את לא לוקחת לי את הכלבה!!!! היא חזרה מהמקום ההוא (שכנים שלך) מלאת מוצצים מהמין הקרצייתי שלא לדבר על עצבות מסויימת אז אחותי יאללה לסיים את הבניה כי אני מתכננת עוד נסיעה בקרוב

וואלה, עידית, אם היה לי בית קרקע

אני הייתי לוקחת לך את הכלבה. תאמיני לי, אני רואה את שני הנסיכים שלי, שוכבים להם על המיטה הנוחה שלנו, על הסדינים היפים שלי (שמשום מה הכלבה הקטנה החליטה שהם יראו יפה יותר בלי כפתורים, ולכי תתוכחי איתה), המזגן דולק, אמא שלהם באה כל כמה דקות להעביר להם ליטוף אל הגב - מה צריך יותר מזה? מה? נסיכים או לא?

עידית ד

New member
מה נסיכים? מלכים!! ../images/Emo47.gif

תאמיני לי עשית לי חשק לבוא עם הכלבה והחתול ולרבוץ לך על הסדינים עם או בלי כפתורים

תביאי גם את עודד ותשתרעו שם אצל

ההיי-טק על הסדינים...אצלה הרי אפשר "לאכול מהרצפה" (ביטוי פולני לנקיון מופתי) , אז די ברור מה מצב הסדינים , בהתאמה.

וואי, ברצינות? עשית לי ממש רע... ../images/Emo10.gif

באמת רציתי לשאול אותך איך היה לה (איך היה לך פחות עניין אותי...
. בינתיים , כמו שכתבתי אתמול , "אימץ" אותנו עוד כלבלב שנמצא מחוץ לבית מפאת חוסר מקום אבל מקבל אוכל וקיבל ביקור אצל הווטרינר... ככה שבכלל יש סמטוחה. מבטיחה לך שאם אוכל אקח אותה בפעם הבאה (למרות שליבי תקנא רצח ותהיה בטח מגעילולה אליה).

עידית ד

New member
אם הכלה המאומץ ישאר אצלך ../images/Emo45.gif

אז אני מוכנה לנסוע שוב ולשים את הנסיכה שלי שוב בפנסיון עם הקרציות העיקר שלעוד כלב יהיה בית. ובטח שלא התכוונתי לעשות לך רע... מספיק לכלבה שלי היה רע

אוליצ´קה.

זו בכלל לא מחשבה איומה. היא רלוונטית לסיטואציה בה אנחנו נמצאות. אין מה לעשות. יש כאלה שמזדיינים, נהנים, ואחרי תשעה חודשים יוצא ילד מדהים והאנשים אפילו לא מרוצים. כי קשה להם ועוד ועוד.... ויש כאלה שעושים ילדים בדרך יותר קשה, במבחנות, זריקות ומעבדות. ואלה הם אנחנו. מותר לקנא. ואפילו לגיטימי. כי אם לה הלך מהר וקל, אז למה גם שלך לא ילך מהר וקל??? גם לך מגיע. אבל כמו שאני אומרת תמיד: אלה הם החיים. ולעיתים הם אכזרים. תיפגשי איתה, אפילו תקנאי לך בלב, ואפילו מותר לבכות אח"כ
. אז מה????? גם לך יהיה. אני מבטיחה. רק שההריון שלך יקח 10 חודשים ולא תשע. והילד שלך יהיה נאהב הרבה הרבה יותר, ומושלם הרבה הרבה יותר.
קבלי
ענקי ואוהבת ממני. ותמשיכי לחתור ביחד איתנו. כי בברית/ה שלה את תהיי כבר עם בטן ענקית. שלך תמיד. סאני.

למעלה