אני סובלת

שמיינה

New member
אני סובלת

אני סובלת מדפרסונליזציה אני משתגעת אני יוצאת מדעתי

שמיינה

New member
אני לא ממש יכולה לפרט

כי לתאר את המחשבות שלי גורם לי להכנס אליהן וזה לא עושה לי טוב. יש לי קישור במקום. זה מתאר את מה שקורה לי

תודה על הקישור ושאלות נוספות

שלום לך שמיינה, האם את סובלת גם מתופעות נוספות ? מי אבחן אצלך את הבעיה והאם את בטיפול? אשמח לשמוע עוד. רינה

והדבר הכי חשוב...

במה אני יכולה לסייע לך? האם את יכולה להעזר בפורום באיזה שהוא אופן?

שמיינה

New member
היי

אני סובלת בעיקר מחרדות. הרבה חרדות.. ו.. טוב, האמת, אני לא ממש יודעת איך אני יכולה להעזר בפורום.. חשבתי אולי את מכירה את המקרה ויכולה לייעץ. אבל כנראה שלא..

טיפול במקרים כמו שלך

לפי מה שאני יודעת, הטיפול בבעיה כמו שלך הוא בדרך כלל משולב: תרופתית ובעזרת שיחות. הטיפול בשיחות יכול להתמקד בחרדות מהן את סובלת , כמו כל אדם שסובל מחרדות גם ללא דהפרסונליזציה.אני יכולה לסיע בענין הטיפולי השיחתי, ולכן שאלתי אותך האם את בטיפול כלשהוא. רינה

thesurvivor

New member
מכיר את התופעה שמנייה יקרה

השם חשוב לעצמך של המחלה . זו הפרעה שמנתקת אותך מן הרגשות שלך . לפעמים את לא מרגישה כלום . או מרגישה דברים שאינם קשורים למציאות כמו פחד או חרדה . העיקר לא להלחם עם זה . ככל שתלחמי עם התופעה הסימטומטומים יגברו . לפעמים את יכול לא להרגיש כלום גם . אני מקווה שאני לא מעורר אצלך תחושות קשות . חשוב לדבר על כך . לכתוב על כך . התופעות קשורות לטראומות קשות בדרך -כלל . טיפול פסיכולוגי מתאים עוזר וגם טיפול תרופתי במינון הנכון ע"י הפסיכיאטר הנכון שיודע להקשיב ושאת סומכת עליו , כנ"ל לגבי הפסיכולוג .

למעלה