אני עדיין בהלם

אני עדיין בהלם

שאין כאן שרשורי "OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG" "אוון ערוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם", "הוא כזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך". עוד פרק עבר. אז אלכס הולכת על כריסטיאן? מעניין. בהחלט מעניין.

mayahi1

New member
אוון לא כזה חתיך

לפעמים הוא די דיביל. אלכס לא "הולכת" עם כריסטיאן. היא סה"כ בחנה את מה שיש לו להציע...
אני בכל אופן חושבת שהיא יכולה להשיג קצת יותר ממנו.

לחלוטין

כריסטיאן ממש לא עושה לי את זה. דמות "הבלונדיני הרוחני" ממש מוצתה מזמן. ומה לעזאזל קלי חשבה לעצמה כשהיא התחילה לריב עם ניית'ן (הבמאי של הסדרה
), כאילו, שמענו את מה שהיא חשבה אבל בכל זאת... ולמה, למה מירנדה לא מקבלת איזו עלילה...

mayahi1

New member
מה?

מה ז"א "נייתן הבמאי של הסדרה"? למה אתה מתכוון? באמת מה קרה למירנדה? כזו מתוקה ולא שומעים ממנה כלום.

mayahi1

New member
יפה מאוד. לא ידעתי.

בחור מוכשר. גם יפה גם... מביים.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאווו מגניפי, כישרון גם יפע וגם אופה...../images/Emo13.gif

galit234

New member
עדיין לא מבינה מה נייתן עושה עם קלי

זה פשוט מעורר בי בחילה.

חכה חכה

שמלכת האייקונים תגיע :) ואוון, על אף חיבתי הרבה אליו, לא חתיך. [לא לסקול אותי באבנים, (בשמחה אסכים שתסקלו אותי ב-אוונים, לעומת זאת), תודה מראש]. הוא חמוד, מתוק, בובון וכו', אבל חתיך הוא לא. מה לעשות. מה שכן, הפרק הוא אמר את המשפט הכי חכם ששמעתי ממנו אי-פעם, (ובכלל, לראות אותו רציני ככה זה היה די נדיר) כשהוא ואלכס ביקרו את גב החולה. משהו בסגנון של - אני לא מבין איך אשה יפה וחכמה כמוך מוכנה לסבול את זה, כשדומיניק נהנה מכל העולמות - אוכל את העוגה ומשאיר אותה שלמה. הגיע הזמן שמישהו יגיד לה את זה. הפתיע אותי שזה היה דווקא אוון. כפרה עליו. בעניין אלכס וכריסטיאן - אכן מעניין. לא הייתי מחברת ביניהם בחיים. נחיה ונראה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifוואו אהבתי את המשחק מילים אבנים - אוונים../images/Emo99.gif good on u, הצד השלישי של המוח שלי../images/Emo24.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifממממ אווקייי לא בדיוק הספקתי להכנס לפורום היום עד עכשיו (וגם זה לזמן מועט... כיתה י"א סאקסססס), אבל הנה, לבקשתך צפניה (אח"כ הסבר מה אני באמת חושבת) OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוון ערווווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif הוא כזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אוקיי, עכשיו אפשר לעבור לתגובה שלי, אחרי שצפניה קיבל את מה שהוא ביקש... אף פעם לא אמרתי שאוון חתיך... הוא לא חתיך.... הוא גם לא דומיניק ../images/Emo5.gif חסה וחליל, אבל הוא לא חתיך במיוחד... הוא חמוט מינוס מינוס... אבל עם זאת, יש לווווו גוףףףףףףףףף מדהיםםםםם../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif (כבר אין לי כוח לשים אייקונים, לשמחתך צפניה, אז סורי) מלבד הריור על אוון or rather הגוף המדהים של אוון, היה פרק יפע לאללה, ומשעשע במיוחד, מלבד כל סצנות הדומיניק-גבריאל המזעזעות האלה.... היה מגניב.... כן ירבו הפרקים מסוג זה../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif השלמות - אוון לא ממשש חתיך, הוא חמוד מינוס מינוס, אבל יש לו גוף מהמםםםם, הפרק היה מגניב מלבד סצנות הדומיניק-גבריאל המזעזעות

tribe spirit

New member
המפצ ניימפצ.../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

מוחה בתוקף. אוון שווווווווווה!!!!!אני עדיין מחכה שהקלטת תגיע אליי!!!הוא כלכך חמוווווווד!!!נכון,הוא לא הכי יפה בעולם,אבל הוא כזה מקסים ושווווווה....סקסי.(ד"א,סליחה על ההמון חזרות על אמות קיאה וסימני קריאה) וכריסטיאן...הוא כריסטיאן...יאמי.שווה.אז מה אם הוא קצת פסיכולוג רוחני...הוא עוד חדש...תנו לו קצת זמן ותראו מה יש לו להציע.זה מה שאני חושבת.ובינתיים כותבת על כל השולחנות בכיתה I LOVE MICHAEL DORMAN

mayahi1

New member
בנות , בנות

לא אוון חתיך וגם לא כריסטיאן הסיסי. ג'ייסון הוא גבר !! אומנם הוא בוגד מניאק, אבל בכל זאת, שווה.

tribe spirit

New member
אממ..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

נכון הוא שווה,אבל הוא לא יפה
כריסטיאן,לעומת זאת,יכול להתגאות בשתי המעלות.

למעלה