אני סובלת, רע לי למה זה מגיע לח

lonly9

New member
אני סובלת, רע לי למה זה מגיע לח

בחורה טיפשה הייתי, התחתנתי כי זה היה קרש הצלה. כסף לא היה ולא עזרה והוא היה שם, ובו היתי תלויה מבחינה כספית
ועכשו שלוש שנים אחרי מרגישה רע כמו אז, ידעתי שזה לא זה אבל הרגשתי שאין לי ברירה
אני לא מאושרת ולא אוהבת אותו
ורע לי ככ וכואב בלב, אין לי לאן ללכת המפשחה שלי בעצמה במצב כלכלי לא טוב
אני כל היום בוכה, יש לי כאבי ראש מרוב הבכי
לא רוצה לחיות ככה, אני אומללה ורע לי, אני רואה אנשים מאושרים ואני מתה מבפנים
ויש לי בת מקסימה, שהאמת מסכנה שהיא באה לעולם הזה וגם אני, הלוואי שאמות, הרי רק סבל וכאב יש לי בלב
כל אחד חי בחדר שלו, לא מדברת איתו, רואה אותו ונגעלת, ובא לי ללכת אבל אין לי לאן. התפטרתי מהעבודה לצורך טיפול בילדה. אין לי כלום בחיים האלו או לפי לפנות
חולמת להיות עם מישהו שאני אוהבת. בכל קשר יש בעיות אבל שיש בסיס של אהבה על הכל אפשר להתגבר, ופה יש בסיס של כלום- של החלטה פזיזה שלי כי זה היה המפלט
כמה בא לי לצאת לאיזו חופשה לנקות את הראש אבל אין לי עם מי וגם כסף אין לי
למה מגיע לי הסבל הזה, אני רק בוכה וזה ככ כואב וצובט
ואני רואה ויודע שיש חיים אחרים, אבל מה לעשות ואיך

הייתי מציע לך ללכת להתייעץ בעמותות שונות דוגמת ויצ"ו נעמ"ת

למיטב ידיעתי הייעוץ הוא חינם ואולי הם יוכלו לסייע לך למצוא את הדרך הנכונה
על פניו נראה שחסר לך בסיס כלכלי/משפחתי שיתמוך בך לאורך כל הדרך.
&nbsp
את צעירה וכל החיים לפניך, תפסיקי עם המחשבות הפסימיות, תחשבי חיובי כי אם תתנהלי נכון אז בטוח שיהיה לך טוב

סיגלית 2014

New member
מנהל
זהו המפתח: את רואה ויודעת שיש חיים אחרים!

לא נעים לומר אבל את נמצאת בסיטואציה בה אין לך הרבה ברירות.
את לא טיפשה. עשית החלטה מסוימת שהייתה נוחה לך אז ואולי היום פחות,
אבל את לא יכולה לדעת מה היה קורה אילו היית מחליטה אחרת, אולי מצבך היה הרבה יותר גרוע.
לא ברור מדוע את מרגישה כל כך רע איתו. למה את בוכה וממררת לעצמך את החיים.
במקום למרר בבכי כדאי לחשוב מה עושים:
רעיון ראשון, לעזוב ולהיות עצמאית כלכלית (איזה רעיון, אה?
). וזה דורש תכנון מראש.
במידה ואינך יכולה לעשות את זה, הדבר הקל ביותר הוא ליפול לנישה הזו של "אני מסכנה, אין לי מה לעשות..." הקול הפנימי הזה רק הורסססססס.
כאשר אין ברירה אחרת, להיות מאושרת, הרבה יותר תלוי בך מאשר בבן זוגך: לחפש דברים שמוצאים חן בעיניך אצל בן הזוג, להבין שהוא מוסיף דבר מה לחייך, להתנחם בילדה שיש בחייך.
ואת יודעת, אהבה יכולה להתפתח. גם אם לא, נסי לראות כיצד את כן יכולה להמשיך לחיות איתו.
כמובן שהכל לא רלוונטי אם הוא ממרר לך את החיים בכוונה, בכל צורה שהיא. פה יש מקום להתייעץ עם איש מקצוע ואפשר למצוא כזה דרך קופת החולים או בלשכות הרווחה.

Night Light

New member
בת כמה התינוקת?

האם יכול להיות ששקעת בדיכאון אחרי הלידה ולכן הכל נראה לך רע? כי אם כן, את חייבת לטפל בדיכאון כדי להתקדם. זו לא בושה לקחת כדורים ולתת להם לעזור לך לטפס החוצה מהביצה הטובענית של רגשות שליליים שאת נמצאת בה.
&nbsp
אם את בטוחה שלא מדובר בהורמונים משתוללים - פרסמי מודעות וקחי אליך עוד ילד או שניים לטיפול, שתהיה לך הכנסה משלך ועדיין תוכלי להיות עם הילדה. כשלא תהיי תלויה כלכלית תרגישי יותר טוב עם עצמך, ותוכלי להתמודד בראש נקי ושקול עם המציאות שלך.
&nbsp

lonly9

New member
כמעט שנה

ולא כי זה הייה ככה וזו הייתה ההרגשה שלי גם מלפני

למעלה