אני נשמעת כמו תקליט ישן

עוד קצת עידוד... ../images/Emo7.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo85.gif

שלום לך... אני חייבת לספר לך משהו, בשבת ישבנו כל המישפוח´ה סביב השולחן ופתאום גיסתי קמה ביקשה מכולם להרים כוסית יין כי יש לה משהו לומר לנו. אנחנו כמו ילדים טובים הרמנו כוסית (משום מה ליבי החסיר פעימה וידע בדיוק מה היא עומדת לבשר לאומה) ופתאום כל עולמי חרב עלי, כן,כן, היא בשרה לכולם שהיא בהריון אחרי 3 שנים של ניתוחים וטיפולים. הרגשתי פתאום שמישהו חבט בי בחוזקה מאחור... התחשק לי באותו הרגע להעיף לחמותי את כל הדגים שהיא הכינה על הראש ופשוט להסתלק. ואז קמה הדודה הזקנה של בעלי בת 49 בערך וביקשה גם היא להודיע משהו, כמעט נפלתי מהרצפה לכסא והיא הודיע כי היא מאמצת ילד מרומניה???!!!! ואני חשבתי לעצמי, מה אני אקום ואגיד? שגם החודש נכשלתי? ואז הסתכלתי על פני המלאך שלי (ביתי בת 4) וחשבתי לעצמי שאני לא צריכה כלום בעולם חוץ ממנה וצריך להאמין שיהיה בסוף טוב. כמובן שהלכתי ובירכתי אותה, כי אני באמת אוהבת אותה מכל הלב, ההרגשה הרעה חלפה לה כעבור יומיים שלושה... הרגשתך היא הרגשה לגיטימית ביותר... אני בטוחה שיהיה בסדר, תנסי לשמוח בשמחתה למרות הכאב האישי שלך... מאחלת לך רק טוב... והמון המון כוחות להמשיך.

גברת שמש יקרה

טיפה,אבל ממש טיפה קצת יותר עדינות בניסוחים. יש פה נשים מעל גיל 40 שבטיפולים לילד והביטוי דודה זקנה היה מגעיל. בכלל התגובות שלך קצת קיצוניות,מצד אחד את מספרת על מישהי שעברה שנים של טיפולים וסוף סוף הצליחה והתגובה שלך היא רצון לשפוך דגים על הראש,והכול מתוך ראיה אנוכית משהו,כי לך סך הכול יש כבר ילדה מה שלרבים כאן עדיין אין. שמש דרלינג,הזריחה שלך קצת צורמת.

הכוונה היתה...

להכניס קצת הומור בתקופה כ"כ קשה ולא לפגוע חלילה באף אחת... חבל שאת לוקחת דברים בצורה כ"כ קשה. בכל אופן סליחה אם פגעתי בך, לא זו היתה המטרה. בהצלחה

לירח שוקע אני לא חושבת שלשמש ...

היתה כל כוונה רעה בדבריה היא ניסתה סה"כ להעביר את דבריה בהומור קל .. אני דוקא בעד לצחוק ולקטוע את ימי הדיכאון התמידיים [וזה בריא]כמובן בלי להעליב אף אחד יותר מידי .... והדברים שלה פשוט היו הזדהות עם אולה ... תודה על ההקשבה יונית

נועם@בת

New member
אז אם אני כבר מעל 40 ../images/Emo35.gif זה אמור

להעליב אותי או משהו
מר/ת ירח, הרי לא עולה על דעתך ששמש התכוונה שמישהי בת 49 היא זקנה
ואם בניסוחים עדינים עסקינן, קצת קשה להגיד שההודעה שלך מלאה בהם
ברצינות, קצת הומור לא מזיק לאף אחד, ובאמת אין סיבה לקחת דברים רחוק מידי. שתהיה לכולנו- גם לזקנות שבינינו P-=: שנה טובה ופוריה

למעלה