אני סבור כי ההודעה הזו עלולה

Yurismaster

New member
אני סבור כי ההודעה הזו עלולה

לגרום לאנשים להתקומם כנגדי...אבל זו הסיבה שבגללה יש כאן פורום נכון? אין לי ניסיון עם בנות, לא חברה , לא כלום. כן אני חסר חיים שיושב בבית ויושב על המחשב ולומד ולכן אני בכלל שואל לדעתם של אחרים, כי אם היה לי ניסיון....אני מניח שהייתי יכול לגלות את זה לבד. שמתי לב לעובדה שרוב הבנות , בכלל, אומרות שהן אוהבות בחור עם ביטחון עצמי, ואני לא מבין את זה כל כך....עם כל הכבוד(ויש כבוד) אני חושב שרוב הבנות שאומרות את זה לא...אממ..איך לנסח זאת בעדינות..... לא מתקדמות אינטלקטואלית :) אני מדבר עם בנות שונות, שאני יכול להבטיח שהן מעל הממוצע(לא אוהבות טלנובלות, לא מתלבשות מצועצע,לא אוהבות פופ ומזרחית קיצר פריקיות) והם לא מזכירות את העניין של ביטחון עצמי אגב, ביטחון עצמי נמצא בשפע בקרב ערסים למיניהם וכן, יש התאמה בין ערסים לבין...מאותגרות אינטלקטואלית. אתם חושבים שיש משהו בדבר?

אושר מ

New member
יש הבדל

בין היטחון עצמי כלפי חוץ (ערסים) לבין ביטחון עצמיש בא מבפנים.

black side

New member
ממ

אני מבין האלה שמעדיפות בעלי ביטחון עצמי.. אבל זה לא אומר שכל בנאדם עם ביטחון עצמי אני ימשך אליו אבל אם אתה אומר תבחרו מה אתן מעדיפות- בלי ביטחון, או עם ביטחון אז אני יבחר עם ביטחון

rshilkrot

New member
יורי,

תחזיק מעמד. הבחורה בשבילך תגיע. ובנתיים - אל תשתגע, ו... צא מהסרט!

Anna Karenina

New member
סלח לי...

אבל אני חייבת להגיב להודעה שלך, על אף העייפות. (שימו לב לשעה..) עצם העובדה שאתה מרשה לעצמך לסנן מי "אינטלקטואלית" ומי לא, כבר מראה בעיני על משהו, שנשמע לי קצת מקומם. גם אני לא אוהבת פופ, שונאת טלנובלות, והארון שלי מורכב ברובו מג'ינסים וסווטשירטים. ולצורך ההמחשה - אלו הם לא המדדים לקביעת "חוכמתו" של אדם מסוים. אבל ניחא, רק כדי שיהיה לי ביסוס להפריך את התאוריה שלך. הנקודה היא,שאני גם מחפשת בחור שיהיה עם בטחון עצמי. לא בטחון עצמי בשמיים, ומצד שני - לא ביישן ו"נחבא אל הכלים" (אני מניחה שהפתעתי אותך. השתמשתי בביטוי בעברית צחה, על אף שלפי הגדרתך אני לא אינטלקטואלית). אני בעצמי בחורה ממוצעת, עם בטחון עצמי ברמה סבירה. אני לא ביישנית, אני מתחילה עם בחורים שמוצאים חן בעיני, אבל אני גם לא שחצנית, מתנשאת, סנובית, או כל מה שמשתמע מ"יתר בטחון עצמי". עוד נקודה - אני לא מסתדרת עם ערסים, שמתנהגים בגסות ומתחילים עם בחורות בצורה גסה ומשפילה. אני חושבת שגם כאן הרסתי לך קצת את התאוריה, שעבדת עליה כ"כ קשה. מה זה אומר, בעצם? ועוד משהו קטן לסיום - אני מציעה לך, לא לתייג אנשים ולהכליל, אלא לצאת מהבועה, ומהר ככל האפשר, כי אנשים כמוך, שמסננים אנשים ע"פ איזשהי תאוריה לא ברורה וללא אחיזה במציאות, בעיני הם פאתטים למדי. אתה חי בקווים מאוד מוגדרים, ולא ברור לי מאיפה הקלות הזו, למיין אנשים. עם כל הכבוד, גם אתה לא מושלם, ולמען האמת - רחוק מזה. מאחלת לך שתשנה גישה, ובהקדם.

Anna Karenina

New member
תודה. ../images/Emo9.gif

ואני רואה שאני לא היחידה שערה בשעות מוזרות, אה?

אמממ...

אבל על מה ליתקוף אותו? הרי הוא אמר בתחילת ההודעה שאין לו ניסיון רב (או שפשוט אין...) עם בנות, לכן הוא שואל את השאלה הזאת... ותגובתי: אממ גם אני חשבתי בקווים כאלה, אבל עם הזמן היכרתי בנות מהסוג שאתה מתאר ובכלל לא שמתי לב אפילו שהן מה שאתה מתאר (רק לאחר שידידות טובות שלי אמרו לי... "אה, היא פריחה!...") ככה שזה הכל תלוי בכמה אתה מקורב אליהן. חוץ מזה, טראנסים/מזרחית זה בכל זאת מכנה משותף בין ערסים ובנות שאתה מתאר (תיראו איך אני מתחמק מזה...
) כמו שרוק קישר אותי אל החברות שלי.

Anna Karenina

New member
דווקא בגלל שאין לו נסיון רב,

אין לו שום זכות לשפוט אנשים לכאן או לכאן, ולהחליט מי "לרמתו" ומי לא. אם קצת ראש פתוח, הוא היה מכיר טיפוסים שונים ומגוונים, וביניהם גם בנות מעניינות שלאו דווקא מתאימות לתבנית שהוא יצר לעצמו. עם כזו גישה, הוא ישאר חסר נסיון בתחום לאורך זמן, וזו תהיה אשמתו בלבד.

הוא בן 15...

אנחנו לא הודו ששם מתחתנים בגיל 12... מתישהו הוא ימצא מישהי וגם היא תימצא אותו. כי יש מכנה משותף, כי סתם מראה יפה, כי אלוהים יודע למה... החיים תמיד מפתיעים אותנו! ככה שנסיון, הוא לא משהו שאנחנו יכולים לספק, אלא מה שהגורל יתן. חוץ מזה, מה זה נסיון לעזאזל?! אני בן 18 ואני לא מבין מהחיים שלי למרות שהיו לי כמה מערכות יחסים ארוכות ורציניות, ויש גם בני 60 שעוד לא יודעים מהחיים שלהם, אז מה לעשות?..

Anna Karenina

New member
אני חושבת שלא הבנת את כוונתי...

אתה מדבר על נסיון מסוג אחד, במערכות יחסים. אני מדברת על נסיון בהכרות, באופן כללי, לא רק עם בנות, אלא עם אנשים חדשים. אם הוא יתחיל לסנן כל אחד בגלל שהוא לא נראה לו מספיק אינטלקטואל, סופו להשאר לבד, ואני לא מדברת רק מבחינה רומנטית. אז מה אם הוא בן 15? זה עדיין לא אומר שהוא יכול להסתכל על העולם מפסגת האולימפוס, ולמיין אנשים. זה פשוט לא עובד כך.

אהה...

אז כן, צודקת. אין לי מה להגיד...
יורימאסטר, הקטע עם בנות מתחיל הרבה לפני, בהתייחסות שלך אל אנשים בכללי. חבל שתפספס את המשלימה שלך או זאת שיכולה להיות ה - אישה שתעשה לך את החיים נהדרים, רק בגלל סינון מסוג זה או אחר.

Piren

New member
hmm

i dont really agree with him in this specific case ... but he had some points.. and so did the lawn-mower killer Girls are even faster to make judgment about a person's personality and mental abilities based on matters such as dress code, music, attitude and etc ... If anything.. even harsher ... quickly damning any other girl (that might look better than they do) as a tramp or a stupid slut just for dressing more provocative than they did... or any girl that dressed different than they do as having no taste or "freak"... Any girl saying "i only care about the personality" is a blatent lier.. that's a 50's myth... girls are easy to prejudices depanding on looks just as any common guy Ofcourse there are exceptions (which i was a bit astound of yesterday at the Azimuth.. but lets leave that out) Just as an example - A guy dressed outdated , wearing thick glasses and with a stupid hairdo (and i do mean stupid;-P) .. would be automatically classified as a nerd - I knew such guy.. dumb as shit.. listened to grawl music ... and his main intrested was weaponry How about a girl with goth looks (Tattoos, Purple and black make up, black finger nails, leather outfits and more metal and chains than a mill) ? Yeah... knew such aswell.. she was an A student.. worked in a geriatric hospital and was a very kewl person People first and formost judge others on first looks... it's not 100% accurate .. but the way you look and dress... ARE infact representing your personality ... and everyone base they judgment according to it ... He might have come out a bit blunt about it ... but he was correct on the "idea" level

yonuchka

New member
אולי

אני לא ממש בטוחה.... אבל רק רציתי להגיד לך שבנים לרוב נמשכים לבנות עם בטחון עצמי.... ואני לא מדברת רק על כאלה שמתלבשות חשוף וגאות בגוף שלהן ולא שמות זין וכאלה... אבל תשים לב, כאשר בחורה משדרת בטחון עצמי, גברים מתחילים איתה הרבה יותר- מניסיון....

../images/Emo4.gif אין לי מושג מה לרשום לך...

נשים לא מתקדמות אינטלקטואלית??? על מה אתה מדבר? תגדיר, אני לא יודע עם מי אתה ניפגש- אני מצאתי הרבה נשים טובות. גם עם שכל וגם נראות טוב... אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותה הגדרה?

Yurismaster

New member
חח, ידעתי שקצת הגזמתי

ואף היה מןי השחצנות בהודעה הזו... אני יודע שזו אחת התכונות שלי (לא מרוצה מזה אבל עד שהעניין יטופל ככה אני מרגיש)...אני חושב שזה נובע מסבל והשפלות אין ספור שסבלתי בכיתות קודמות שהיו לי עד שהגעתי לכיתה ט' ,והוכחתי לעצמי שאני שווה משהו ולא מוכן לסבול את זה שוב! עכשיו אני מרגיש שאני שווה יותר מהמשהו שאני באמת.... זו הייתה רק השערה ולא הכללה אבל אני חושב שיש בה משהו תמיד יהיו סטיות לפ]ה ולשם אבל סך הכל זה נכון שלערסים יש ביטחון עצמי ושמישהי שמדגישה את התכונה הזו כתנאי מכריע... שאני קורא את ההודעה שלי , אני הראיתי ביטחון עצמי כדבר רע כשבעצם, זו לא תכונה רעה בכלל...מצטער אם פגעתי במישהו -זו לא הייתה המטרה. ורציתי להוסיף , שאני לא עד כדי כך סגור מהעולם, יש לי קשר עם בנות ואנשים בכלל , אין לי חברה מסיבות אחרות...(אין לי זמן ! מערכת יחסים צריכה לדעתי להיות רצינית ואם אני לא יכול להשקיע אז לא יצא הרבה)

תראה-

אני לא נפגע או כל דבר אחר, אבל תבין דבר אחד, נשים לא כל כך אוהבות את הגבר ככלבלב קטן שיקפוץ מתי שיגידו לו, הן יעדיפו את הבחור עם ביטחון עצמי גבוהה, נשים אוהבות "לאלף את הסוררים", זה נותן להם יותר ריגוש... תאכלס- גם אני...

Anna Karenina

New member
תשמע,

עד כיתה ט', התעללו בי מילולית בבית הספר, ומעולם לא הייתי ילדה "מקובלת", כביכול, עד שהגעתי לתיכון ושם למדו להעריך אותי. לא נתתי להתנהגות של אותם ילדים טפשים, (שאגב, לפחות שניים מהם היום במוסד לעבריינים צעירים, ועוד עשרה לפחות חוו בתיכון על בשרם את מה אני חוויתי בחטיבה ובביצפר היסודי..), להשפיע על האופי שלי. בעצם, יתכן וזה דווקא חישל אותי. היום אני לא נותנת לאף אחד לרמוס אותי באופן חופשי, כי אני יודעת איך להתמודד עם זה. עדיין, זה לא מנע ממני להבין שאני כן שווה משהו, ושאין סיבה אמיתית לזלזל בי. לכן הבטחון העצמי שלי הוא ברמה הנורמלית, כפי שאמרתי גם בהודעה הראשונה שלי, כי התעקשתי להתחזק, ולהבין שאותם ילדים כנראה סבלו מכל מיני חסכים שאולי כאן לא המקום לפרטם. עכשיו, בנקודה שבה אני נמצאת, טוב לי, אני מוקפת חברים, אני מבלה, נהנית, צוחקת - וכן, גם מפגינה בטחון עצמי, בין אם זה אומר להתחיל עם בחור במסיבה, או כל דבר אחר.

למעלה