אני נתקל לאחרונה רק בהכרויות עם גברים שליליים

AEOLIAH

New member
אני נתקל לאחרונה רק בהכרויות עם גברים שליליים

הם קולטים תמיד איזה פחד שיש לי בתת מודע ואומרים לי אותו.
הם גם לא רגישים ומוארים
הם ביקורתיים.
הם פשוט באים אלי ובצורה תוקפנית כזו דופקים לי הערה מעליבה ולא רק שקשורה לפחד.
אני לא מבין מה השיעור שלי אבל הם מעצבנים אותי ,הם נמוכים באנרגיה והם קולטים את הפחד שלי ונמאס לי מזה ואני לא יודע מה לעשות..
כמובן שקורה מיקרים טובים בל ככל שעובר הזמן אני נתקל רק באנשים שמבקרים אותי שופטים אותי ושקולטים את החרדות שלי.
מה השיעור שלי מזה?
אני לא מבקר אותם ולא שופט אותם וכבר הערתי לאחד למה אתה מבקר אותצי ככה זה נורא שלילי אני לא בקרתי אותך אז הוא ענה לי אתה יכול לבקר אותי אמרתי לו אני לא מבקר כי אני לא אדם רע.
יש לציין שאותו אדם ביקר אותי בצורה פשוט נוראית אמר שאני נראה כמו דחליל ושאני נראה זקן וכו וכו.

AEOLIAH

New member
האם אני פוגש הרבה גברים שמראים לי תפחד שלי ו.

ומשתמשים בו עלי כדי שאפסיק לפחד כמו מישהו שפוחד ממקקים שיפסיק לפחד ברגע שהוא נכנס לחדר איתם?
אומרים שכדי להפסיק לפחד מממשהו צריך להיות ליידו אבל מצד שני להכנס לחדר מלא מקקים לא נשמע לי הגיוני.
ולמה שהבורא יירצה שאפטר מהפחד בצורה כזו ולא בצורה אוהבת?

רותי 11

New member
מה שיש לי לומר לך ראשית שחרר את

ההתנשאות הזאת שהם נמוכים ואנרגייה שלילית וכדומה
כי זאת התנשאות אתה לא יודע מי הם ומה הם באמת
ברמת הנשמה - הם שם משחקים את המשחק שלך הם
שם כי אתה ביקשת מהם להיות שם ולכן לבוא ולהתנכר
לזה ואחר כך לומר שהם ביקורתיים ? מי שביקורתי כאן
זה אתה - שים לב ולכן אתה רואה את הביקורת שלהם
ואת השפיטה שלהם - השיעור שלך זה להיות בקבלה
ואהבה עצמית.
והיקורת והשפיטה הם קיצוניים כדי שתתעורר ולא תתמסכן
או משהו כזה

Apotheosis

New member
מצאת כרגע את האנרגיה הנמוכה והשלילית..

"יש לציין שאותו אדם ביקר אותי בצורה פשוט נוראית אמר שאני נראה כמו דחליל ושאני נראה זקן וכו וכו."

מה בדיוק חיפשת מאותו בן אדם ומה שאלת אותו שקיבלת כזאת תשובה?

שים לב שכאשר אתה מנסה לקבל "פידבק" - אתה לא יכול לקבל אותו מאנשים שלא מכירים אותך - לכן רק דרך "עבודה" של מישהו - אתה מקבל "פידבקים" חיוביים - כמו מוכרת מזון או ביגוד - השיטה שלהם היא למכור לך את המוצר שלהם (שזוהי עבודתם) דרך צורה של "חיובי" - חיוך אדיב ונחמדות כללית, מה שלגיטמי לחלוטין - אף אחד לא רוצה לקנות ממוכרת עצבנית, רק שתדע שבמציאות - מי שנחמד אלייך - צריך להכיר אותך לפחות כפרק זמן של שנה - כדי להבין מי אתה באמת, מה התכונות המשותפות ביניכם, מה אתם אוהבים לעשות ביחד - כמו להכיר חבר חדש - או אפילו אישה או סתם ידידה/ידיד.. אל תפגוש אנשים ו"תבקש" מהם פידבק - כי זה לא פידבק - זה הזמנה לביקורת לא נעימה- אף אחד לא "מתחבר" אלינו כ"כ מהר - וייתכן כי ה"חום ואהבה" חסר לך יותר - אני הייתי מתחיל מלשנות את האנשים איתם אתה בוחר להתחבר - אל תתפלא שאתה מקבל ביקורת ממישהו שהמהות שלו היא לבקר, במיוחד לא כשאתה לא מכיר אותו - מה שגם הצד השני מתגונן - מאחר והוא לא מכיר אותך - אם אתה מכיר את האנשים האלה והם עדיין ביקורתיים - זה הזמן להעביר את הביקורת כלפי עצמך - למה לא החלפתי חברים או ידידים/ידידות וכן הלאה..

כמו שרותי כתבה:

"שים לב - ולכן אתה רואה את הביקורת שלהם.
ואת השפיטה שלהם.

השיעור שלך זה להיות בקבלה
ואהבה עצמית. (לפני שאתה בוחר את חברייך ואת עתידך החברתי)

והביקורת והשפיטה הם קיצוניים כדי שתתעורר, ולא תתמסכן.

בהצלחה.

AEOLIAH

New member
אני מבקר אותם בגלל איך שהם מתנהגים אלי.

מה את היית עושה עם ערב שלם היית מכירה הרבה אנשים שהיו אומרים לך שאת נראת בטטה זקנה ומכוערת?
איך היית מרגישה כלפיהם?

Apotheosis

New member
פשוט לא להיות איתם באותו החדר?

AEOLIAH

New member
הם פונים אלי ולאחר שיחה הם מתנהגים אלי כך

יש בי משהו שמושך אותם.
זה הכעס שלי על אנשים עם אנרגיה נמוכה , נראה לי...
הם קולטים אותה ונמשכים..
השאלה למה אנשים עם אנרגיה נמוכה מכעיסים אותי? אולי כי הם יודעים בדיוק על איזה נקודות ללחוץ בי(נקודות תורפה)
יוווו איזה קושי אמאלה עם מה אני מתמודד :(

Apotheosis

New member
זה לא ממש ברור..

אנרגיה קולטת אנרגיה - אתה תמיד יכול להרגיש משהו כלפי אדם אחר - זה לא אומר הרבה עד שאתה פותח איתו בשיחה ומבין שככה "מתקשרים" עם הסביבה - אתה נוטה לקרוא לאנשים אנרגיות נמוכות - וכעס באמת "מדליק" ישויות נמוכות - השאלה היא למה אתה בכלל מנסה לכעוס על אנשים - ואיך לשנות את הגישה שלך - לפעולה פיזית טובה יותר - שנה את הסביבה שלך - נתק קשר עם אנשים שמכעיסים אותך ואל תתפתה אליהם ואל תיכנס איתם בכלל לקשר כלשהו - ככה תלמד - אתה נוטה "להיתקע" תחת סביבה של אנשים שעושים לך רע - אז למה ללכת אליהם בכוח? חפש לך סביבה אחרת - אנשים חדשים - ואנרגיה יותר טובה.. אבל אתה חייב להתחיל ליצור את התהליך הזה - אחרת תמשיך להתלונן עוד הרבה זמן - מזמנך. וחבל.

AEOLIAH

New member
אני אומר שאני רוצה להכיר רק אנשים חיוביים

ומוארים וקורה בדיוק ההפך פעם בכלל רציתי ונמשכתי לאנשים שליליים שלא היה לי איתם כימיה ועכשיו קורה הפוך כשאני מנסה להתכוונן לחיובי.
אני אומר שלא משנה לי איך הבן אדם נראה ובן כמה רק שיהיה טוב וחיובי, ומה שקורה זה בדיוק ההפך

רותי 11

New member
אין דבר כזה כי אין אנשים שהם רק

חיוביים ובאנו לפגוש כאן את כל מגוון
קשת האנשים

AEOLIAH

New member
ולא להפגע מכל שטות שבן אדם אומר

ולהפסיק להסתתר מהעולם בתוך הבית שלי כי אני מפחד שיגידו לי משהו שיעליב אותי.

AEOLIAH

New member
מה יכול להסתתר?

הפחד בלפגוש אנשים שליליים מביא אותנו לעימות איתם.
כנראה אני לא צריך יותר לחיות בפחד זה מה שזה אומר.
כי אתמול כשהסתכלתי על הכוכבים והרגשתי טוב ונקי בא אלי מישהו שלילי והתחיל לדבר איתי ובסוף רמז לי שהוא התחיל איתי כי אני הפתרון היחיד כי אין אף אחד והוא מתפשר עלי.

כנראה אני לא אמור יותר לברוח לשמיים ולכוכבים בגלל שאני מפחד מאנשים ואלא להיות חזק ושמה שיגידו לי לא יזיז לי, אולי אלוהים רוצה שאהיה חזק דרך החוויות האלו.
WHAT DOSNT KILL YOU MAKES YOU STRONGER

למעלה