אני סובלת, רע לי למה זה מגיע לח
בחורה טיפשה הייתי, התחתנתי כי זה היה קרש הצלה. כסף לא היה ולא עזרה והוא היה שם, ובו היתי תלויה מבחינה כספית
ועכשו שלוש שנים אחרי מרגישה רע כמו אז, ידעתי שזה לא זה אבל הרגשתי שאין לי ברירה
אני לא מאושרת ולא אוהבת אותו
ורע לי ככ וכואב בלב, אין לי לאן ללכת המפשחה שלי בעצמה במצב כלכלי לא טוב
אני כל היום בוכה, יש לי כאבי ראש מרוב הבכי
לא רוצה לחיות ככה, אני אומללה ורע לי, אני רואה אנשים מאושרים ואני מתה מבפנים
ויש לי בת מקסימה, שהאמת מסכנה שהיא באה לעולם הזה וגם אני, הלוואי שאמות, הרי רק סבל וכאב יש לי בלב
כל אחד חי בחדר שלו, לא מדברת איתו, רואה אותו ונגעלת, ובא לי ללכת אבל אין לי לאן. התפטרתי מהעבודה לצורך טיפול בילדה. אין לי כלום בחיים האלו או לפי לפנות
חולמת להיות עם מישהו שאני אוהבת. בכל קשר יש בעיות אבל שיש בסיס של אהבה על הכל אפשר להתגבר, ופה יש בסיס של כלום- של החלטה פזיזה שלי כי זה היה המפלט
כמה בא לי לצאת לאיזו חופשה לנקות את הראש אבל אין לי עם מי וגם כסף אין לי
למה מגיע לי הסבל הזה, אני רק בוכה וזה ככ כואב וצובט
ואני רואה ויודע שיש חיים אחרים, אבל מה לעשות ואיך
בחורה טיפשה הייתי, התחתנתי כי זה היה קרש הצלה. כסף לא היה ולא עזרה והוא היה שם, ובו היתי תלויה מבחינה כספית
ועכשו שלוש שנים אחרי מרגישה רע כמו אז, ידעתי שזה לא זה אבל הרגשתי שאין לי ברירה
אני לא מאושרת ולא אוהבת אותו
ורע לי ככ וכואב בלב, אין לי לאן ללכת המפשחה שלי בעצמה במצב כלכלי לא טוב
אני כל היום בוכה, יש לי כאבי ראש מרוב הבכי
לא רוצה לחיות ככה, אני אומללה ורע לי, אני רואה אנשים מאושרים ואני מתה מבפנים
ויש לי בת מקסימה, שהאמת מסכנה שהיא באה לעולם הזה וגם אני, הלוואי שאמות, הרי רק סבל וכאב יש לי בלב
כל אחד חי בחדר שלו, לא מדברת איתו, רואה אותו ונגעלת, ובא לי ללכת אבל אין לי לאן. התפטרתי מהעבודה לצורך טיפול בילדה. אין לי כלום בחיים האלו או לפי לפנות
חולמת להיות עם מישהו שאני אוהבת. בכל קשר יש בעיות אבל שיש בסיס של אהבה על הכל אפשר להתגבר, ופה יש בסיס של כלום- של החלטה פזיזה שלי כי זה היה המפלט
כמה בא לי לצאת לאיזו חופשה לנקות את הראש אבל אין לי עם מי וגם כסף אין לי
למה מגיע לי הסבל הזה, אני רק בוכה וזה ככ כואב וצובט
ואני רואה ויודע שיש חיים אחרים, אבל מה לעשות ואיך