אני סקרנית לדעת... אילו מהתמונות הבאות תכירו תהנו, עבדתי קשה בשבילן!
S SCRATCHER New member 29/7/07 #1 אני סקרנית לדעת... אילו מהתמונות הבאות תכירו תהנו, עבדתי קשה בשבילן!
ה הסמיילית New member 29/7/07 #9 הוא בעצמו.../images/Emo6.gif תמונות מהממות. רק אחת ראיתי, מ"שר המלחמה".
S SCRATCHER New member 30/7/07 #67 הוא כזהההה אידיוטטטטט אני שוברת לעצמי תראש למה את מתכוונת ב"לא מים", כי הרי ברור שזה נוזל שקוף כלשהו, וכשהסתכלתי יותר טוב בתמונה ראיתי את היד שלו עם פחית משקה, איזה גועל זה הרי כל כך דביק אחר כך...
הוא כזהההה אידיוטטטטט אני שוברת לעצמי תראש למה את מתכוונת ב"לא מים", כי הרי ברור שזה נוזל שקוף כלשהו, וכשהסתכלתי יותר טוב בתמונה ראיתי את היד שלו עם פחית משקה, איזה גועל זה הרי כל כך דביק אחר כך...
P pizi23 New member 30/7/07 #82 ../images/Emo6.gif איזו מצחיקה את ../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שהתכוונתי... אידיוט ודביק, אבל אני כבר החלטתי שאנחנו מתחתנים בשנה הבאה
../images/Emo6.gif איזו מצחיקה את ../images/Emo6.gif זה בדיוק מה שהתכוונתי... אידיוט ודביק, אבל אני כבר החלטתי שאנחנו מתחתנים בשנה הבאה
P pizi23 New member 30/7/07 #85 מותק, אם יש מישהו שהכי קרוב אליו בגיל, זאת אני אבל על מי אנחנו רבות? תזכירי לי? מישהו שלא יודע על קיומנו? אה, הבנתי
מותק, אם יש מישהו שהכי קרוב אליו בגיל, זאת אני אבל על מי אנחנו רבות? תזכירי לי? מישהו שלא יודע על קיומנו? אה, הבנתי
S SCRATCHER New member 30/7/07 #86 ../images/Emo7.gif אז הוא מבוגר ממני בשבע עשרה שנה ויומיים, זה לא הרבה... וכן, ההיגיון שוב משתלט. אני שונאת היגיון.
../images/Emo7.gif אז הוא מבוגר ממני בשבע עשרה שנה ויומיים, זה לא הרבה... וכן, ההיגיון שוב משתלט. אני שונאת היגיון.