אני סולח לכם על ההתעלמות ממני ומהפוסטים שלי

wranger

New member
הידד!

האם זה אומר שלא נשמע יותר תלונות על קונספירציות התעלמות?

Tali1912

New member
ממש לא

אתה תמשיך לקרוא את התלונות, וביקורות ו.... על כל הדברים שהצדק היא לא המילה הנכונה במקרים מסויימים ועל כל מה שיראה לי או לאחרים כ.......... שמור לי ואשמור לך או תן לי ואגבה <גיבוי> אותך. חוץ מהנרדף יש עוד כמה שרואים דברים שאין עשן בלי אש בבלוגיה מלבד זאת אתה גם תזכה לראות תשבוחות ומחמאות אבל.......... למי שראוי לקבל אותם בין מנהלי תפוז וגם בצוות הבכיר של תפוז כך שלא הכל שחור, יש צדדים כתומים<ורודים> שאפשר לפרגן להם ורצוי מאוד.

wranger

New member
התכוונתי לשאול,

האם לפחות מהנרדף נפסיק לשמוע על הקונספירציות הנ"ל. לרגע לא העזתי לקוות שתיאוריות הקונספירציה ייעלמו לחלוטין.

Tali1912

New member
פייר, ממה שאני רואה

אין לו מה להתלונן, כי הבלוג שלו יש לו קוראים קבועים והרבה תגובות לרשומות שלו ככה שהוא לא צריך אפילו את הבול שמדביקים. ובאלוהים אני לא מבינה מה רודפים אחריו כאן בבלוגיה, יענו לא רודפים אלא הוא לא חביב הקהל או משהו כזה. אני לא מדברת בשמי או בשמו, אני מדברת מתוך זה שאני נכנסת לכאן ולכל מה קשור לבלוגיה ורואה מסביב את הבלעעעכססס סביבו.

wranger תמשיך לחלום,תלונות תמיד יהיו ולא רק

מצידי. זו לא קונספיקציה זו עובדה ... פעם היה תירוץ שנותנים במה לבלוגרים חלשים ששמם לא נשמע... אבל אני יודע שזה הבל הבלים. בלוגים ותיקים מוצגים פעמיים בכל הקטגוריות בעמוד הראשי והם לא נחשבים חלשים עם מיעוט של נכנסים. אז לפני טענת הקונספירציה שאתה מדביק לי תהיה קשוב למה שמתחבא בין השורות.

wranger

New member
אבל... אבל...

אבל אמרת שאתה סולח...

Your sweet87

New member
היי

אנחנו סולחים לך אבל תתחיל להכנס לבלוגים של אחרים בנוסף להיותך כאן, אוקי?

Your sweet87

New member
תלוי לאילו בלוגים אתה נכנס יותר נכון...

אני נכנסת לבלוגים מחו"ל, חדשים, רוחניים וכו' ואתה בטח נכנס לבלוגים שלא מגיעים לרמה שלי. תשווה גם את מס' הכניסות אצלי לעומת מס' הכניסות אצלך.

אז את אוהבת רוחניות,אז מה? אני אוהב אקשן

את החיים האמיתיים לא כמוך שאנטי שאנטי

Your sweet87

New member
אני כותבת גם על החיים האמיתיים

אתה כועס כי חסמתי אותך בגלל ששלחת לי כל פעם עדכונים בבלוג שלך?

דיברנו על כמות הנכנסים לבלוג מה הקשר לחסימה

את חושבת שאת גאון הדור אבל את לא מבינה כלום על החיים האמיתיים. מסתבר שהבלוג שלך לא חסר לי אם אני לא זוכר מי את

Bezalel P

New member
אפשר להבין למה אחרי הסליחה והאוירה הטובה

אתה מגיע לריב?

למעלה