אני סובלת מחרדה כללית

אני סובלת מחרדה כללית

ולוקחת מדי הצורך, קלמנרבין שיחסית עוזר לי לשכך כאבים פיזיים ולהרגיע. רציתי לשמוע על טיפים נוספים לטיפול עצמי. והאם קיימים כדורים חזקים יותר מקלמנרבין?

בוקר טוב וחג שמח שירה

ממתי את סובלת מחרדות ומה הביטוי שלהם (תדירות, עוצמה, כלפי מה, תנאים שבהם החרדה מוחמרת או מוקלת, תופעות פיזיולוגיות נילוות וכדומה ) ? בוודאי שיש תרופות חזקות מקלמנרבין, אבל זה נכון לרפואה קונבנציונאלית. כדאית לך רפואה עדינה ונטולת כימיה, משהו שמרפא מבפנים ועל באמת."רמדי"( תרופה הומיאופתית ) יכולה, אלא שיש להתאים לך אחת כזו באופן אישי ורק לאחר פגישה בת כשעה. בכל מקרה כדאי להתחיל טיפול הומיאופתי מתי שהוא. זה גם יעזור לך להבין מה באמת קרה ולמה זה חוזר. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע

גם אני ממליצה על הומאופתיה

לי היו חרדות כל כך קשות שהגוף היה כואב לי כאבי תופת , ממש זרמים חשמלייים - גם אני לקחתי קלמנרבין לי ההומאופתיה הרגיעה את החרדות

תשובות.. ../images/Emo13.gif

אני שוקלת לחזור לשיאצו, רק שעכשיו בכיוון של חרדות. היתה תקופה שדווקא השתמשתי ברסקיו רמדי, וזה איבד את היעילות שלו מבחינתי, בשלב מאוחר יותר. מה שאני עוברת רק בכמה הימים האחרונים, זה כאבים בזרועות, בידיים, בחזה, ובשרירים של השכמות. וגם קצת חנק בגרון. חרדה כללית, היא לא חרדה ממוקדת דבר. כשמה כן היא חרדה כללית. העיקר שלה הוא דאגנות יתר. תמיד נמצאים במתח ברקע. לפעמים בכי, צעקות ועצבנות. לא יודעת להתאים עוצמה. זמן יותר משנתיים, כשהתודעה לחרדה (ולשם של הבעיה) התעורר רק בחודשיים האחרונים בערך. תדירות, ניתן להבין מתוך ההסבר הקצר שכתבתי, שהיא בעצם תמידית, לפעמים שוקעת קצת ויש רוגע, אבל שום דבר לא נפתר, כי אירועים חיצוניים או פיזיולוגיה יכולה לעורר את החרדה והמתח. תופעות פיזיולוגיות תוארו מקודם. חג שמח לכולם.

אם טרם נבדקת על ידי רופא כדאי שתעשי

זאת. אולי יש שינויים הורמונליים או אחרים. מעבר לכך אני יכול לומר לך שארע ארוע או רצף של ארועים שהביאו לפריצת התופעה הזו. מה קרה לא ברור כרגע אבל ברור שקרה. לשם כך צריך לשמוע את פרטי הסיפור שלך. יש רמדיס רבות למצבי חרדה, ורק הדקויות יקבעו מה הכי מתאימה לכל אדם. אבל מאחר שאת שוקלת או שמה החלטת לפנות לכיוון של שיאצו אני מאחל לך רק בריאות והצלחה. אם תזדקקי בעתיד אני כאן. אלישוע.

רסקיו רמדי שמוכרים בבתי המרקחת...

זה הוא אותו רמדי שאתה מדבר עליו? כי בכזה השתמשתי. שיאצו היתה זריקה (טובה, אגב) לאויר. ואין שום ספק שניתן לשלב את שני התחומים, נכון?!

לא שירה. רסקיו זה משהו אחר.

גם רסקיו נחשבת לרמדי בגלל שעברה תהליך דומה מעט לזה של ההומיאופתית, אומנם במישורים שונים לחלוטין. שתיהן פועלות במישור האנרגטי ( התדרים והרטטים ). רסקיו זו אנרגיה שפועלת במישור חיצוני ושטחי ויכולה להשפיע לפרקי זמן קצרים ולא לפתור את השורש, זה כמו אקמול אנרגטי. ואין לי כאן עיניין להתווכח עם איש בנושא הזה. הרמדי ההומיאופתית לעומת זאת, עמוקה ביותר ומתאימה לאדם מסויים, נגיד לשירה ולא אחרת. נכון שאת רוצה התייחסות אישית ? זה כתוב בכינוייך. רסקיו אינו אישי. הרמדי ההומיאופתית מתייחסת אלייך. מאין באת, היכן את והיכן תהיי מחר. נגיד שהחרדה החלה בגלל שהיית עדה למחזה של פציעה ודם וכו', זה דורש רמדי שונה מחרדה שהחלה, נאמר, לאחר כשלון במבחן, או התקעות במעלית, או איבוד הדרך בעיר זרה ועויינת, או שכול.... גם לחרדה יש כיוון, וזאת למרות התפיסה הרובחת שהיא כללית ביחס לסתם פחד.. יש חרדה סביב נושא כסף, בריאות, עתיד וכו'.. כל אלה קובעים את הרמדי. ההבדל בין פחד מוגדר לחרדה כללית הוא שזהו פחד עמוק ועתיק יומין שהודחק ועתה התעורר לחיים. למעשה החרדה היא הרצון להבריא ולשחרר מועקה קדומה שלא באה על סיפוקה. בדרך כלל הסיבות הן מגוכחות וחסרות פרופורציה לתחושות. טראומה שלא התגברנו עליה. רמדי הומיאופתית עשויה מאוד מאוד לעזור לך להמשיך הלאה בחייך. כן ניתן לשלב שיאצו אפילו בשמחה, הם לא מפריעים אחד לשני כי כל אחת פועלת במישור אחר.

מהי רמדי. ../images/Emo92.gif

שירה האם את רוצה לנהל פורום מסויים ? בשביל מה לך ? אני מצרף לך מאמר תמציתי שכתבתי על הרמדי ההומיאופתית.

נראה שאתה מייחס חשיבות..

יתר לזה, ומנסה לאתר פרט שולי מתוך כרטיס אישי. חוץ מזה שיש לי טאצ' קל במחשבים, חשבתי שזה תחום חביב שניתן להנות ממנו. אני לא רואה בזה פרט חשוב כ"כ.

שלום שירה.

אני הומיאופת. פנית אלי עם בעיה של חרדה ומבחינתי כבר התחלתי לטפל בך. תהליך בחירת הרמדי ההומיאופתית מורכב מכל מיני אינפורמציות מכל מיני מקורות. אם אני מצליח להבין את האדם שיושב מולי אצליח לבחור עבורו רמדי מתאימה. אז אני שואל לא מתוך חטטנות או מציצנות אלא מתוך כך שאני הומיאופת בכל רמ"ח אברי. יש קשר עמוק וישיר בין הסימפטומים שגורמים לסבל לאדם שנושא אותם. והאדם בנוי מאיברים ורעיונות ורצונות ומאוויים ותשוקות וכו' וכשמתעוררת בעיה כלשהי ברמה של תחושה ו/או תפקוד זה אומר שהאדם נמצא בקונפליקט עם עצמו. אז חיפשתי קונפליקט כזה. מצטער אם חשת שלא בנוח פשוט חיפשתי להבין אותך. אלישוע.

יכולת פשוט לשאול ישירות.. ../images/Emo13.gif

צר לי על חוסר ההבנה. אני חקרתי ועשיתי באופן עצמאי אנליזה
, ויודעת מאיפה נגרמת חרדה, ולמה אני נמצאת כיום בחרדות. כי הקוגניציה שלי - התפיסה, החשיבה שלי מעוותת, ואני עצמי עשיתי את הנזק לעצמי באופן אישי.
לכן, אני מודעת ויודעת הרבה על מצבי.

שלום שירה

ובמה זה מקדם אותך יחסית ללפני כמה ימים. האם הגעת לתובנה לאחרונה ? אני חש שאת מחמירה מידי עם עצמך, כי חרדה היא מהות בעלת רצונות וחיים משל עצמה, דיבוק כזה. אל תנסי להלחם בה. לא עשית לעצמך נזק, להיפך הגנת על עצמך. סימפטום שמעיק עלינו בעצם במהותו הוא חבר. באופן כללי, יש משהו בדברייך, שמדובר בתפיסת מציאות שסולפה. למרות שאיננו יכולים לתת לך את כל הטיפול במסגרת הזו, נשמח אם תשתפי אותנו עוד קצת, אם בא לך כמובן. אנחנו רוצים לדעת וללמוד. אלישוע

שירה מדהים - אותם מקומות בדיוק

גם אצלי הכאבים בזרועות בידים בחזה ובשכמות במיוחד זה פשוט נורא אצלי זה גם ברגליים כאבים נוראיים כמו התכווצות שרירים מלווה בהרגשת חומציות בכל מקום שכואב, לא מון איך זה יכול להיות יש לי נסיון לעזור לך: כמובן בתור עזרה ראשונה בלבד, עד שתבחרי מה לעשות ממש (כמו השיאצו לדוגמא) אז אולי תנסי בתור עזרה ראשונה: מקלחת חמה הנחת כרית חמה על מקומות כואבים בגוף ואולי למישהוא יש כאן בפורום עוד רעיונות לעזרה ראשונה בשעת מצוקה כזאת?

לי יש, לי יש פתרון ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

אני מקוה שיעזור גם לפעמים הבאות
כדאי לעשות פעולה פיזיולוגית שמוציאה אנרגיה חיובית. למשל, לנקות את הבית
, המאמץ גובר על הכאב הפיזי, וזה נעלם, לי אישית זה עזר. אפשר גם הליכה (ג'וגינג). ובהחלט מקלחת חמה ומפנקת
אני מבינה שבתקופה הזו את כבר לא בחרדות. מה עזר לך אז לצאת מהחרדות
הרי רק מקלחות חמות, לא עוזרות..

למעלה