אני נתן....

different101

New member
אני נתן....

קצת היססתי אם לכתוב לכאן....אולי זה לא מאוד שייך....אבל אולי כן... אז קודם כל שלום...כי אני חדש כאן... מעבר לזה, הנה הסיפור... התחתנתי לפני 8 שנים, בגיל 26. תמיד הכחשתי את מה שאני מרגיש ותמיד דחיתי את עניין הילדים. זה כנראה מובן לחלוטין לאלה שפגשו אותי אחרי שיצאתי מהארון. אני הייתי הבחור שכל הנשים מתות עליו...יפה, שרירי, רגיש אז הלכתי בנורמה. גברים צריכים להתחתן לא? כנראה לא הייתי בדור הנכון. בסתר, המשכתי לחלום על גברים שנראים כמוני. בגיל 28, התחלתי יותר מלחלום. זה לא היה קל. ההומואים, לא ידעו איך "לאכול" בחור בן 28 בלי שמץ של ניסיון, נשוי. ואכן, בסוף מצאתי גבר מבין, איכפתי וסבלני שילמד אותי את רזי התשוקה הגברית. כמו בסרטים, הלב נפתח והשוק היה גדול. סיפרתי לאישתי. היה משבר גדול, בכי ובסוף קבלה. אהבתי אותה מאוד בתור בן אדם. לא נמשכתי אליה. התגרשנו. 5 שנים אחרי (ומספר מערכות יחסים עם גברים) אני עדיין בודד...אולי טעיתי? האם החיים שלנו מוכתבים על ידי המשיכה הפיזית בלבד? אהבה אמיתית אפלטונית לא תחזיק מעמד? תודה שלא סילקתם אותי מכאן... שלכם, נתן

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifברוך בואך נתן! לכבוד יחשב לנו.

ואנא הרגש בבית כאן שכן אין לי ספק שנטיתך והעדפתך המינית מתקבלות כיום בהחלט בזרועות פתוחות בחברה המודרנית. אין אנו פורום מומחה ולא לנו פתרונות לשום "בעיה" שכן רשמית לפחות אין לנו הגדרה כזו ולא היתה כאן יומרה כזו מלכתחילה. עם זאת תקבל כאן עידוד ותמיכה מוראלית אם תזדקק לה ולפי דעתי טוב תעשה אם תואיל להשתלב כאן בשיא הטבעיות. כלומר כתוב לנו כאן ככל העולה על דעתך, חוש בנוח ואני מבטיח לך כי בשום אופן לא תגורש על בסיס יציאתך מהארון, גירושיך מאישתך או כל סיבה מסוג זה. זהו פורום של "גברים בעידן המודרני" וככזה הפלורליזם חייב להנחות כל אחד מאיתנו כמו חופש הביטוי, והבחירה. לכל תרומה שלך כאן לדיון ולשיח הציבורי יהיה משקל שווה וככזה - התקבלת!

different101

New member
המון תודה...

לכזו קבלת פנים ...אני מאוד אשמח להשתתף ולהיות האישה שבגברים...:) שוב תודה, נתן

אש אש

New member
אלוהים נתן לך במתנה,את החיים

ואת הבחירה, אתה עדיין צעיר עוד תגשים חלומות וניפלאות. מאחלת לך רק טוב ברוך הבא
אש

different101

New member
אני מתחיל לחשוב שהגעתי למקום

הנכון אנשים מקבלים אותי כמו שאני. ממש תודה אפילו לי קשה לקבל את עצמי...

אש אש

New member
מלאך,שמחה שאתה מבין

מבין שיש צורך באומץ לשינוי מבין שאין כל רע בלהיות שונה בזרועות פתוחות אתה כבר איתנו ומשלנו DIFFRENT

המלאך מזמן שונה...

הגדרות מיניות...הכל נזיל... המלאך מעדכן...טושטשו הגבולות... גברים ונשים... באחד מהסיפורים הבאים של המלאך...:)

אש אש

New member
זו רק העצלות שלי,מגיבה לשניים ביחד

יש רווח בין תגובה אחת למלאך ולשני החדש שלכן הדגשתי את שמו,בטעות קטנה נפלה שם ה-E מקווה שעכשיו הכול מובן.

שילה1

New member
ברוך הבא דיפרנט:בנוף של היום ../images/Emo140.gif

סבורה כי אינך שונה.(על כן ניקך מעט מפריע לי..) ועוד משהו קטן:סחטין על הכנות. ולשאלתך-ממש לא יודעת.אולי סבלנות היא מילת המפתח. יום טוב חברים.

אש אש

New member
ולמה שאנסה לשכנע?../images/Emo4.gif

את שניהם אני לא מכירה ולא ממש איכפת לי מהניקים רק מהאנשים שכותבים ואם זה אותו אחד? רק הוא,או הוא:),הם,יוכלו לענות לא אני!

צר לי לקלקל את אוירת החג בשירשור...

אבל בעוד כולכם\ן רואים את נתן במצוקתו, אני, מה לעשות רואה גם את אשתו... נתן היקר, תהית, ואולי טעית או שלו, נראהב שגם לך הדבר עדין לא ברור ואתה מהרהר כיצד לשלב את כל העולמות, עד כאן נכון?.. אבל למה? למה? משהי אחרת צריכה לשלם גם את המחיר? במה היא חטאה, בכך שהתאהבה בך?....לא נראה לי שכך צריכים להיות פני הדברים... אתה רוצה לבדוק, להתנסות? זכותך! אבל בבקשה, תיידע את האנשים שאתה לוקח עימך במסע הזה שלך פנימה למה הם נכנסים. לאישה שאיתך היית צריך לומר לפני חתונתכם שקיימת בך משיכה גם לגברים, משיכה עליה ניסית להתגבר בשלב ההוא (אך ידעת גם ידעת על קיומה)... ובקיצור: אין לי הערכה מיוחדת לאנשים שלוקחים עימם שבויים, בעל כורחם, כדי לנהל את המלחמות הפנימיות הפרטיות שלהם ואחר מותירים אותם פצויים בשטח...לך יש?...

למעלה