אני סובל :(

הלווי והיה מישהושהיה אומר שאני חשוב

לו.שהוא אוהב.שהוא זקוק לי בחיים שלו.אבל אין מישהו כזה.אשליות.

אתה חשוב לי

תנסה לחשוב ותגלה שיש מי שאתה חשוב לו למשל ההורים שלך או שאר קרובי משפחה וגם שאר האנשים שאתה מכיר אני מניחה שזקוקים לך ואוהבים אותך רק אולי הם לא מראים לך את זה מספיק וכדאי לך לדבר איתם על זה אתה חשוב לי עובדה שהגבתי אסנת

האהבה מציתה אותנו בלהבה ומכבה אותנו

בכאב.כשאוהבים הכל נראה אפשרי.כשלבד הכל נראה רחוק.אפור.סתמי.האיש.

kissa

New member
אוח.... כמה שהמצב הזה מוכר....

אני נמצאת בקנדה הקפואה ואין מי שיחמם אותי... ואין מי שיגיד לי שהוא אוהב אותי.... וינשק אותי..... ויגיד לי שאני רצויה..... עוד רגע אני יבכה....

תודה לך שאת כותבת לי מכל כך רחוק...

אני שולח נשיקה לליבך שידע לנצח אהבה ולא עצבות אוכאב לעולם!האיש.

ערפדונת

New member
מה השתגעת?

ברוב שאתה חשוב מי יכלו לתת עצות טוב כמו שאתה נותן?! אתה עוזר לכולם כשצריכים אז רואה אתה כן חשוב כי אנשים לומדים לסמוך עליך ואני בטוחה שלא רק בפורום... אז תרד מהרעיון אתה מאוד נ.ב תודה לך על זה שרשמת לי בהתחלה הייתי חדשה

Alin ;-)

New member
מוקדש לך האיש בקצה העולם

מתהלך ברחוב ורואה מראות שונים ילדים משחקים, זוג אוהבים רבים, כלבים מטיילים ואנשים צוחקים. ואני איש בודד מטייל לי לבד ללא חבר´ה וללא חברה ללא חיה קטנה שנותנת חום ותמיכה ללא צחוק ושמחה. נכנס הביתה אמא פורצת בשמחה שלום מה נשמע? כמה התגעגעתי אליך. אוכל טוב ומיטה חמה תמיד ישפרו את הרגשתך. הדבר הכי חשוב בכל העולם זה משפחה תומכת ואוהבת כל השאר אלו דברים חולפים החזק מעמד והכל יעבור! תמיד לצדך אלין

לא משמחים אותי.מה שכן זה שני דברים.

אחד לקבל אהבה ממישהי מיוחדת ושתיים להקשיב לכם ולעזור ולקבל תגובה

לא כמו כולם

אני לא יכולה להגי לך שאתה חזוב לי בגלל שאני די חדשה פה ולא מכירה אותך אבל מה שאני כן יכולה להגיד לך זה שאתה יותר מדי עצוב ודכאוני, אתה צריך לצאת קצת יותר, להנות מהחיים ולנצל כל רגע פנוי! כי החיים קצרים מדי בשביל שתבזבז אותך על זה...

אני חושב שמה שבעצם חסר לי זו ידידות

אמיתית.אדם שאפשרלדבר איתו חופשי על הכל ולהקשיב לו.זה חסר.מאוד.

למעלה