אני סבתא חדשה לנכד ראשון בקלאב פוט

sigi236

New member
אני סבתא חדשה לנכד ראשון בקלאב פוט

היי לכולם אני עדיין חדשה בפורום הזה ויש לי כמה שאלות כמו: איך אפשר להרים ילד עם נעליים מחוברות? (מבלי להכאיב לרך בן 11 שבועות) האם יש הכרה בביטוח לאומי כגון נכות? איך המטפלת במעון אמורה לטפל בתינוק המיוחד? האם אפשר להרים לתינוק את הרגליים מהברזל התומך לנעליים בזמן ההחתלה? כמה זמן התינוק אמור להיות עם הנעליים המיוחדות (כולל הברזל)? והחשוב מכל - איך אני אוכל לתמוך בבת שלי לגבי בנה התינוק? (האם מישהוא יוכל ליצור איתה קשר) אשמח באם תענו לי רצוי באימל מפני שאני לא בדיוק הבנתי איך לפתוח את האתר עימכם הסליחה (אבל בכל אופן אני אנסה) בתודה רבה סיגי [email protected]

פרלמנים

New member
ברוכה הבאה לסבתא הגאה../images/Emo13.gif

שלום לסבתא הגאה והנחמדה ראשית, אינני מציעה לך לפרסם כתובת מייל בפומבי, זה עלול להזמין אורחים לא רצויים. בכל מקרה, אני חושבת שיש לך טעות בהקלדת הכתבת-מקווה שתצליחי לקרוא את תשובתי כאן. ברוכה הבאה לביתנו! ספרי קצת על עצמכם? איפה התינוק מטופל? איך אבא ואמא מסתדרים עם הקלאב פוט? אני ג'סיקה, אמא של דניאל בן השנה-גם נכד ראשון...
לעניין הנעליים-הן אינן כואבות, ואינן מפריעות מאוד לטיפול השוטף.אמנם אנחנו מרגישות קצת "סרבול" בהחזקת התינוקות או בהחלפת חיתול אבל ברגע שמתרגלים זה עובר. נסי כל מיני תנוחות עד שתמצאי את זו העדיפה לך... מבחינה "בריאותית" אין בעיה בשום תנוחה. הסירי דאגה מליבך. בעניין החתלה, אין בעיה להחזיק מהברזל (זה מאוד נוח, ככה אני עשיתי תמיד). התינוק "אמור" להיות כשלושה חודשים עם הנעליים 23 שעות ביממה, אח"כ מורידים בהדרגה את השעות וכאשר התינוק נתחיל לעמוד הוא עובר לשעות השינה בלבד עם הנעליים (כ-12-14 שעות). זה עובר מהר, מבטיחה לך לשמחתנו, קלאב פוט איננה מוגדרת כ"נכות", כמה משפחות ביררו את זה בביטוח הלאומי אולם התינוקות שלנו אינם עומדים בקריטריונים לנכות לחצי כאן לקרוא על כך. שולחת לך מסר עם הטלפון שלי שתתני לביתך. אם אינך מצליחה לקרוא את המסר, הודיעי לי כאן ואמצא דרך אחרת להעביר לך את המספר שלי. שבוע מקסים וברוכה הבאה למשפחה! ג'סיקה פרלמן

sigi236

New member
תודה רבה לכולם

המון תודה לכולם על התמיכה והרצון לעזור שמחתי מאוד להענות ולגיבוש שלכם רק עוד שאלה קטנה האם יש מאזור המרכז בפורום? בתודה מראש סיגי שוב תודות לכם

אנגלה3

New member
סיגי, מקווה שקראת את המייל ששלחתי לך

אשמח אם תתקשרי אנחנו מהמרכז, מטופלים בביה"ח קפלן אצל ד"ר פנסקי. אנג'לה

שלום,

ברוכה הבאה. כמה תשובות: 1. למה הנעליים מפריעות להרמה? אני הייתי מרימה מבית השחי כמו כל לד רגיל. מניקה עם תמיכה בין הרגליים של התינוק. 2. ביטוח לאומי- לא יודעת, תריצי חיפוש יש על כך כמה שירשורים. לפי מה שאני יודעת ק"פ לא נחשב נכות ובטח לא אם הוא מטופל. 3. להרים את הרגליים מהברזל, נראה לי לא יפה כלפי הקטן. אני הייתי מרימה מהעקב/ים. מה גם שבגיל כל כך קטן הנעליים עלולות לברוח מעט כל פעם. כמה זמן עם הנעליים- שלושה חודשים 23 שעות. אח"כ 14-18 שעות עד שהקטן נעמד לבד. מאז רק בשעות מנוחה- כולל צוהוריים- עד גיל 4. למשוך כמה כמה שיותר. יש 20% סיכוי שהק"פ יחזור עד גיל 4 כי הרגל מאוג מאוג דגלה בגיל הזה. שווה למשוך כמה שאפשר. אם הילד לא מתנגד אז אין בכלל מה לשקול להוריד. 4. כתבתי לך מסר עם מסר הטלפון שלי. יש אמהות שיותר קשה להן ואפילו לא יוצאות מהבית מיתוך חשש כבד לגבי תגובות הסביביה. יש באתר שלנו כמה התייחסוית לנושא תחת הכותרת "בין הכסאות" 5. האתר שלנו, כתובתו בחתימה שלי http://truly_clubfoot.tripod.com/
עידית

למעלה