אני סקיפר

אני סקיפר ../images/Emo70.gif

הייתי מלכה
היום, אני כל כך גאה בעצמי. בטסט ביצעתי את התרגילים הכי טוב מכל הקורס. אני חייבת להשוויץ, "אדם בים" - המדריך שלנו אמר שהוא לא היה עושה את זה יותר טוב. הטסט ארך 6 שעות וכבר מההתחלה ראיתי שהבוחן אוהב אותי ונרגעתי. איך לתאר לכן את האושר - אני מרחפת, חיוך דבילי מרוח לי על הפרצוף ביום כזה של התנקשות בגנדי, ואני לא מצליחה למחוק אותו. תודה לכל מי שעודד - זה באמת עזר, ונועם - אני הקפטן בחיים, אבל את תמיד תשארי הקפטן האחד והיחיד של סירתנו הביתית והיציבה כאן. ביום שישי מתחילה ארגסט ובראשון דקפפטיל וטיפול 3 יוצא להפלגה, והפעם עם סקיפרית מאושרת. ובסופשבוע הבא עוברים בית - ההוא תיזמן לי את הכל בצורה מושלמת - אני מאמינה שגם הוא אוהב אותי הרבה. אוהבת אותכם -

נועם@בת

New member
אָי אָי נילה ../images/Emo45.gif

כל הכבוד סקיפרית, ברכות להצלחה בטסט
. טוב שישי גם דברים יפים שקורים בחיים האלה ומעלים חיוך גם ביום נורא כל כך. תפחיגי חזק תפליגי רחוק, גם ביבשה לא רק בים
נתלל שההוא תזמן גם ביטא חיובית לעוד חודש וקצת, וכך העולם יהיה קצת יותר שלם.
נועם

יפעתי&

New member
נילה - יישר כח../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

איזה איזה יופיייייייייייייייי!!!! אכן מלכה
והלוואי והטיפול יהיה מוצלח ויניב אף הוא תוצאות מדהימות
אנחנו אוהבים אותך ה מ ו ן

מיכל ק-ש

New member
נילהלה ../images/Emo49.gif , עכשיו את בתנופה!

גם סקיפרית (א-הוי), גם בית חדש ואולי גם מה שאת רוצה יותר מהכל...
הלוואי שזו התקופה הטובה שלך, שכל מה שתרצי יתגשם בה. אוהבת, מיכל.

ligo

New member
וואו, נילה!

איזה שאקלית
6 שעות טסט?! שיחקת אותה. מתי את עושה לנו סיבוב?...

באמת מסתובב לי רעיון כזה ../images/Emo87.gif

של מפגש פורום על יאכטה בהפלגה מול השקיעה
לכל אחת כוס יין ביד, הדולפינים קופצים בצד, הרוח מלטפת את הפנים, מה עוד אפשר לבקש? רק בקשה אחת - שזה יהיה מפגש של פורום הריון לכולנו ואנחנו נפליג ונלטף את הכרסים הענקיות שלנו. תודה למברכות האהובות

לאהובתי הסקיפרית המופלאה ../images/Emo48.gif

היי אהובתי, עבורי תמיד היית הסקיפרית של חיינו המשותפים, תמיד את יודעת כיצד לכוון את יאכטת הזוגיות שלנו ואת עושה זאת ברוב אהבה, תבונה ורגישות. אז שיהיה לנו המשך הפלגה נעימה ובקרוב גם יצטרפו אלינו נוסעים נוספים
ויחד נפליג לנו לעד במחוזות האושר. מזל טוב גם על "יאכטת היבשה"
החדשה שלנו. אוהב אותך מאוד, את הדבר הטוב ביותר שזכיתי לו בימי חיי. שלומלום

מיכל ק-ש

New member
שלום שלומלום, לאן נעלמת?!

תמיד מרגש לקרוא על האהבה הגדולה שלכם. בהצלחה לך ולסקיפרית המקסימה שלך.

טובי2

New member
ואני חשבתי

שדבריD כאלה ראוי לומר בבית עין מול עין ומריחה על הדף מעוררת תהייה...

היי מיכל, תודה על הפרגון, הנה חזרתי

היי מיכל, מה העניינים? איזה כייף לקבל פרגון ותמיכה כמו שלך. חבל שיש כאלה שיש להם קושי להאמין ואו לפרגן לאהבה. בכל מקרה, מרגש לקרוא את כל האיחולים והפרגונים לנילה. מגיע לה! ושיהיה לכולנו בהצלחה. מחר ההפלגה לקראת ההפריה השלישית שלנו יוצאת לדרכה, זה בטח יהיה שונה עכשיו עם סקיפרית מורשת על ההגה. ומן הסתם גם אני אהיה כאן יותר עכשיו. שלומלום

יופי, שלומלום, טוב לראות אותך ../images/Emo13.gif

ותמשיך להתפייט כאן, אני מאוד נהנית לקרוא מה שאתה כותב. תמיד יודעים שזה באמת מהלב.

עמית@

New member
היא גדולה!! ../images/Emo66.gif

נילה המלחית הנועזת. כל הכבוד, בהצלחה ללך ולשלומלום בהמשך (אגב, בהחזרה האבן שלך היתה בכיס) אבל לא נראה לי שזה עזר הפעם
אולי פעם הבאה עמית

love joy

New member
אמית,למה הפסימיות הזו ?

אני מקווה שאת מרגישה טוב, שותה ונחה מספיק. אני דווקא אופטימית מאוד לגבייך ומחזיקה לך מיליון אצבעות. המון בהצלחה. LOVE JOY

אהבתי את התפוז הפירט ../images/Emo66.gif

ואת האבן בכיס בהחזרה, ומחכה לשמוע קולולולולולו וצהלולים לכבודך.

כל הכבוד לסקיפרית!

מזל טוב על ההישג ועכשיו שאת יודעת איך לחתור כמו שצריך.. הגיע הזמן למלא את היאכטה. נשיקות על ההישג היפה זוהרה

עידית ד

New member
יופי סקיפי!!! ../images/Emo19.gif

את נשמעת לי אופטימית לאללה הלוואי שימשיך לך בדרך הזו עם המון אנרגיות חיוביות
זה נחמד להיות קפטן בהריון לא?! בהצלחה עידית

love joy

New member
נילה,

מקווה שהים והגלים ובעיקר החיים רק יחיכו אליך מעכשיו והלאה. מכיוון שהדלת נפתחה להצלחות, נותר עתה רק להמתין לבטא חיובית. LOVE JOY

salpter

New member
ברכות איחולים את בדרך למלא את כל

משאלות ליבך, מאושרת בשבילך שרק תתדעי אושר בחייך ובקשר לחיוך שישאר מרוח לעוד הרבה חודשים מגיע לך סקיפרית שלנו.

למעלה